Domů     Zajímavosti
Pánské bílé košile jsou opět in

komerční sdělení

Bílá košile v pánské skříni je stejně důležitý kus oděvu jako malé černé šaty pro ženy. Spolehlivá, stylová, ideální pro každou příležitost. Bílá košile vám umožňuje okamžitě vytvořit správný vzhled a vyhnout se myšlence, že nemáte co na sebe.

Bílá košile s dlouhým rukávem je módní chameleon. Můžete ji zkombinovat do jakéhokoli stylu, využít ji pro každodenní nošení i do sezónních módních trendů. Chcete-li však skutečně vytvořit originální vzhled s bílou košili, musíte věnovat pozornost takovým prvkům, jako jsou střih, materiál a detaily.

Kvalitní pánské košile Bolf toto splní do nejmenšího detailu.

Pořiďte si minimálně jednu kvalitní bílou košili

V bílých košilích můžete rozlišit několik modelů. Nejformálnější jsou bílé košile, které lze nosit pouze ke smokingu. Čím méně je košile formální, tím více příležitostí k nošení pro ní budete mít. Bílé košile s dlouhým rukávem, klasický kent nebo italský límec jsou ideální pro obleky, ale lze je také kombinovat s mnohem méně formálními chinosy, nosí s ležérní bundou nebo džíny s pravidelným střihem.

Ať je zkombinujete s čímkoliv, vždy budete vypadat elegantně a stylově. Bílé košile jsou prostě vrcholem pánské módy. Proto byste měli mít ve skříni minimálně jednu bílou košili. K bílé košili se perfektně hodí kravaty.

Je jedno, zda světlé nebo tmavé, neutrální či se vzorem, úzké nebo masivní. Důležité je pečlivě vybrat límec košile. Ten malý dokonale spojí úzkou kravatu a sako s úzkými klopami. Bílá košile s italským límečkem bude vypadat velmi hezky se zajímavou kravatou v kombinaci s elegantní bundou či sakem.

Pánská bílá košile i pro méně formální styl

Bílá košile ukazuje své úžasné možnosti i v méně formálních stylech. Modely s knoflíkovým límcem vypadají fantasticky s džínami, barevnými chinosy, v kombinaci se sportovní bundou a dokonce i krátkými šortkami z kvalitního materiálu.

V každodenních stylech vypadá bílá košile skvěle spolu s klasickými kalhotami. Svrchní vrsta nemusí být vždy pouze sako nebo bunda. Obvykle funguje také lehký barevný svetr ke krku. Zajímavá je bílá pánská košile pod koženou bundu.

Odvážná sada představuje kombinací v podobě bílé košile s kapucí a sakem. Po několik sezón byla módní záležitostí bílá košile se sportovní obuví.

Při výběru košile je vhodné věnovat pozornost běžným a štíhlým modelům. První z nich jsou nejuniverzálnější, chytře maskují nedokonalosti postavy, pracují v různých stylech. Slim fit košile, zase vypadají moderně, chladně a tvarují siluetu.

Je to ideální volba pro štíhlé muže a skvělé proporce těla. Při výběru bílé košile je třeba si pamatovat podrobnosti. Barevný límec, knoflík, manžety nebo kapsy nejsou vhodné pro formální příležitost a tyto košile noste pro běžné denní příležitosti, například do práce.

Zvláště zajímavé jsou kostkované motivy nebo prvky camo, které jemně, ale velmi účinně narušují formální povahu bílé košile. Pozoruhodné jsou také bílé košile s denimovými límci a manžetami.

Nakonec je velmi důležité, jak bílou košili budete nosit. Obvykle se neformálnost přidává srolováním či vyhrnutím rukávů, uvolněním límce, spárováním s tričkem nebo vložením slunečních brýlí do kapsy.

Související články
Už dlouho se snaží program pivních speciálů Volba sládků Plzeňského Prazdroje podporovat rozmanitost českého pivního trhu. Zítra to můžete ochutnat. V březnu a dubnu se Prazdroj spojil se všemi fungujícími klášterními pivovary a společně uvařili velikonoční speciály Poutní: Poutní Březnové a nové Poutní Dubnové. Právě tato a další piva budou moci pivaři ochutnat už zítra (27. […]
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz