Domů     Medicína
Jak se zbavit akné? TOP 4 produkty pro péči o problematickou pleť

komerční sdělení

Produkty pro péči o pleť a kosmetika této ikonické značky si rychle získaly oblibu ve světě krásy hlavně díky svým účinným a promyšleným formulím za dostupné ceny. Pokud jde o potřeby různých typů pleti, není pochyb o tom, že v sortimentu značky The Ordinary najdete vhodný produkt.

Společnost nabízí produkty, které řeší individuální problémy, jako je suchá pleť, růžovka a další. Odborníci značky The Ordinary navíc ví, jak se rychle zbavit akné.

V našem článku se dozvíte více o pečující kosmetice The Ordinary, která opravdu funguje.

Tyto nejlepší přípravky na akné a další kvalitní kosmetika The Ordinary vám pomohou vyrovnat se se všemi kožními problémy spojenými s akné.

Peeling The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

AHA kyseliny odlupují horní povrch pokožky a zanechávají ji rovnoměrnější. Beta hydroxykyseliny (BHA) také exfoliují pokožku, ale navíc pomáhají vyčistit ucpané póry. Tento roztok 30 % AHA a 2 % BHA pomáhá bojovat proti viditelným skvrnám po akné a zlepšuje zářivost pleti.

Taková kombinace složek také zlepšuje vzhled pokožky a snižuje výskyt jemných vrásek při dalším používání. Doporučeno pro pleť se sklonem k akné, která potřebuje pravidelnou exfoliaci. Peeling navíc odstraňuje záněty a pomáhá dosáhnout bezchybné textury. Tento přípravek není však vhodný pro velmi citlivou pokožku.

Sérum s kyselinou azelaovou The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Sérum je vhodný pro účinné odstranění zánětů a stop po akné. Hlavní aktivní složka tohoto přípravku díky blokování tvorby melaninu odstraňuje nejen postakné, ale i další poruchy hyperpigmentace kůže. Sérum je jedním z nejlepších přípravků na akné této značky, protože poskytuje rychlý a zřejmý účinek:

zcela odstraňuje záněty a skvrny po akné, činí pokožku hladší a pružnější. Má poměrně specifickou texturu, proto je vhodné po něm použít hydratační přípravek.

Sérum pro mastnou a problematickou pleť The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc PCA 1% 

Niacinamid, také známý jako vitamín B3, a zinek jsou přirozeně se vyskytující látky v těle. Tyto ingredience jsou užitečné v péči o pleť, zvlášť často se používají k čištění pleti a vyrovnání produkce kožního mazu.

Kombinace těchto dvou účinných složek pomáhá bojovat proti pigmentovým skvrnám tím, že snižuje množení kožních bakterií a minimalizuje rozšířené póry.

Sérum s kyselinou hyaluronovou The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Toto pleťové sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou, jejíž lehká konzistence proniká do hlubokých vrstev pokožky. 3D hyaluronát sodný nasycuje pokožku vlhkostí a D-panthenol, který je zodpovědný za urychlené hojení, zjemňuje a dezinfikuje.

Tato složka také přispívá k maximálně účinné hydrataci pokožky. Díky své lehké textuře je toto sérum s kyselinou hyaluronovou a vitamínem B5 vhodné pro lidi s mastnou, ale dehydratovanou pletí. Díky takové kombinaci složek sérum zanechává vaši pleť zdravější a minimalizuje výskyt jemných vrásek.

Související články
Geny zděděné od denisovanů, vyhynulých příslušníků rodu Homo, pomáhají obyvatelům Papuy-Nové Guineje bojovat s infekcemi v nížinách i žít ve vysokých nadmořských výškách. První kosterní pozůstatky denisovanů byly objeveny v roce 2008 v Denisově jeskyni na Altaji v Rusku, podle tohoto místa nálezu jsou pojmenovaní. Stáří tamních kosterních pozůstatků bylo odhadnuto na 41 000 let. […]
Už přes 16 000 pacientů se v České republice zapojilo do výzkumu nových léků a očkovacích látek. Takzvaná klinická hodnocení probíhají nejčastěji v oblasti onkologie, imunologie a infekčních onemocnění, nemocí srdce a onemocnění dýchacích cest. Celkem ve zdravotnických zařízeních po celé republice probíhá 481 těchto hodnocení, jež zdravotnickému systému ušetřila více než jeden a půl […]
Univerzálními dárci krve jsou lidé s krevní skupinou 0. Ne vždy je ale této krve dostatek, proto se vědci snaží vymyslet, jak to zařídit, aby mohl člověk s jakoukoliv krevní skupinou darovat krev ostatním, aniž by došlo k úhoně. Této vysněné metě se nyní velmi přiblížili. Krevní skupiny A, B a O objevil v roce […]
Jako by nestačil návrat starých známých infekcí, začaly se objevovat nové. A nejsou bezzubé, podle odhadů umírá na zdánlivě nenápadné mykózy celosvětově dvakrát více nemocných než před 10 lety. Co jsou vlastně mykózy? Jde o infekce způsobené některými zástupci říše hub – jednobuněčnými kvasinkami nebo vláknitými houbami, známými spíš pod značením plísně. Tedy nic, co […]
Nejsou to jen oteklé končetiny a utiskovaný močový měchýř. Na příchod dítěte se adaptují téměř všechny systémy těla matky, a za jeden z nich byl nedávno uznán také mozek. Jak přesně k tomu dochází, se ale dosavadní studie nedokázaly shodnout. Objasnit celou záležitost pomohla nová studie. Vědecký zájem o neurobiologické procesy spojené s mateřstvím je ve fázi […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz