Domů     Zajímavosti
Jak osvěžit šatník na podzim?

komerční sdělení

Podzim se blíží a vy ještě nemáte koupené nové kousky ve vašem šatníku? Nezoufejte! Na následujících řádcích si totiž prozradíme, jaké modely oblečení, obuvi a módních doplňků budou v letošní podzimní sezóně in.

Také si povíme, jaké barvy vzory a motivy budou v módě. Proto čtěte a nechte se inspirovat s námi..

Jaké oblečení zvolit do podzimního šatníku, abychom byli in?

Na podzim zařaďte do vašeho šatníku alespoň jedny dámské kalhoty jogger.

Ty jsou pohodlné a skvěle je sladíte např. s módní kostkovanou košilí. Ta se do módy cyklicky vrací a právě je čas na to ji vytáhnout ze skříně. V podzimním šatníku si najde místo i stylový trenčkot. Ten by měl být ušitý z kvalitního materiálu, který odolá proměnlivému podzimnímu počasí.

Dámy pak mohou v chladném podzimním počasí vsadit i na trendy teplákovou soupravu. Jestliže máte normální nebo vysportovanou postavu, zkuste zvolit slim fit modely oblečení. Ty totiž vkusně vyrýsují vaše ženské křivky.

Pokud však máte raději vzdušnější outfity, jsou pro vás jako stvořené oděvy v regular fit nebo v relaxed fit provedení. Konec konců důležité je především to, abychom se v našem podzimním oblečení cítily tzv. své.

Jaké módní doplňky a obuv se budou vyjímat ve vašem podzimním šatníku?

Co se týče módních doplňků, budou na podzim v kurzu kožené kabelky. Volit můžete semišové i hladké modely. Záleží tedy jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Koženou tašku pak nezapomeňte sladit i s dalšími koženými módními doplňky a s obuví.

Ty by měly totiž mít nejen stejnou či podobnou barvu, ale také strukturu. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit vkusně sjednotí a bude působit uceleným dojmem.

Vyjímat se bude ve vašem podzimním outfitu i trendy dámská ledvinka. Pokud máte rády sportovnější styl, vsaďte na módní kožený batoh. Ten může mít na sobě i dekorativní prvky. Ženy si oblíbily zejména modely batohů s kovovými sponami či zipy, které pak lehce sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky.

Zaměříme-li se na trendy obuv, budou v kurzu mladistvé sneakersy. In budou zejména kousky na platformě, která může být různě vysoká. Ke kalhotám se zúženou nohavicí pak volte kotníčkové modely dámských sneakersů. Díky praktickému zúžení totiž vyniknou vaše vyšší boty v celé své kráse.

Jaké vzory, barvy a motivy budou slušet vašemu podzimnímu oblečení a doplňkům?

Chcete-li se na podzim blýsknout, volte oblečení a módní doplňky v přírodních nebo v pastelových barvách. Oříškové, tmavě modré i zelené modely oděvů tak budou dobrou volbou. Vybírat si však můžete i černou nebo bílou klasiku.

Bílá a černá jsou totiž barvy univerzální, které navíc z módy nevychází. Oděvy v černém a v bílém provedení pak snadno sladíte i s módními doplňky se vzory a s motivy. Když už je zmiňujeme, budou hrát letos prim ty zvířecí a květinové.

Pokud bychom sáhly po oblečení se vzory a s motivy, bude dobré, když ho budeme kombinovat už jen s decentními jednobarevnými doplňky. Módní pravidlo totiž praví, že méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v rámci jednoho outfitu by mohlo působit až chaoticky a tomu se chceme při sestavování energického a módního outfitu rozhodně vyvarovat.

Související články
Už dlouho se snaží program pivních speciálů Volba sládků Plzeňského Prazdroje podporovat rozmanitost českého pivního trhu. Zítra to můžete ochutnat. V březnu a dubnu se Prazdroj spojil se všemi fungujícími klášterními pivovary a společně uvařili velikonoční speciály Poutní: Poutní Březnové a nové Poutní Dubnové. Právě tato a další piva budou moci pivaři ochutnat už zítra (27. […]
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz