Domů     Zajímavosti
Přivítejte ty největší módní trendy tohoto podzimu

komerční sdělení

Léto pomalu končí, dny se zkracují a po ránu a večer už zima pomalu zalézá pod kůži. Nejvyšší čas představit si ty největší módní trendy, bez kterých se letos na podzim určitě neobejdete!

Na co se rozhodně zaměřte? Na materiály!

Aby vám podzimní sychravé počasí nezalézalo pod vaši kůži, pořiďte si náhradní. Ano, čtete správně. Letošní podzim patří kůži. Ať už jste stoupenci té pravé, nebo dáváte přednost její imitaci, rozhodně si něco koženého pořiďte.

Kůže je totiž jedním z největších trendů přicházející podzimní módy. Kupte si třeba kabát ve stylu křiváka, upnuté kalhoty a nebo sukni. Tu si můžete rovnou objednat třeba tady https://answear.cz/k/ona/obleceni/sukne.

Druhým, velmi trendy materiálem tohoto podzimního období bude každý materiál, který vám pomůže udělat pořádný objem. Například šifon nebo tyl budou skvělá volba! Objemu však nemusíte docílit pouze za pomoci materiálu, ale také střihu.

Sáhněte po širokých džínách, rozevlátých sukních, halenkách s balónovými rukávy, oversize svetrech. Zkrátka a dobře po čemkoli, co má objemnější tvary. Naprosto fantasticky budete vypadat třeba v rozevlátých dámských šatech v podzimních barvách.

Dámské oblečení volte letos na podzim hlavně s ohledem na uvedené materiály. Doplňte ho pak tím, co máte rádi, co vám sedí a je vám pohodlné. Ať už jsou to džíny, sportovnější mikiny nebo saka podléhající dress codu.

Chce to klid a nohy v teple. A v trendy botách!

Samostatnou kapitolou podzimních módních trendů jsou boty. Stejně jako několik posledních sezón, i nyní zaměřte svou pozornost na tenisky! Ty se nosí prakticky v jakékoli barvě a mají jednu věc společnou.

Velmi výraznou podrážku. Dalo by se dokonce říci, že čím výraznější, tím lepší. Tenisky můžete obouvat nejen k džínám a teplákům, ale své místo si našly i v business módě a často se jich nebojí ani ti, kteří v práci mají nařízený dress code.

A zkusily jste je už k romantickým šatům? Originalita zaručena!

Druhým směrem, kterým se v obouvání můžete vydat, jsou tzv. boots. Pozornost upoutáte v klasických těžkých pracovních botách, ale také ve farmářkách v barvě velbloudí srsti. A čím vyšší budou, tím lepší!

Výšku hlídejte nejen u podrážky, ale také u vrchní části boty. Nejnižší by měly být ty kotníčkové, ale pokud vám budou sahat až do půli lýtek, tak je to jenom dobře. Nejen, že vás ochrání před případnými přízemními mrazíky, ale také budete proklatě in!

Kupte si ty pravé dámské boty na answear.cz.

Pro slavnostní příležitosti pak samozřejmě sáhněte po kouscích na podpatku. Velkou parádu uděláte v klasických kožených lodičkách v přírodních a nude odstínech. A nebo se vydejte na stezku odvahy a pořiďte si takové, díky kterým vaše nohy nikdo nepřehlédne – v metalických barvách, neonových tónech a nebo dokonce se vzorem. Uvidíte, jak ten sychravý podzim pěkně rozsvítíte!

A na co ještě nezapomenout? Na výprodeje!

Podzim je fajn nejen proto, že začíná sezóna svařeného vína, horké čokolády a dlouhých večerů u knížek nebo seriálů. Je fajn také proto, že se vyprodává letní zboží. A tak máte perfektní příležitost koupit si nové plavky za super ceny.

Vybírejte takové, aby vám nejen slušely, ale byla i velká pravděpodobnost, že příští rok si je užijete. Přijdou totiž další nové módní trendy. Na krásné plavky za skvělé ceny se mrkněte tady https://answear.cz/k/ona/obleceni/plavky.

Související články
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz