Domů     Technika
Třetí generace chytrých hodinek TAG Heuer

komerční sdělení

Trend chytrých hodinek nepolevuje. Naopak – vykazuje nárůst prodejů, a tak není divu, že se do již třetí generace svých Connected pustila i švýcarská značka TAG Heuer. Ta do segmentu prémiových spárovatelných hodinek vstoupila poprvé už před pěti lety, a to s opravdu širokou nabídkou modelů.

Posledním z nich byly loni odhalené Connected Modular Golf Edition, které díky integrované golfové aplikaci získaly velkou popularitu zejména u hráčů zeleného sportu. Nyní přichází na trh třetí generace, na které je zřetelně vidět veliký pokrok ve vývoji nositelných technologií, kterým svět za poslední roky prošel.

TAG Heuer si mezi výrobci luxusních chytrých hodinek tímto produktem na delší dobu pojistil přední místo.

Hodinky Heuer i TAG Heuer odjakživa vynikaly ve dvou segmentech:  za prvé tradiční luxusní sportovně-elegantní chronografy propracované s vytříbeným švýcarským smyslem pro detail a za druhé velmi avantgardní hodinářské high-tech kousky vyrobené s použitím špičkových technologií.

Nové Connected představují další povedenou kombinaci obou. Kovové pouzdro má tvary i celkové zpracování jako klasický luxusní chronograf a po zapnutí se změní v moderní překvapivě užitečný computer s velice slušným výkonem a softwarem, který lze přizpůsobit na míru hromadě rozlišných životních stylů.

Nabídka SW sahá od rychlého zprostředkování běžné každodenní komunikace prostřednictvím Wear OS aplikací až po profesionální zpracování sportovních dat v prostředí “TAG Heuer Sports app”. Tahle vlastní sportovní aplikace prostřednictvím GPS, HRM (monitor srdečního tepu) a dalších senzorů měří výkony v golfu, běhu, cyklistice, chůzi a fitness.

Další sporty začnou přibývat s budoucími aktualizacemi softwaru. Detailnější zpracování sportovních dat a jejich dlouhodobé sledování pak probíhá na spárovaném telefonu v aplikaci “TAG Heuer mobile companion app”.

Za projektem Connected třetí generace, jejichž vývoj trval v přísném utajení 18 měsíců, stojí Frédéric Arnault, hlavní stratég společnosti TAG Heuer. Před uvedením na trh řekl: “Hodinky TAG Heuer Connected jsme navrhovali a vyvíjeli se stejnou vášní a pozorností k detailu, jaké věnujeme našim mechanickým hodinkám.

Kvalita provedení je prvořadá ve všem, co děláme, nikdy neděláme kompromisy v estetice nebo emocích. Connected nejsou jen krásné hodinky, je to opravdový pohlcující zážitek, který je součástí komplexního digitálního ekosystému TAG Heuer zaměřeného na výkon a sporty.

Ovládání je pečlivě propracované, aby byl produkt co nejvíce intuitivní a snadno použitelný v každodenním životě i při sportování. Ukazuje to značku zcela novým způsobem a nabízí neomezené možnosti z hlediska budoucích inovací.

Díky talentu a oddanosti našeho týmu jsou Connected produktem, který definuje naši značku a nasměruje TAG Heuer do nové éry.”.

Související články
Někteří lidé používají chatboty s umělou inteligencí k vytváření avatarů svých zesnulých blízkých. Pro někoho je to zdroj útěchy, ale jiné z toho tak trochu jímá hrůza… Doktorka Stephenie Lucas Oneyová nedávno oslavila pětasedmdesáté narozeniny. Její otec, bývalý policista a soudce, je už na věčnosti, ale ona s ním stále hovoří. Nikoli však jen v […]
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz