Domů     Zajímavosti
Pánská zimní bunda, která je stylová a funkční existuje! Podívejte se na top modely

komerční sdělení

Zima je v plném proudu a vy stále sháníte kvalitní a zároveň trendy pánskou bundu do chladného počasí? Nevadí, na následujících řádcích vám dáme užitečné tipy a rady na to, které modely v letošní sezóně pofrčí.

Pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát za to!.

Podle jakých kritérií vybírat letos pánskou zimní bundu?

V letošní zimní sezóně mohou muži vsadit na pánskou prošívanou zimní bundu. Tyto kousky skvěle zapadnou do elegantně laděných outfitů. Dobrou volbou jsou také modely zimních pánských bund s kožíškem. Pánové si oblíbili matnou, ale především i lesklou verzi pánské bundy.

Záleží tedy na tom, jak moc chcete v outfitu vyniknout. Někdo je rád středem pozornosti a jiný zase upřednostní méně výrazné outfity. Pánská zimní bunda by měla být především nepromokavá a větruvzdorná.

Dobrou vlastností je i oděruodolnost. Díky zmíněným vlastnostem budete totiž v suchu a v teple za každé situace. Výbornou volbou jsou i bundy s praktickou kapucí a se zateplením.

Na stylové pánské bundy se můžete podívat např. i tady: https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-bundy_Zimni-bundy_-Zimni-bundy-s-koziskem-17168.html.

Zde si zimní bundu pro muže vybere i ten nejnáročnější z vás.

Jaké barvy, vzory a dekorativní prvky na pánské zimní bundě budou letos in?

V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové tóny barev. Hnědá, zelená a tmavě modrá pánská zimní bunda tak bude letos dobrou volbou. Vsadit však můžete i na černou a na bílou klasiku. Černá stejně jako bílá jsou barvy univerzální a navíc z módy nevychází.

Muži mohou černé a bílé bundy lehce sladit také s pestrobarevnými módními doplňky nebo s kousky se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. Pozadu nezůstávají ani klasické proužky nebo kostky.

Každý si tak přijde na své. Jste-li rádi středem pozornosti, můžete vsadit na červené pánské bundy nebo na zimní bundy s výrazným potiskem. Také lesklá varianta pánské zimní bundy přitahuje pozornost okolí.

Pánské zimní bundy na sobě mohou mít pro letošek i stylové dekorativní prvky. V módě budou zejména kožíšky, které se mohou objevit na límci, ale také na přední části bundy. Chundelaté provedení může mít i podobu zateplení uvnitř pánské zimní bundy. Tyto kousky jsou nejen vysoce módní, ale také hřejivé a příjemné na dotek.

K čemu v zimě obléci trendy pánskou zimní bundu?

Stylovou zimní pánskou bundu pro muže mohou pánové sladit s džíny s vyšším pasem a s rozšířenou nohavicí. Pod zimní bundu se hodí pletený pánský svetr, ale také tričko s potiskem. Samotný potisk pak může mít různou podobu.

Řiďte se vždy svým vlastním vkusem. K pánské zimní bundě se letos hodí i kotníkové kožené boty s elastickým prvkem. V kurzu jsou také mladistvé sneakersy. Ty muži seženou v nízké i v kotníčkové podobě. Opravdovým hitem jsou však pánské kožené tenisky na robustní a vyšší platformě.

S těmi v zimním outfitu zkrátka nešlápnete vedle. Pánové mohou zimní bundu obléci i k sportovnímu batohu nebo k čepici s potiskem. I módní doplňky jsou nezbytnou součástí moderních pánských outfitů na zimu.

Související články
Už dlouho se snaží program pivních speciálů Volba sládků Plzeňského Prazdroje podporovat rozmanitost českého pivního trhu. Zítra to můžete ochutnat. V březnu a dubnu se Prazdroj spojil se všemi fungujícími klášterními pivovary a společně uvařili velikonoční speciály Poutní: Poutní Březnové a nové Poutní Dubnové. Právě tato a další piva budou moci pivaři ochutnat už zítra (27. […]
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz