Domů     Zajímavosti
Deerupt Adidas je sportovní obuví pro každého, komu se líbí zajímavý design

komerční sdělení

Také jste si říkali, že design tenisek nemůže přijít s ničím novým? A přesto se to stalo. Firma Adidas překvapila své fanoušky převratným vzhledem. Samozřejmě nechybějí tři ikonické pruhy, podle kterých poznáte, o jakou značku obuvi se jedná. V čem je kolekce Deerupt tenisek jiná a proč byste si je měli pořídit?

Sportovní teniska pro mladé věkem i duchem

Móda mladých je především nespoutaná konvencemi. Nosí se téměř vše, včetně teplákových kalhot do města. K nim se výborně hodí právě tenisky. Ve firmě Adidas přemýšleli, jak svoji kolekci sportovní obuvi ozvláštnit a jak jí dodat na šťávě i atraktivnosti.

Sportovních bot je okolo nás více než dost a nejvíce zaujmou ty, jež jsou v něčem jiné. Adidas Deerupt je už od prvního pohledu originální.

Koho by to jen napadlo vyrobit síťovanou obuv. Ale už její název Deerupt vyjadřuje to, co chce tato nová kolekce vyjádřit – narušení a vybočení ze zajetého stereotypu. Deerupt je složeninou slov odvozenou ze disrupt (narušit) a erupt (vybuchnout).

Jedinečný design zaujme na první pohled

Tenisky Deerupt jsou nové, ale vycházejí z tradičních hodnot firmy Adidas. Navazují totiž na styl běžeckých bot z kolekcí Marathon a New York, jež okouzlily mladou generaci už v 80. letech minulého století.

Doba však pokročila a Deerupt v sobě jsou odpovědí na použití nových materiálů. Boty Deerupt jsou obalené síťovinou, která nepatří k běžně využívaným materiálům při výrobě obuvi. Inovativní vzhled a atraktivní design činí kolekci Adidas Deerupt jedinečnou. Určitě si ji zamilujete i vy a my vám hned povíme, proč se tomu tak stane.

Pohodlí, na které jste u Adidas zvyklí

Dobře se podívejte na nový vzhled obuvi Adidas z kolekce Deerupt. Je jednoduchý, a přitom hodně zajímavý. Když budete mít tuto sportovní tenisku obutou, budete si připadat jako v bavlnce, současně zaujmete své okolí neotřelým vzezřením boty ze síťoviny.

Koho by to napadlo, že i takto může sportovní obuv vypadat. Někdo možná řekne, že se jedná o odvážné řešení. A má pravdu. Zároveň kolekce Deerupt nabízí uživatelům to, na co jsou u značky Adidas zvyklí – pohodlí, příjemný došlap díky mezipodešví EVA a také podporu komprese.

Tyto boty si můžete nazout, až půjdete běhat, ale lze s nimi vyrazit i na pochůzky po městě nebo na setkání s přáteli.

Nakupujte na internetu

V době, kdy je náš pohyb kvůli epidemii covid-19 omezený vládními nařízeními a většina obchodů je zavřená, jistě uvítáte možnost nákupu obuvi Adidas Deerupt prostřednictvím internetu. Footshop.cz je jedním z obchodů, který sportovní boty nabízí ve svém katalogu.

Příjemné nakupování z domova a pohodlné doručení balíku ocení v současnosti každý, kdo chce mít ve svém botníku moderní obuv pro sport i volný čas. Ostatně boty nejsou jedinou položkou v katalogu e-shopu. Nakoupíte zde i oblečení a doplňky, jimiž rozšíříte svůj šatník.

Jak se vám líbí nová kolekce značky Adidas?

Zdroj obrázku: Vladyslav24art / Shutterstock.com

Související články
Necelých 100 dní do XVII. všesokolského sletu, největší sportovně-společensky-kulturní události roku na našem území, Česká obec sokolská oficiálně oznámila spuštění prodeje vstupenek na hromadné skladby. V rozmezí 200 až 700 korun na den budou k zakoupení od 1. dubna a očekává se, že se hlediště Fortuna Areny zcela zaplní. Ulicemi Prahy už teď jezdí speciální sletová tramvaj […]
Budoucnost se dá předpovídat mnoha způsoby – s pomocí křišťálové koule, kyvadla nebo kávové sedliny. V italské metropoli však již několik staletí spoléhají na ampulky s krví… Jmenoval se Januarius (272–305) a zastával funkci biskupa ve městě Benevento. Přibližně roku 305 však byla jeho duchovní pouť násilně ukončena. Legendy praví, že byl za vlády císaře […]
Pokud jste v nedávné době surfovali na vlnách internetu, mohla vás zaskočit zpráva, že vanilkové aroma již dávno není tím, čím bývalo. Do výrobní rovnice totiž měli vstoupit bobři… A to konkrétně s látkou kastoreum, která však člověku není tak úplně neznámá. Pro různé účely ji totiž více či méně využíval přes 2000 let. Je […]
Dvě třetiny Čechů věří, že se válka na Ukrajině protáhne na několik let. Ještě před rokem si přitom skoro polovina obyvatel myslela, že ruská invaze potrvá do konce roku 2023. Data z průzkumu veřejného mínění společnosti CEPER ukazují, že se podíl respondentů přesvědčených o dlouhodobé válce na Ukrajině oproti stavu před rokem zvýšil v 9 z 12 […]
Už jsme zažili několik sexuálních revolucí, ta nadcházející a přicházející ale poprvé bude mít nádech tak trochu „umělého sexu“. Podle expertů se během 15–20 let stanou běžnou součástí sexuálního života roboti určení na sex – sexboti. Využívat je budou muži i ženy, a to nejen svobodní, ale i manželské páry. Lidé s nimi budou podle […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz