Domů     Zajímavosti
Jak si vybrat nejlepší hydratační krém na pleť?

komerční sdělení

Hydratace je jednou z klíčových fází komplexní každodenní péče o pleť, která je základem beauty rituálu každého. Nejlepší hydratační krém na obličej udržuje vaši tvář svěží a zářivou, zabraňuje pocitu pnutí a nepohodlí, zmírňuje výskyt vrásek a dalších známek stárnutí..

Pravděpodobně každý slyšel o nepochybných výhodách hydratačního krému. Jsou ale opravdu nutné? A co mastná pleť – každopádně nevypadá dehydratovaně, spíše naopak. V tomto článku si dnes probereme, jak vybrat kosmetiku, která dokáže rychle naplnit buňky životodárnou vlhkostí a výrazně zlepšit stav a vzhled pokožky.

Široká nabídka nejlepší kosmetiky pro péči o pleť na webu https://makeup.cz/categorys/735034/.

K čemu je hydratační krém?

Lehký hydratační krém na obličej musí mít každý člověk. Jde o nejlepší krém na vrásky, který je nutností bez ohledu na typ pleti: umožňuje vyhnout se pnutí a loupání, pomáhá regulovat sekreci kožního mazu, udržuje optimální hydrobalanci, poskytuje zdravý lesk a pružnost.

Snížení obsahu vlhkosti v pokožce může být důsledkem nedostatečného pitného režimu a pravidelné vystavení škodlivému vlivu suchého vzduchu. Pokožka také trpí přesušeným vzduchem v místnostech. Obecně platí, že speciální hydratační přípravek potřebuje každý člověk bez ohledu na věk, pohlaví a životní styl.

Zjevnými příznaky dehydratace pokožky jsou zarudnutí, nedokonalý mikroreliéf, pocit pnutí, mdlá až šedavá barva, výskyt drobných mimických vrásek a olupování. Pokud v zrcadle zaznamenáte alespoň 1-2 z těchto „příznaků“, je na čase přehodnotit domácí péči a zvolit silnější hydratační komplex.Potřebuje mastná pleť hydratační krém?

Mastná pleť produkuje více kožního mazu. Úroveň vlhkosti v ni však může být normální nebo nízká, proto stejně jako suchá pokožka může být dehydratovaná a potřebuje další zdroj vlhkosti. Mastná pleť rozhodně nepotřebuje ingredience určené k udržení vlhkosti.

Kožní maz produkovaný pletí se s tím dokonale vyrovná. Aktivní složky nejlepšího krému by měly proto pomáhat transportovat vlhkost do hlubších vrstev, stimulovat produkci vlastní vlhkosti a vyhlazovat vrásky. V péči o mastnou pleť není místo pro silikony a hustou mastnou konzistenci.

Jaký je nejlepší hydratační krém na obličej?

Kvalitní hydratační krém by měl obsahovat komponenty, které přispívají k naplnění kožních buněk vlhkostí: kyselina hyaluronová, urea (močovina), glycerin, kyselina glykolová a mléčná alfa hydroxykyselina.

Chcete-li vybrat kvalitní přípravek schválený předními dermatology a kosmetology, pomůže vám náš žebříček nejlepších hydratačních krémů na obličej od oblíbených značek.

Řada HYDRAPHASE HA od La Roche-Posay

Značka La Roche-Posay nabízí řadu účinných hydratačních přípravků pro různé typy pleti. HYDRAPHASE HA na bázi termální vody hydratuje pokožku až 72 hodin. Kyselina hyaluronová ve složení pomáhá eliminovat pocit pnutí a další známky dehydratace.

A lehká textura umožňuje použít ten nejlepší hydratační krém pro smíšenou pleť, která vyžaduje to nejjemnější ošetření.

Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

Osvěžující gel-krém s pokročilým lehkou formulí hloubkově hydratuje pokožku a je účinný po dobu 100 hodin i po umytí. Inovativní pečující přípravek s dvojím účinkem poskytuje trvalou hydrataci pomocí technologie Auto-Replenishment a udržuje vlhkost uvnitř pro pevnější pokožku a zdravý, přirozený lesk.

Vichy Liftactiv Supreme Intensive Anti-Wrinkle Day Cream SPF30

Tento nejlepší hydratační anti-age krém na vrásky s SPF má nemastné složení obohacené o kyselinu hyaluronovou, která pomáhá redukovat výskyt vrásek a stárnutí pleti a zároveň chrání pokožku před dalším poškozením způsobeným UV zářením.

Nízkomolekulární kyselina hyaluronová odstraňuje drobné vrásky způsobené dehydratací, činí pokožku pružnou a elastickou, dodává jí zdravý lesk. Krém intenzivně vyživuje a zjemňuje, sjednocuje tón a minimalizuje pigmentové skvrny.

Související články
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz