Domů     Technika
Mi Band aneb Když technologie zasahuje do našich aktivit

komerční sdělení

Kolik při běhu spálíme kalorií? Jaký máme tep a jakou vzdálenost jsme urazili? Sportovní aktivity jsou zábavou, udržujeme si díky nim skvělou figuru i kondici. Stále více lidí však zajímá, jakých cílů dosáhli.

Dříve mnoho lidí chodilo na běžecký pás nebo chodili na rotoped vybavený podrobným displejem jen proto, aby měli přehled o svém výkonu. Dnes už není potřeba se takto omezovat a sice díky fitness náramkům, se kterými máme naše fyzické výkony i tělesné funkce pod kontrolou.

Největší senzací je Xiaomi Mi Band, který se stal během chvíle nejrozšířenějším fitness náramkem, o což se postarala kombinace nízké pořizovací ceny a také velkého množství možností využití. Umožní vám měřit kroky, kalorie, srdeční tep, máte zde budík, stopky, upozornění na příchozí hovory a mnoho dalšího.

Držet při sportu neustále telefon v ruce je nepraktické a nepohodlné, fitness náramek je však lehký a uživatel s ním má všechny důležité informace kdykoliv k dispozici. Technologie zasahuje stále více i do sportovních aktivit, ale v tomto případě je ku prospěchu všem, kteří mohou znát své limity a užívat si sportu ještě více.

Náhradní náramky

Mi Band je natolik populární, že ho má na zápěstí stále více lidí a není divu, že se jeho uživatelé chtějí odlišovat. Také by se vám nelíbilo chodit stejně oblečení jako ostatní. Stále více lidí tak vyhledává náhradní náramky pro Mi Band 5.

Existuje nespočet stylových provedení. Pro sport jsou pochopitelně nejpopulárnější silikonové náhradní náramky, protože jsou zdravotně nezávadné, nevyžadují žádnou údržbu a jsou příjemné na nošení. Možnost vybrat si svůj vzhled náhradního náramku znamená možnost odlišovat se od ostatních, ukázat individualitu a vybrat si styl který k vám sedí nejlépe.

Kromě barevných variant existují i varianty z různých materiálů. Ačkoliv jde o fitness náramek, neznamená to, že byste ho museli používat jen pro cvičení. Jde o lepší náhradu hodinek. Pokud vám se silikonovým náramkem nepřijde Mi Band vhodný do společnosti, můžete si k němu pořídit luxusní kovový náhradní náramek s magnetickým zapínáním nebo praktický nylonový náramek na suchý zip.

Nabízí se vám dokonce i náhradní cvočky s mnoha stylovými motivy. Možností je mnoho a z Mi Band tak můžete udělat skvělého pomocníka i módní doplněk, který vás může doprovázet na akce všeho druhu.

Kompletní příslušenství

Velká poptávka je samozřejmě nejen po náhradních náramcích, ale také po dalším příslušenství, patří sem zejména ochranná skla Mi Band 5, která pomohou zařízení chránit před poškrábáním i před možnými pády.

Pokud ztratíte nabíjecí kabel, můžete si levně dokoupit nabíjecí kabely Mi Band 5.

Související články
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro své rozměry, vybavení a technologie se stala chloubou amerického námořnictva. Jedná se totiž o největší a nejnovější letadlovou loď, která po více než 10 letech od spuštění na vodu konečně začala sloužit Spojeným státům i alianci NATO. Stavba nejmodernějšího plavidla, se kterým si USA pojistily pozici největší námořní velmoci planety, započala roku 2009. Slanost […]
Peugeot 208, ikonický drobek a nejprodávanější vůz v Evropě v roce 2022, dostává nový kabátek. Modernizací se stává ještě neodolatelnějším, zejména pak jeho elektrická verze E-208, která překonává dojezd 400 km. Celá modelová řada 208 pak profituje z nového designu, špičkových technologií a emocí z nových motorů. Peugeot 208, nástupce dlouhé řady devíti generací městských […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz