Domů     .Top
Současné trendy v seznamování jsou jasně dané

komerční sdělení

Že nikdo nechce být sám, to je zcela přirozené. Každý člověk chce mít společnost. Pokud nemá nikoho blízkého, je celkem pochopitelné, že někoho takového hledá. Klasické formy seznámené však pomalu upadají.

Trendem je využití internetových seznamek. Právě proto seznamku nepodceňujte, jelikož právě na ní najdete mnoho potenciálních partnerů a partnerek, kteří hledají přesně to, co vy. Důvody, proč se využívá internet, jsou celkem jasné.

Dostupnost

Rychlost seznámení

Jednoduchost

Ne každý hledá jenom vážný vztah

Co je dále trendem v současném seznamování? Ne každý nutně touží jenom po vážném vztahu. I když je počet takových zájemců o seznámení celkem velký, doplňuje je neméně početná skupina dalších. Těch, kteří hledají jenom flirt, či seznámení za účelem sexu.

Vyzkoušejte erotickou seznamku a sami se přesvědčte o tom, kolik takových žen a mužů je. Jedná se jak o ty, kteří jsou dlouhodobě singl a hledají zpříjemnění svého života, tak i o ty, kteří jsou nespokojeni například v manželství a tak v podstatě hledají milence, nebo milenky.

Díky speciálním kategoriím jim seznamky nabídnou možnost hledat na správném místě.

Zdlouhavé povídání moc nefrčí

Internet je možností, jak se seznámit jednoduše a také rychle. A právě to na něm láká. Dnes už není tolik oblíbené si třeba i týdny dopisovat, a teprve potom se sejít. Žijeme v době, kdy na nic nemáme čas.

A s tím souvisí i segment seznamování. Není nic výjimečného, že si lidé pár hodin píší a potom se už domluví na osobním setkání. Mimo jiné i proto, že na něm se projeví sympatie mnohem více, než při textové komunikaci.

To stejné můžeme říci i v případě sexu. Je sice dobré říci si, co se nám líbí, ale praxe může být jiná. Třeba proto, že si partneři nevyhovují. I pro nedostatečnou výbavu muže. Na druhou stranu existuje účinné je zvětšení penisu moderními metodami a tak ani v tomto případě nemusí seznámení a vztah nutně ztroskotat právě na genetických predispozicích.

Lžeme mé

V minulosti nebylo nic výjimečného, že o sobě lidé na seznamkách lhali. Hlavně proto, že jejich součástí byly málokdy i fotografie. Dnes je to naopak. Kdo nemá fotografii, má šance na seznámení podstatně nižší.

Je také jasné, že když druhá strana jasně vidí, jak muž nebo žena vypadá, není tak jednoduché o sobě lhát. Hlavně potom o samotném vzhledu. I to je důvod, proč se na seznamkách lže podstatně méně, než dříve.

Důvod to má ale ještě jeden. Je to onen život ve spěchu. Nikdo nechce zbytečně na schůzku, kde se provalí jeho lež. Lidé se seznamují s cílem uspět a právě pravda je spojena s největší možnou pravděpodobností toho, že se jim to skutečně povede.

Je tedy jeden z hlavních ukazatelů úspěchu. Druhá strana totiž bude přesně vědět, koho na osobním setkání čekat. Jak v rámci vzhledu, tak i vlastností.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz