Domů     Technika
Black Friday: Wi-Fi produkty, které ulovíte se slevou!

komerční sdělení

Láká vás představa domova, kde se vše děje jako mávnutím kouzelného proutku? Kde si pohodlně sednete na gauč a pomocí hlasového příkazu zhasnete světla, spustíte oblíbenou hudbu nebo si zjistíte, co se právě děje v druhém pokoji?

Tyto představy dnes již mohou být realitou, a díky Black Friday můžete vybavit svůj domov chytrými Wi-Fi gadgety, aniž byste museli přeplácet. Za výhodných cen je možné nakoupit spousty produktů, které vám usnadní život..

S příchodem Black Friday se otevírají brány ke skvělým nabídkám, kde seženete vše od bezpečnostních kamer, přes Wi-Fi routery, až po chytré žárovky a zásuvky. A to vše s velmi zajímavými slevami. Představte si, že váš domov bude nejen chytřejší, ale také připojený k rychlému a spolehlivému internetu v každém koutě.

Pojďme tedy společně prozkoumat, jaké produkty na vás čekají a jak si je nejlépe vybrat, aby vaše domácnost díky nim zažila malou revoluci.

Pořiďte si kvalitní a spolehlivou Wi-Fi

Začněme tím, co by v žádné moderní domácnosti nemělo chybět – stabilní a rychlou Wi-Fi. Bez ní se dnes již neobejdeme, ať už chceme surfovat na internetu, sledovat filmy nebo pracovat z domova. Na Black Friday se objevují slevy na produkty, které zajišťují kvalitní připojení v každém rohu vašeho domova.

Jsou to právě Wi-Fi routery a mesh systémy, které zaručují, že signál bude silný a stabilní bez ohledu na to, kde se v domě nacházíte. Zda pořídit to či ono závisí na velikosti vašeho domu a vašich specifických potřebách.

Pro menší byty může být dostatečný kvalitní router, pro větší domy nebo byty s více patry je však pro zajištění stabilního a silného signálu vhodnější mesh systém.

Wi-Fi router nebo mesh systém

Jedním z produktů, který můžete během Black Friday pořídit za výhodnou cenu, je Archer Air R5.

Tento ultra tenký router nabízí moderní technologie, jako je MU-MIMO pro současnou komunikaci s více zařízeními, a zároveň nabízí skvělý poměr cena-výkon. Díky gigabitovým rychlostem 2 402 Mb/s v pásmu 5 GHz a 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz vám umožní bezproblémové používání internetu i při vysoké datové zátěži.

Navíc jeho elegantní design se skvěle hodí do každého interiéru. A pokud hledáte ještě pokročilejší řešení, měli byste zvážit Deco X50 ve variantě 2-pack.

Tento mesh systém s umělou inteligencí nabízí kromě vysoké rychlosti a pokrytí i podporu nejnovější Wi-Fi 6 technologie, která zajišťuje lepší výkon i v hustě osídlených oblastech.

Dalším produktem, který si zaslouží vaši pozornost, je TP-Link Deco S7.

Tento mesh Wi-Fi systém je jako stvořený pro větší domy, kde se signál běžného routeru ztrácí v zákoutích a místnostech daleko od hlavního routeru. Se třemi jednotkami Deco S7 jednoduše pokryjete svůj domov spolehlivou sítí, která automaticky přepíná mezi jednotkami, aby vždy poskytla nejlepší možný signál.

A to vše s jednoduchým nastavením a správou prostřednictvím intuitivní aplikace v češtině i slovenštině.

Ani s produkty Mercusys nešlápnete vedle

Pokud se poohlížíte po kvalitním mesh systému za rozumnou cenu, bude pro vás ideální volbou Mercusys Halo H90X nebo Halo H70X ve variantě 3-pack.

Tyto mesh systémy představují další skvělé možnosti, jak posílit Wi-Fi signál v domácnosti. Halo H90X je vrcholnou nabídkou pro ty, kteří chtějí nekompromisní výkon a pokrytí velkých prostor, zatímco Halo H70X je ideální volbou pro menší domy a byty.

Oba systémy nabízejí snadnou instalaci a správu, takže si můžete užívat bezproblémové připojení bez zbytečných komplikací.

Smart pomocníci do každé domácnosti

Chytrá kamera jako je Tapo C210, vám umožní mít neustálý přehled o tom, co se děje ve vašem domě, i když jste právě pryč.

Kamera s možností otáčení a naklápění vám poskytne 360° pohled na místnost a díky nočnímu vidění neunikne ani to, co se děje za tmy. Při výběru kamery je důležité zkontrolovat rozlišení kamery, možnosti otáčení a naklápění, noční vidění, metody ukládání záznamů a možnosti integrace s dalšími chytrými zařízeními. Tapo C210 je příkladem kamery, která tyto požadavky splňuje.

Tapo RV10 plus  představuje chytrý robotický vysavač a mop, který vám ušetří čas i energii.

Vysavač využívá uspořádanou dráhu s klikatým profilem, aby se snížil počet vynechaných nebo opakovaných oblastí, na rozdíl od robotických vysavačů s náhodně volenou dráhou. Má 4 režimy sání – vysoký sací výkon 2 000 Pa a snadno uklidí chlupy domácích mazlíčků, každodenní nepořádek a další nečistoty.

Svoji práci zvládne vykonávat až 3 hodiny v kuse díky výkonné baterii 2 600 mAh. Tapo RV10 má jednoduché ovládání pomocí aplikace Tapo, lze nastavovat plány úklidu a přepínání mezi režimy úklidu, ať jste doma, nebo na cestách.

Vysavač můžete ovládat i hlasem, stačí vyslovit hlasové příkazy, které jsou zpracovány pomocí chytrých reproduktorů.

Black Friday pro vaše úspory

Během Black Friday můžete pořídit Wi-Fi produkty za výrazně nižší ceny než během zbytku roku. To vám umožňuje investovat do vyšší kvality a pokročilejších technologií, aniž byste překročili svůj rozpočet.

A můžete si pořídit produkty, které vám usnadní život. Stačí navštívit prodejny nebo eshopy prodejců Alza, Datart, Planeo Elektro, CZC, Electro World, TS Bohemia či Expert Elektro..

Související články
Někteří lidé používají chatboty s umělou inteligencí k vytváření avatarů svých zesnulých blízkých. Pro někoho je to zdroj útěchy, ale jiné z toho tak trochu jímá hrůza… Doktorka Stephenie Lucas Oneyová nedávno oslavila pětasedmdesáté narozeniny. Její otec, bývalý policista a soudce, je už na věčnosti, ale ona s ním stále hovoří. Nikoli však jen v […]
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz