Domů     Zajímavosti
Podzim je konečně tady. Jaké kousky naleznete v aktuální kolekci značky Tommy Hilfiger?

komerční sdělení

Podzim je definitivně tady, a tak nastává nejvyšší čas doplnit naše šatníku o trendy pohodlné podzimní kousky. Ať už dáváte přednost minimalismu, eleganci či mírné extravaganci, letos si přijdete určitě na své. Co se bude během letošního podzimu skutečně nosit?.

Podzim se z hlediska módy řadí mezi nejoblíbenější část roku. Málokteré období totiž nabízí takové módní možnosti, jako je tomu právě v případě podzimu. Pokud se tedy i vy řadíte mezi skutečné milovníky módy, máte se rozhodně na co těšit.

Módní trendy pro podzim 2022

Letošní podzim bude z hlediska módy opravdu hodně rozmanitý a pestrý. Nosit se totiž bude téměř vše, co vás jen napadne. Na scénu se opět vrátí módní hity z předešlých sezon. V kurzu ale budou i módní stálice a lehce extravagantní kousky.

Ovšem ani milovníci klasiky a neutrálních kousků nebudou o nic ochuzeni. Letošní podzim módě zkrátka skutečně přeje.

Pokud i vy chcete znát aktuální módní trendy a oblékat se podle nich, pak by vám rozhodně nemělo uniknout Tommy Hilfiger oblečení.

Právě to totiž ve své současné kolekci nabízí takové kousky, které jsou dle nejnovějších módních trendů, a přitom jsou krásně nadčasové, pohodlné a cenově dostupné.

Co se vzorů pro letošní podzim týče, nejvíce oblíbená zůstává ikonická kostka a proužky. Právě tyto motivy patří k podzimu již od nepaměti a ani letos tomu nebude jinak. Vedle ale rozhodně nešlápnete ani s monochromatickými kousky.

Kolekcím letošního podzimu dominují také pleteniny, především pak pletené svetry, čepice, čelenky nebo sukně. Ty se na scénu vracejí opakovaně. Výhodou takových kousků navíc je, že v kombinaci s pochmurným počasím vypadají naprosto skvěle, a ještě vás zahřejí.

Základem dámského šatníku by měly být bílé košile. Ty lze nosit samotné, jak jsme již zvyklí nebo je můžete obléct pod pletený svetr, a dodat tak celému outfitu nádech elegance. V neposlední řadě nesmíme opomenout ani prošívané bundy, kožené kousky a teplé bavlněné mikiny, tepláky, či dokonce šaty.

I t totiž budou letos opravdu žádané. Ať už ovšem sáhnete po jakémkoliv podzimním oblečení, základem byl měla být vysoká kvalita použitých materiálů. A právě oblečení značky Tommy Hilfiger to splňuje na jedničku.

Dámská i pánská móda Tommy Hilfiger se totiž vyznačuje skutečně tou nejvyšší kvalitou použitých textilií.

Jaké barvy se budou letošní podzim nejvíce nosit?

Trendy barvami pro podzimní sezonu 2022 jsou: hnědá, béžová, vínová, sytě růžová, kobaltově modrá, karamelová, fialová, sytě zelená, hořčicová, khaki, tmavě modrá, a šedá. In po několika sezónách opět budou měděné odlesky a zlaté nebo stříbrné detaily. Stálicemi zůstává černá a bílá.

Všechny tyto barvy z módy jen tak nevyjdou a lze je letošní podzim vidět například v kolekci Ralpha Laurena https://answear.cz/m/polo-ralph-lauren.

Méně tradičním a možná lehce extravagantním hitem jsou nyní pastelové barvy a duhové odstíny. Ty sice nejsou pro podzim vyloženě typické, ovšem taková limetková, bledě modrá, světle žlutá nebo baby pink krásně rozzáří každý dámský i pánský šatník a na ulici se v podobných tónech v davu skutečně neztratíte.

V nabídce Tommy Hilfiger oblečení pro podzim 2022 pak naleznete také luxusní mahagonové kousky v podobě dámských i pánských triček a mikin. Ty jsou pro podzimní měsíce jako stvořené a obzvláště hezky pak vypadají v kombinaci s modrými džíny či černými koženými teniskami.

Související články
Necelých 100 dní do XVII. všesokolského sletu, největší sportovně-společensky-kulturní události roku na našem území, Česká obec sokolská oficiálně oznámila spuštění prodeje vstupenek na hromadné skladby. V rozmezí 200 až 700 korun na den budou k zakoupení od 1. dubna a očekává se, že se hlediště Fortuna Areny zcela zaplní. Ulicemi Prahy už teď jezdí speciální sletová tramvaj […]
Budoucnost se dá předpovídat mnoha způsoby – s pomocí křišťálové koule, kyvadla nebo kávové sedliny. V italské metropoli však již několik staletí spoléhají na ampulky s krví… Jmenoval se Januarius (272–305) a zastával funkci biskupa ve městě Benevento. Přibližně roku 305 však byla jeho duchovní pouť násilně ukončena. Legendy praví, že byl za vlády císaře […]
Pokud jste v nedávné době surfovali na vlnách internetu, mohla vás zaskočit zpráva, že vanilkové aroma již dávno není tím, čím bývalo. Do výrobní rovnice totiž měli vstoupit bobři… A to konkrétně s látkou kastoreum, která však člověku není tak úplně neznámá. Pro různé účely ji totiž více či méně využíval přes 2000 let. Je […]
Dvě třetiny Čechů věří, že se válka na Ukrajině protáhne na několik let. Ještě před rokem si přitom skoro polovina obyvatel myslela, že ruská invaze potrvá do konce roku 2023. Data z průzkumu veřejného mínění společnosti CEPER ukazují, že se podíl respondentů přesvědčených o dlouhodobé válce na Ukrajině oproti stavu před rokem zvýšil v 9 z 12 […]
Už jsme zažili několik sexuálních revolucí, ta nadcházející a přicházející ale poprvé bude mít nádech tak trochu „umělého sexu“. Podle expertů se během 15–20 let stanou běžnou součástí sexuálního života roboti určení na sex – sexboti. Využívat je budou muži i ženy, a to nejen svobodní, ale i manželské páry. Lidé s nimi budou podle […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz