Domů     Zajímavosti
Několik tipů na moderní pánské boty pro slunný podzim

komerční sdělení

Podzim zatím vypadá z hlediska počasí velmi dobře. Užívat si můžeme spousty slunných dní a relativně teplého počasí. Tomuto trendu se vyplatí přizpůsobit i z hlediska oblečení a obuvi. Vystačíte si pouze s menším množstvím vrstev a provětrat můžete také podzimní boty.

Případně není problém pořídit si nové, které letos ještě využijete. Nabídka je poměrně bohatá a na spousty modelů se vztahují výrazné slevy. My se na některé zajímavé boty, jež nyní využijete, podíváme mnohem podrobněji.

Neotřelý design Converse Chuck 70 Renew

Naším prvním tipem jsou pánské boty Converse Chuck 70.

Jedná se o remake modelu, který spatřil světlo světa v roce 1970. Své jméno nesou po obchodním zástupci firmy Converse, Chucku Taylorovi. Typické jsou především zvýšenou podrážkou. U zmiňovaného modelu je pestrobarevná, přitom základní je u nich tmavý odstín.

Samotná bota má béžovou barvu, jež dokonale ke zmiňované podrážce padne. Stejnou barvu má také šněrování. Zapomenout nemůžeme ani na mnohem pevnější gumovou špičku. Ta je pro tento model charakteristická.

Nike Blazer Mid ’77 Suede

Zajímavou volbou pro ty, kteří si přejí spíše poněkud zvýšené boty, je model Blazer Mid ’77 Suede. Vyznačuje se tím, že v podstatě boty vypadají stejně jako tenisky, nicméně jsou o něco vyšší. V roce 1973 se jednalo o nejlepší botu, která se používala na basketbalovém hřišti.

Vždyť název bot pochází od Portlandských Trail Blazers. Moc hezké jsou tyto boty především v zelené barvě.

Stylové Nike Air Max 97

Vsadit můžete určitě také na Nike 97 Air Max.

Jedná se o tradiční boty, jež vznikly již v roce 1997. A proč vlastně Air Max? Stačí se jenom podívat na specifickou podrážku, která fakticky představuje jakousi bublinu. Celou tenisku provázejí charakteristické výrazní linie, jež stoprocentně nepřehlédnete.

Vybírat je možné u této řady ze spousty nejrůznějších barevných variací, jež stojí za to. Co se týká pohodlí, tak to bude maximální. Ať už budete boty používat pouze pro obyčejnou chůzi nebo na sportování.

Tradiční Adidas Originals Gazelle

Líbí se vám tradiční běžecké boty, nicméně rádi byste v podobných také chodili běžně po ulici? Ano, proč také ne? Stačí si pořídit Adidas Originals Gazelle. Tyto boty vznikly již v polovině 60. let. Jméno získaly po slavné atletce Wilmě Rudolph.

Tato žena dosáhla na tři zlata na olympiádě v Římě. Tak jako tak se jedná o tradiční obuv vyznačující se poměrně konzervativním vzhledem. Hodně oblíbené jsou tyto boty především v černobílém provedení. Tmavou černou barvu doplňují klasické tři bílé pruhy Adidas.

Nakoupit si tyto boty a mnohé jiné můžete za velmi výhodné ceny prostřednictvím katalogu Flexdog.

Výběr je tady obrovský.

Zdroj obrázku: Guas / Shutterstock.com

Související články
Už dlouho se snaží program pivních speciálů Volba sládků Plzeňského Prazdroje podporovat rozmanitost českého pivního trhu. Zítra to můžete ochutnat. V březnu a dubnu se Prazdroj spojil se všemi fungujícími klášterními pivovary a společně uvařili velikonoční speciály Poutní: Poutní Březnové a nové Poutní Dubnové. Právě tato a další piva budou moci pivaři ochutnat už zítra (27. […]
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz