Domů     Zajímavosti
Materiály luxusního spodního prádla a proč se vyplatí dražší spodní prádlo

komerční sdělení

Dopřejte si pohodlí a rozmazlete se spodním prádlem, které vám bude perfektně sedět, ale navíc se v něm budete cítit také příjemně a pohodlně. Jak na to? Vsaďte na prověřené výrobce luxusního spodního prádla, kteří jsou zárukou kvality a spokojenosti.

Spodní prádlo musí hlavně perfektně padnout

Jak poznat, že nosíte vhodné spodní prádlo? Zkušeným prodavačkám spodního prádla stačí jediný pohled a ihned vám řeknou, zda máte vhodnou velikost. Jak to poznají? Dámské spodní prádlo musí dokonale sedět, obzvláště podprsenky.

Jen díky tomu totiž získá poprsí správný tvar a nikde se nevytvoří žádné boule či mezery. To samé ale platí i o spodním dílu. Kalhotky, trenýrky i boxerky musí rovněž skvěle padnout, ale zároveň vás nesmí nijak omezovat v pohybu či dokonce škrtit v oblasti intimních partií.

Investice do luxusního spodního prádla se vám vyplatí

Příkladem spodního prádla, které dokonale padne, ale i skvěle vypadá, je prádlo značky Calvin Klein. Spodní prádlo Calvin Klein je snadno rozpoznatelné na první pohled díky nápisu Calvin Klein na obvodu.

Klasické modelové řady spodního prádla Calvin Klein se vyrábí z bavlny, a díky svým střihům dokonale padnou, ale zároveň i dokonale vypadají. Při koupi značkového spodního prádla máte jistotu, že vám vydrží déle než jedno nošení.

Důraz na kvalitu materiálu i provedení

Kromě toho, že značkové spodní prádlo vám při správné péči vydrží v neměnném stavu několik let, máte u něj také jistotu, že je vyrobeno ze špičkových materiálů. Zapomeňte na materiály, které vás svědí, dřou a škrtí.

Luxusní značky, například Tommy Hilfiger, vyrábí spodní prádlo s jasným záměrem – poskytnout nositeli pohodlí, ale také se postarat o to, aby v prádle vypadal přitažlivě a byl spokojený.

Proto se i v dámském bavlněném spodním prádle mohou ženy cítit jako královny a pánové nedají dopustit na pohodlné boxerky, v nichž bude nadměrné pocení minulostí.

Ale nejedná se pouze o bavlnu, luxusní značky spodního prádla využívají také elastan, polyester, modal, nylon a satén.

Dámské versus pánské spodní prádlo: umíte si poradit s výběrem?

V čem tkví tajemství výběru spodního prádla? Možná vás to šokuje, ale věděli jste, že podle výzkumů nosí až 80 % žen špatnou velikost podprsenky? Výsledkem je poprsí, které je napasováno v příliš malých košíčcích, popřípadě je v košíčcích úplně ztraceno. Jak zjistit tu správnou velikost podprsenky?

S pomocí obyčejného krejčovského metru a nejlépe padnoucí podprsenky, jež žena vlastní. Při přeměření obvodu pod prsy zjistí žena velikost obvodu a při přeměření obvodu přes ňadra odhalí vhodnou velikost košíčků, co potřebuje.

Pánové mají výběr spodního prádla snazší. Musí jim skvěle padnout v pase, neškrtit v rozkroku a poskytovat dostatek prostoru.

Zdravotní výhody kvalitního spodního prádla

Kromě toho, že od vhodně zvolené velikosti spodního prádla nebudete mít otlačeniny a nebude vás nikde svírat, přináší s sebou také zdravotní výhody. Podobně jako je tomu u luxusní matrace, také luxusní spodní prádlo dokáže perfektně odvádět pot, a dokonce posloužit jako prevence vzniku nemocí. .

Při volbě pohodlného spodního prádla totiž eliminujete riziko bolesti zad, nastydnutí ledvin či vzniku vlhkého prostředí v oblasti intimních partií. Abyste měli zajištěné pohodlí i při sportovních aktivitách, noste funkční spodní prádlo, které spolehlivě odvede pot a zabrání zapaření.

Nepodceňujte výběr vhodného spodního prádla, protože se jedná o kus oděvu, co je v těsném kontaktu s intimními partiemi. Nevhodný materiál může způsobit celou řadu zdravotních obtíží. Sázka na luxusní značky spodního prádla se vám vyplatí.

Takové kusy jsou totiž kvalitní, nejsou zdraví škodlivé, vydrží vám několik let a nabídnou dokonalé pohodlí.

Související články
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz