Domů     Zajímavosti
S Wi-Fi 6 připojíte více zařízení…

komerční sdělení

… a připravíte se na budoucnost

Domácí vzdělávání, home office, konference, video hovory, digitální zábava, a vše s rychlou odezvou. To jsou dnešní požadavky, které klademe na domácí Wi-Fi síť. Naštěstí nás přichází zachránit nový standard Wi-Fi 6, který nabízí jak vysokou rychlost, tak i propustnost pro až stovky připojených zařízení najednou.

Dnešní situace nás nutí ke změnám, které nás ale připraví na dlouhou budoucnost. .

Svět se změnil a řada z nás, co jsme znali home office pouze jako benefit, jej nastoupili na plný úvazek. Kromě zvýšené spotřeby kávy nás zasáhla i potřeba spolehlivého připojení k internetu, stejně tak i Wi-Fi.

Navíc pokud sdílíte domácnost i s dalšími členy lačnících po datové konektivitě, je na problém zaděláno a stařičký router, který doposud vždy „nějak“ fungoval, se stává středobodem problémů. Vše špatné je k něčemu dobré, a i když příchod nového standardu Wi-Fi 6 nijak nesouvisí s nepříznivou dobou, zavdává alespoň důvod ke generační obměně starých síťových zařízení.

Routery pro budoucnost

Stávající Wi-Fi sítě přestávají být schopné plnohodnotně pojmout všechny požadavky a otravné a frustrující zpomalování či dokonce zasekávání přenosu signálu je na denním pořádku. Nejnovější standard Wi-Fi je navržen tak, aby zlepšil rychlost, zvýšil efektivitu a snížil zatížení šířky pásma.

Díky tomu můžete snadno připojit více zařízení a zároveň dosáhnout rychlejší odezvy pro každé z nich.

Nové Wi-Fi 6 routery TP-Link s gigabitovou Wi-Fi sítí si s nároky na internetové připojení s přehledem poradí. Jejich antény vybavené technologií Beamforming efektivně formují vysílací paprsky do prostoru a zajišťují jeho široké pokrytí.

Dokáží plnohodnotně obsloužit až 200 Wi-Fi zařízení bez zpomalování a bez rušení od ostatních sítí v okolí.

Na budoucnost vás routery připraví i díky technologii One Mesh, která umožňuje pokrytí Wi-Fi sítě jednoduše rozšiřovat, a to doplněním dalšího Wi-Fi zařízení podporující One Mesh. Výhodou je, že nastavení je otázkou minut, síť má stejné jméno a lze mezi nimi přecházet s připojeným zařízením, aniž by došlo ke ztrátě spojení.

Bezpečnost sítě především

Rychlost routeru může být kontraproduktivní, pokud není doplněna odpovídajícím zabezpečením. TP-Link v tomto směru jako první nabízí nové prémiové řešení HomeShield, které poskytuje routeru pokročilé zabezpečení pro neomezený počet připojených klientů, chrání před DDoS útoky, škodlivými weby a narušením portů.

Díky tomu je zvýšena úroveň vašeho soukromí i ochrany dat. K dispozici je také vylepšené zabezpečení pro připojená IoT zařízení, robustní rodičovská kontrola nebo antivirové zabezpečení od společnosti Avira.

Verze Basic je zdarma a v případě potřeby může zákazník využít placenou verzi Pro.

TP-Link Archer AX73

 

Co tedy vybrat?

Naše potřeby rychlejší komunikace a příchod nové generace Wi-Fi 6 tvoří dnes optimální konjunkci pro výměnu starých routerů. Nabídka routerů je poměrně široká, avšak optimálním routerem, který splňuje všechny výše uvedené potřeby a dramaticky nezatíží váš rozpočet, je router TP-Link Archer AX73. Ten navíc disponuje novým bezpečnostním řešením, které pomáhá krotit a řídit jeho výkon správným směrem, zvláště v oblasti rodičovské kontroly, vylepšeními ventilačními otvory pro odvětrávání bez kumulace tepla, a USB portem pro sdílení  médií a vytvoření privátního cloudu. Snadná instalace je samozřejmostí u všech routerů TP-Link.

Nejnovější bezpečná sít

Předchozí článek
Další článek
Související články
Americká kosmická agentura NASA využije vodíkové vozidlo Toyota Lunar Cruiser pro svou nadcházejí pilotovanou misi na Měsíc. Šestikolové vozítko pro jízdu po povrchu umožní vědcům ještě detailnější průzkum zemské družice. Zapojení lunárního křižníku je jedním z hlavních bodů dohody o spolupráci, kterou NASA uzavřela s Japonskou agenturou pro výzkum vesmíru JAXA. Projekt stavby lunárního křižníku […]
Někteří sociologové a psychologově tvrdí, že žijeme v éře postfaktické, tedy v době, kdy jsou fakta a racionalita upozaděny a prim hrají emoce. Že na tom něco je, ukazuje letmý pohled na sociální sítě, kde mnohdy vládne agresivita, často zabalená do potrhlých konspiračních teorií. Začátkem května oběhlo internet virální video, ve kterém šedesátiletý Peter Abbott […]
Výrok Billa Gatese zněl jasně. Výroba mléčných produktů má až příliš vysokou uhlíkovou stopu. Aby tuto skutečnost zvrátil, rozhodl se podpořit kalifornský start-up, jež hodlá klasické máslo nahradit umělým. Společnost Savor ze San Jose využívá k výrobě tuku podobného živočišnému termochemický proces, který by měl být levný a zároveň energeticky nenáročný. „Vycházeli z faktu, že […]
Co se stane, když si dva bratři vezmou dvě sestry a mají dvě děti? Normálně by děti byli bratranci, ale co když otcové jsou dvě identická dvojčata a matky také dvě identická dvojčata? Pak podle genetiky jsou vlastně sourozenci a ne bratranci. Vědci jsou dvojčaty fascinováni odjakživa. Už multižánrový vědec Francis Galton v roce 1875 […]
Žijeme v době plastové jako generace „plastic people“, v barevném, naleštěném a nerozbitném. Zatímco z kdysi zázračného produktu se stal veřejný nepřítel číslo jedna, dnes ho bereme na milost. Plasty ale nejsou zlo. „Špatnou reklamu plastům dělají obalové výrobky s krátkou dobou použitelnosti, ale především lidské chování, jak s nimi nakládáme…“ řekl nám ředitel Ústavu makromolekulární chemie […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz