Domů     Zajímavosti
Přijďte si prohlédnout pergoly (nejen) PLACEO na Stavební veletrh v Brně 2020

komerční sdělení

Chystáte se v letošním roce stavět, nebo rekonstruovat? V tom případě by vaší pozornosti neměl uniknout Stavební veletrh v Brně 2020. Koná se již na začátku roku, abyste získali všechny potřebné informace ještě před zahájením stavební sezóny.

Těšit se můžete na spoustu vystavovatelů, kteří vám představí své novinky. .

Hlavní téma Stavebního veletrhu 2020

Hlavní téma Stavebního veletrhu 2020 se ponese v duchu vnitřního prostředí budov a tepelného komfortu. Pořadatel se rozhodl zaměřit především na:

zelené střechy a fasády,

možnosti topení, chlazení, větrání a stínění ve 21. století

a také na osvětlení a akustiku.

Kromě ukázek konkrétních produktů od nejrůznějších značek se můžete těšit na zajímavé přednášky. Navštívit můžete také řadu bezplatných poradenských center a v neposlední řadě budou na veletrhu k vidění ukázky prací učňů pořádaných na podporu řemesel.

Bioklimatická pergola je moderním způsobem zastínění terasy. Zdroj: Sunsystem.cz

Co nabídne stánek Sun System?

Společnost Sun System působí na trhu více než 20 let a za tu dobu se stala jednou z nejstabilnějších firem ve svém oboru. Na Stavebním veletrhu proto stínící technika, kterou společnost Sun Sytem prodává i instaluje, nesmí chybět. Co přesně si pro vás letos připravila?

Bioklimatické pergoly PLACEO

Přijďte se podívat na bioklimatickou pergolu PLACEO od české výrobní firmy Alaris. Jedná se o nejprodávanější bioklimatickou pergolou v České republice i na Slovensku.

Disponuje skrytým motorem a naklápěcími lamelami, které lze snadno polohovat prostřednictvím dálkového ovládání.

Moderní bioklimatické pergoly s dešťovým a větrným senzorem navíc dokáží automaticky reagovat na aktuální počasí. Pergoly na veletrhu si přitom budete moct prohlédnout v životní velikosti.

Bezúdržbové hliníkové ploty

Chybět nesmí ani bezúdržbové hliníkové ploty NOVAVISIO, které skvěle doplní tradiční i moderní stavby. Nerezové ploty v posledních letech získávají na své popularitě a vybírat si můžete z nekonečné škály provedení a barev.

Navíc tyto modely nekorodují, a proto získáte řešení prakticky na celý život. Stejně jako bioklimatické pergoly, i hliníkové ploty budou na veletrhu vystavené ve své životní velikosti.

Hliníkové ploty krásně vypadají, a navíc jsou naprosto bezúdržbové. Zdroj: Sunsystem.cz

Další praktické vychytávky

A to není všechno. Ve stánku Sun System uvidíte také venkovní bezúdržbovou podlahu, zahradní nábytek a nejrůznější grily. Zapomenout nesmíme ani na praktické venkovní ohřívače, díky kterým si vychutnáte relaxaci na zahradě, i když teploty klesnou.

Kdy a kde se veletrh koná?

Stavební veletrh se koná od 26.2. do 29.2.2020 na brněnském výstavišti. Hliníkové bezúdržbové pergoly PLACEO od Alaris a další stínící technika bude k vidění v hale 2, pavilonu V u stánku č. 66.

Jak se na výstaviště v Brně dostat?

Na brněnské výstaviště se můžete dopravit buď autem, nebo městskou hromadnou dopravou. Pokud pojedete vlastním vozidlem, můžete využít rozsáhlé parkoviště nacházející se přímo před areálem.

Z hlavního nádraží můžete na výstaviště dorazit tramvají číslo 1, která jede směrem Bystrc Ečerova. Vystoupíte přitom na zastávce Výstaviště – hlavní vstup. Z autobusového nádraží Zvonařka je poté nejpohodlnější cesta autobusem číslo 84, kdy vystoupíte na zastávce Křížkovského.

Zajistěte si vstupenky zcela zdarma

Chcete načerpat potřebnou inspiraci a prohlédnout si nejmodernější trendy? V tom případě by vám Stavební veletrh Brno 2020 neměl uniknout. Pokud ještě nemáte zakoupené vstupenky, můžete je díky společnosti Sun System získat zcela zdarma. Co pro to udělat?

Návod najdete v článku: www.sunsystem.cz/novinky/stavebni-veletrh-brno-2020-vstupenky-zdarma.

Související články
Letošní léto ukázalo, jak horko může v důsledku globálního oteplování být. Pocítili to lidé doslova ve všech koutech světa, nicméně vlny horka se přesto snášely lépe v přímořských letoviscích než rozpálených ulicích velkých měst. Nyní přišli angličtí vědci s nápadem, jak teplotu ve světových metropolích snížit pomocí poměrně jednoduchého triku. Stejně jako mnoho velkých měst […]
Ve stájích koně za miliony, stejně tak auta na parkovišti. K tomu francouzské jídlo, francouzské pití, petanque a několik VIP osobností. Peugeot pozval na statek Dvůr Hoffmeister pár vyvolených – instagramové výherce „O den s ambasadory“. A tak tu byl Peugeot 208 i Adam Mišík, Peugeot 308 a operní pěvkyně Andrea Kalivodová, Peugeot 408 a […]
Suché akademické definice říkají: Priming je experimentální rámec, ve kterém zpracování počátečního stimulu ovlivní odpověď na stimul následující. Jak tuto obtížně stravitelnou větu pochopit? Představte si, že uvidíte na dovolené v Maroku varování před hady. Jdete si tak křovinatou krajinou v podhůří Atlasu, když v tom sebou trhnete – zahlédli jste hada! Vzápětí se ale zasmějete – jednalo […]
Vědci připravili „vakcínu“ pro včely, která by je měla ochránit před pesticidy, a podle prvotní studie se zdá, že funguje. Výsledky, které byly zveřejněny v časopise Nature Sustainability, ukazují, že hydrogelové mikročástice podávané čmelákům a včelám ve vodě s cukrem vedly k o 30 % vyšší míře přežití u jedinců, kteří byli vystaveni smrtelným dávkám […]
V posledních letech stále více Čechů ukládá své úspory do zlata. Rychle roste obliba nákupů zlata na internetu, v možnostech jeho úschovy jsou Češi spíše rezervovaní. Většina drobných investorů má tak drahý kov stále doma. Zlato je dnes možné koupit v kamenných prodejnách nebo online. A právě nákup po síti Češi poslední dobou stále více upřednostňují. „Nejvíce obchodů […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz