Domů     Technika
Třetí generace chytrých hodinek TAG Heuer

komerční sdělení

Trend chytrých hodinek nepolevuje. Naopak – vykazuje nárůst prodejů, a tak není divu, že se do již třetí generace svých Connected pustila i švýcarská značka TAG Heuer. Ta do segmentu prémiových spárovatelných hodinek vstoupila poprvé už před pěti lety, a to s opravdu širokou nabídkou modelů.

Posledním z nich byly loni odhalené Connected Modular Golf Edition, které díky integrované golfové aplikaci získaly velkou popularitu zejména u hráčů zeleného sportu. Nyní přichází na trh třetí generace, na které je zřetelně vidět veliký pokrok ve vývoji nositelných technologií, kterým svět za poslední roky prošel.

TAG Heuer si mezi výrobci luxusních chytrých hodinek tímto produktem na delší dobu pojistil přední místo.

Hodinky Heuer i TAG Heuer odjakživa vynikaly ve dvou segmentech:  za prvé tradiční luxusní sportovně-elegantní chronografy propracované s vytříbeným švýcarským smyslem pro detail a za druhé velmi avantgardní hodinářské high-tech kousky vyrobené s použitím špičkových technologií.

Nové Connected představují další povedenou kombinaci obou. Kovové pouzdro má tvary i celkové zpracování jako klasický luxusní chronograf a po zapnutí se změní v moderní překvapivě užitečný computer s velice slušným výkonem a softwarem, který lze přizpůsobit na míru hromadě rozlišných životních stylů.

Nabídka SW sahá od rychlého zprostředkování běžné každodenní komunikace prostřednictvím Wear OS aplikací až po profesionální zpracování sportovních dat v prostředí “TAG Heuer Sports app”. Tahle vlastní sportovní aplikace prostřednictvím GPS, HRM (monitor srdečního tepu) a dalších senzorů měří výkony v golfu, běhu, cyklistice, chůzi a fitness.

Další sporty začnou přibývat s budoucími aktualizacemi softwaru. Detailnější zpracování sportovních dat a jejich dlouhodobé sledování pak probíhá na spárovaném telefonu v aplikaci “TAG Heuer mobile companion app”.

Za projektem Connected třetí generace, jejichž vývoj trval v přísném utajení 18 měsíců, stojí Frédéric Arnault, hlavní stratég společnosti TAG Heuer. Před uvedením na trh řekl: “Hodinky TAG Heuer Connected jsme navrhovali a vyvíjeli se stejnou vášní a pozorností k detailu, jaké věnujeme našim mechanickým hodinkám.

Kvalita provedení je prvořadá ve všem, co děláme, nikdy neděláme kompromisy v estetice nebo emocích. Connected nejsou jen krásné hodinky, je to opravdový pohlcující zážitek, který je součástí komplexního digitálního ekosystému TAG Heuer zaměřeného na výkon a sporty.

Ovládání je pečlivě propracované, aby byl produkt co nejvíce intuitivní a snadno použitelný v každodenním životě i při sportování. Ukazuje to značku zcela novým způsobem a nabízí neomezené možnosti z hlediska budoucích inovací.

Díky talentu a oddanosti našeho týmu jsou Connected produktem, který definuje naši značku a nasměruje TAG Heuer do nové éry.”.

Související články
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro své rozměry, vybavení a technologie se stala chloubou amerického námořnictva. Jedná se totiž o největší a nejnovější letadlovou loď, která po více než 10 letech od spuštění na vodu konečně začala sloužit Spojeným státům i alianci NATO. Stavba nejmodernějšího plavidla, se kterým si USA pojistily pozici největší námořní velmoci planety, započala roku 2009. Slanost […]
Peugeot 208, ikonický drobek a nejprodávanější vůz v Evropě v roce 2022, dostává nový kabátek. Modernizací se stává ještě neodolatelnějším, zejména pak jeho elektrická verze E-208, která překonává dojezd 400 km. Celá modelová řada 208 pak profituje z nového designu, špičkových technologií a emocí z nových motorů. Peugeot 208, nástupce dlouhé řady devíti generací městských […]
Americká agentura NASA hodlá v letošním roce odstartovat pátrání po stopách života v rámci Sluneční soustavy. K měsíci Europa proto bude vyslána sonda, která kromě vědeckých přístrojů ponese také speciální poselství o člověku a planetě Zemi. Budoucím poslíčkem byla „jmenována“ Europa Clipper, jež bude vybavena spoustou špičkových přístrojů sloužících k měření ledu zakrývajícího oceán či […]
Věda se spojuje, aby byla silnější. Němci to pochopili už před první světovou válkou, když vznikla Společnost Maxe Plancka. V Česku vědecké klastry a interdisciplinární instituce začaly vznikat teprve nedávno, ale výsledky se už dostavují. Svoje interdisciplinární instituce má už každé významnější město, například Praha, Brno, Ostrava. Před devíti lety myšlenka spojit tři vědecká centra […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz