Domů     Zajímavosti
Jump Academy – trampolínové centrum v ČR

komerční sdělení

Jump Academy – trampolínové centrum v ČR

Při dnešním sedavém způsobu života každý rodič ocení, když se jeho dítě hýbe. Pokud je to pohyb zábavný i pro jeho ratolest a navíc zdraví prospěšný, nastává ideální stav.

Takové požadavky beze zbytku splňují trampolínová centra, a nejspíš proto se jim u nás tak daří a rostou po celé republice jako houby po dešti. První jump park byl u nás založen v roce 2014 a rychle přibývaly další. Nejprve ve velkých městech, postupně po celé republice.

Zábavní park, trampolínové centrum, jumppark nebo jump arena – to jsou jen různé názvy pro centra se stejným cílem – zabavit malé i velké pohybem v atraktivním prostředí, kde si užijí zábavu s kamarády nebo s rodinou.

Začátky Jump Academy

Trampolínové centrum Jump Academy v Brně založila společnost Indoor Jumping s.r.o v čele s profesionální parkouristou, YouTuberem a influencerem Tomášem „Sahirem“ Taranem. Bylo to v roce 2019 původně pod značkou Jump Planet.

K rozvázání spolupráce došlo 1.6. 2020, a to proto, že spolupráce s polskou franšízou neumožňovala vydat se směrem, který by zakladateli vyhovoval.

V současné době najdete zábavní park Jump Academy nejen v Brně, ale také v Olomouci a v plánu je otevřít další. Obě trampolínová centra Jump Academy najdete ve velkých obchodních centrech.

Ta jednak nabízejí vhodné prostory, ale jejich blízkost jistě ocení i rodiče, kteří si v klidu nakoupí během doby, ve které jejich děti skotačí na trampolínách.

Ideální mix atrakcí pro všechny

Jump Academy nenabízí zábavu jen dětem. Své si zde najdou nadšenci v každém věku. Program je zajištěn i pro organizované skupiny již od deseti osob. Oceníte raději individuální přístup? Není problém. Domluvit si můžete i individuální trénink.

Trenéři v hop arena Jump Academy jsou profesionálové a trénink vám přizpůsobí dle vašich požadavků a přání. Jako bonus máte první individuální lekci s osobním fitness trenérem zdarma!

Aby byl váš zážitek z návštěvy Jump Academy nezapomenutelný, nabízí mix atrakcí, ze kterých si vybere opravdu každý:

Trampolíny, olympijské trampolíny

Ninja dráha

Parkour zóna

Obří bazén s houbičkami – molitanová jáma

O² Airbag – obrovský nafukovací vak

Wipeout eliminator – otáčivé rameno, před kterým je třeba uniknout!

9D kino s virtuální realitou – nasedněte do speciálního vajíčka a zažijte pocit jako na horské dráze nebo procházku džunglí

Nejen jednorázová zábava, ale i pravidelné kroužky pro děti!

Výhodou trampolínového centra Jump Academy je, že organizuje pro děti i dospělé také pravidelné kroužky. Protože –  co je lepší než pohyb? Pravidelný pohyb!

Kroužky pro děti:

Akrobacie – Tento kroužek je vhodný pro děti, které již mají zkušenosti s parkourem nebo gymnastikou a rády by se naučily pokročilejší akrobatické kousky.

Gymnastika – Kroužky gymnastiky pro děvčata ve věkové kategorii 3 – 7 let nebo 8 – 15 let. Zkušená trenérka v atraktivním prostředí učí děti základům akrobatických dovedností. Jde o trénink spojený se zábavou.

Hado – Sportovní kroužek Hado je žhavá novinka v esportech, Jump Academy je první, kdo takovýto kroužek nabízí. O co vlastně jde? Hado je virtuální vybíjená, kde proti sobě soupeří dva týmy, jejichž cílem je nasbírat co největší počet bodů eliminováním protihráčů.

Během hry procvičíte nejen taktické uvažování a reflexy, ale také mrštnost a kondičku.

Parkour – Kroužek parkouru pro milovníky pohybu, skákání a překonávání překážek. Pokud máte Brno daleko, zkuste kroužky parkouru pro děti s letitou tradicí od ZOHIR a vyberte si tělocvičnu v blízkosti svého bydliště.

Pro dospělé:

Jumping Fitness – Dynamické fitness cvičení na trampolínách, při kterém se střídá spoustu různých cviků a rychlostí. Cílem je hlavně posílit střed těla – CORE.

Jumping Workout – Prozatím se připravuje. Čekají vás lekce, kde si dáte do těla během kruhového tréninku, týmového posilování s vlastní vahou, posilování s činkami a dalšími doplňky.

Exhibice, workshopy a autogramiády

V Jump Academy se pravidelně organizují speciální akce, především různé exhibice, workshopy a autogramiády pro fanoušky sportovních osobností. V září navštíví centrum oblíbený youtuber a parkourista a freerunner Vova.

Vlastním jménem Vladimir Koldajev je původem z Ruska a fanoušky naučí nové triky, rozdá autogramy a hlavně předvede skvělou parkourovou show! V říjnu se můžou návštěvníci těšit na Freemove Parkour. Jde o český tým profesionálních parkourových atletů a certifikovaných trenérů, který se věnuje pořádání parkourových akcí a tréninků již od roku 2013.

Pokud chcete udělat někomu radost, můžete mu v prostorách Jump Academy uspořádat nezapomenutelnou dvouhodinovou narozeninovou oslavu. K dispozici je zde salonek s netradičním UV osvětlením.

Sami si vyberete, jaké atrakce při oslavě vyzkoušíte. K dispozici vám bude po celou dobu trenér.

Méně aktivní členové oslavy zatím můžou navštívit 9D kino nebo navštívit relaxační zónu a zpříjemnit si čekání na ostatní výbornou kávou. Dort si můžete přinést svůj 😊.

Nezapomeňte, skákání na trampolínách není jen zábava. Je to také příjemný způsob, jak se dostat do formy!

Pokud jste ještě trampolínové centrum nenavštívili, je nejvyšší čas to napravit! Jump Academy je tu pro vás!

Související články
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
Tuto otázku si položili vědci z Friedrich Alexander Universität v Německu a hledali na ni odpověď. Zkoumání podrobili chemikálie obsažené v tělesném pachu, jejichž koncentrace se liší u kojenců a dospívajících. Malé děti voní rodičům příjemně, jako květiny, zato při zachycení tělesného pachu puberťáků, kteří nepoužili deodorant, sebou nejeden rodič trhne a nakrčí nos. V […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz