Domů     Zajímavosti
Velká letní soutěž magazínu Epocha brzy začíná

komerční sdělení

Toužíte trochu potrápit své mozkové závity, užít si zábavu a ještě k tomu mít šanci vyhrát jednu z cen v celkové hodnotě 250 000 Kč? V tom případě sáhněte kromě tištěné varianty magazínu 21. století také po novém vydání sesterského časopisu Epocha, určitě nezklame.

I letos má oblíbený čtrnáctideník pro své čtenáře připravenou Velkou letní soutěž, tentokrát s podtitulkem „Epochální bludiště“. Jak už název napovídá, redakce se tentokrát rozhodla soutěžícím pořádně zamotat hlavu.

Úkolem bude najít tu správnou cestu spletitými chodbami. Nápomocny k tomu budou zapeklité otázky, díky kterým bude možné rozklíčovat, jakou z nich se vydat. Tím to ale nekončí. Při bloudění bude nutné sbírat čísla.

Jen s jejich pomocí totiž pak každý soutěžící bude moci otevřít dveře k vytouženým výhrám. Pokud se zúčastníte, postupujte velmi obezřetně, protože pokud se spletete, cestu ven už nenajdete. Osmidílná soutěž startuje v čísle 13/2021, které vychází 9. června.

A jaké ceny za zamčenými dveřmi čekají? Tou první je luxusní pobyt pro dvě osoby na sedm nocí v hodnotě 100 000 korun na zámku Zbiroh. Výherce se na týden uvelebí v hradním apartmá, chuťové buňky potěší při tříchodovém menu k obědu i večeři a naplno si bude užívat zámecké prohlídky, minigolf, výlet v terénní buggině nebo privátní zámeckou klubovnu.

Ani výherce druhé ceny nepřijde zkrátka. Připraveno je pro něj totiž týdenní ubytování s celou rodinou v hodnotě 50 000 korun ve zbrusu novém hotelu Element nedaleko vodní nádrže Lipno, které se také přezdívá české moře.

Na v pořadí třetího výherce čeká voucher v hodnotě 20 000 korun na nákup outdoového oblečení a vybavení předních světových značek, které zaštiťuje firma Norská móda.

Tím ve výčtu cen ale rozhodně Epocha nekončí. Dohromady je jich připraveno více než sedm desítek a mimo jiného mezi nimi najdete stejně jako v posledních ročnících hodinky Prim Pilot s upomínkovou rytinou „Epocha 2021“ na dýnku, kávovary Krups, sety stříbrných mincí od České mincovny nebo knihy, turistické průvodce či předplatné čtrnáctideníku Epocha. Takže nažhavte mozkové závity a váš smysl pro orientaci, a vyrazte do bludiště.

Související články
Americká kosmická agentura NASA využije vodíkové vozidlo Toyota Lunar Cruiser pro svou nadcházejí pilotovanou misi na Měsíc. Šestikolové vozítko pro jízdu po povrchu umožní vědcům ještě detailnější průzkum zemské družice. Zapojení lunárního křižníku je jedním z hlavních bodů dohody o spolupráci, kterou NASA uzavřela s Japonskou agenturou pro výzkum vesmíru JAXA. Projekt stavby lunárního křižníku […]
Někteří sociologové a psychologově tvrdí, že žijeme v éře postfaktické, tedy v době, kdy jsou fakta a racionalita upozaděny a prim hrají emoce. Že na tom něco je, ukazuje letmý pohled na sociální sítě, kde mnohdy vládne agresivita, často zabalená do potrhlých konspiračních teorií. Začátkem května oběhlo internet virální video, ve kterém šedesátiletý Peter Abbott […]
Výrok Billa Gatese zněl jasně. Výroba mléčných produktů má až příliš vysokou uhlíkovou stopu. Aby tuto skutečnost zvrátil, rozhodl se podpořit kalifornský start-up, jež hodlá klasické máslo nahradit umělým. Společnost Savor ze San Jose využívá k výrobě tuku podobného živočišnému termochemický proces, který by měl být levný a zároveň energeticky nenáročný. „Vycházeli z faktu, že […]
Co se stane, když si dva bratři vezmou dvě sestry a mají dvě děti? Normálně by děti byli bratranci, ale co když otcové jsou dvě identická dvojčata a matky také dvě identická dvojčata? Pak podle genetiky jsou vlastně sourozenci a ne bratranci. Vědci jsou dvojčaty fascinováni odjakživa. Už multižánrový vědec Francis Galton v roce 1875 […]
Žijeme v době plastové jako generace „plastic people“, v barevném, naleštěném a nerozbitném. Zatímco z kdysi zázračného produktu se stal veřejný nepřítel číslo jedna, dnes ho bereme na milost. Plasty ale nejsou zlo. „Špatnou reklamu plastům dělají obalové výrobky s krátkou dobou použitelnosti, ale především lidské chování, jak s nimi nakládáme…“ řekl nám ředitel Ústavu makromolekulární chemie […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz