Domů     Zajímavosti
Neklikejte, pokud si nechcete vyzkoušet lepší způsob sledování televize

komerční sdělení

Stále spěcháte domů, abyste stihli Váš oblíbený film nebo dokument? Marně hledáte v programové nabídce inspiraci pro dnešní večer? I příroda je proti Vám a silný vítr hýbe s Vaší anténou nebo parabolou?

Přejděte na moderní způsob sledování televize v 21. století. Nenechte se omezovat a objevte nové funkce, které Vám nabízí Lepší.TV. Nyní s možností si ji vyzkoušet na měsíc jen za 1 Kč včetně TV stanic HBO.

Lepší.TV od samého počátku přináší svým uživatelům funkce a vychytávky, které byste u její konkurence hledali jen stěží. Nabízí totiž 114 TV stanic, možnost až 150denního zpětného shlédnutí nebo vlastní videotéku s výběrem více než 1.000 filmů.

Navíc s Lepší.TV nemusíte řešit přechod na signál DVB-T2, protože funguje výhradně přes internet. Zcela tak odpadá nutnost kupování nové televize nebo set-top boxu.

Dnešní technologie Vás neomezují ke sledování pořadů pouze v televizi obývacího pokoje. Oblíbený film nebo seriál si vychutnejte v notebooku, tabletu či telefonu třeba v ložnici. A co víc: můžete se dívat všude, kde máte dostupný internet (nebo mobilní data), tedy na chatě, pod pergolou, u bazénu, u vody nebo třeba v autobuse cestou do práce.

Lepší.TV, také nabízí unikátní funkci osobního profilu neboli personifikaci. My dospělí, ji oceníme především proto, že už nebudeme muset vyhledávat mezi desítkami TV stanic ty, které nás zajímají. Jednoduše si vytvoříme vlastního programového průvodce, kterému přiřadíme „naše“ TV stanice.

A našim ratolestem naservírujeme všechny dětské TV stanice, které můžeme obohatit třeba o nějaké ty hudební. Hlavní výhodou dětského profilu však je, že se nemusíme obávat toho, že by naše děti sledovaly „dospělácké“ TV stanice nebo filmy s nevhodným obsahem pro ně.

Sportovní fanoušci se na zápas svého mužstva mohou podívat klidně po rodinné návštěvě a protože „sporťáci“ mají rádi adrenalin i ve filmu, mohou vybírat ze všech akčních trháků, které nestihli sledovat online.

Domácí kutilové naopak mohou sledovat pouze hobby nebo lifestylové stanice a z archívu brouzdat třeba všemi epizodami kutilských pořadů.

Lepší.TV jako jediná na trhu nabízí svoji aplikaci u celkem 25 výrobců TV včetně chromecastu, což usnadní volbu při výběru IPTV. Sledovat lze ale také na klasické televizi, ke které připojíte Lepší.TV Box.

Ten z ní udělá multimediální centrum. Díky němu tak můžete na své starší televizi brouzdat internetem, vyřizovat e-maily, sdílet příspěvky s přáteli na sociálních sítích nebo si doinstalovat potřebné aplikace s Google Playe.

Navíc, samotné zapojení je neuvěřitelně snadné a během dvou minut si s ním poradí každý teenager.

Díky kodeku H.265, který zaručuje plynulé přehrávání za nízkého datového toku (3 Mb/s pro HD) si ji pochvalují zákazníci bez přístupu k optické síti nebo naopak ti, kteří tráví víkendy na chatách a chalupách v obcích s Wifi připojením.

Lepší.TV nabízí zkrátka lepší způsob sledování televize. Navíc umožňuje novým zákazníkům sledovat celý měsíc 114 TV stanic včetně HBO, jen za 1 Kč.

A pozor! K ničemu se nezavazujete. Kdo si chce vyzkoušet Lepší.TV, stačí aby si ji za 1 Kč objednal na www.lepší.tv. Věříme, že po vyzkoušení už nikdy nebudete chtít sledovat televizi po staru.

Související články
Už dlouho se snaží program pivních speciálů Volba sládků Plzeňského Prazdroje podporovat rozmanitost českého pivního trhu. Zítra to můžete ochutnat. V březnu a dubnu se Prazdroj spojil se všemi fungujícími klášterními pivovary a společně uvařili velikonoční speciály Poutní: Poutní Březnové a nové Poutní Dubnové. Právě tato a další piva budou moci pivaři ochutnat už zítra (27. […]
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz