Domů     Technika
Papírové fotky kdykoliv, do 41 sekund, v kvalitě jako z fotolaboratoře

komerční sdělení

Není nad papírovou fotku! Snímky z dovolené, momentky nebo i pozvánky na narozeninovou oslavu, to všechno zvládne tiskárna od Canonu – stylová malá fototiskárna Canon SELPHY CP1500 s jednoduchým ovládáním a kvalitou tisku na úrovni fotolaboratoře. .

Přitom nikam nemusíte, fotky k tisku pošlete třeba z chytrého telefonu a fotografii o velikosti pohlednice držíte v ruce už za 41 sekund.

Tato fototiskárna se přizpůsobí rodinnému životu: prostřednictvím aplikace pro chytré telefony SELPHY Photo Layout 3.0 (podporovaná v iOS, iPadOS a Android) lze z fotografií vytvořit koláže nebo pozvánky.

Umí tisknout i drobné samolepky do scrapbooků anebo jednoduše tisknout momentky z každodenního života a rodinných dovolených, aniž by bylo nutné spěchat k nejbližšímu minilabu.

V aplikaci lze snímky dále upravovat – přidávat text, rámečky a vzorovaný filtr, například sněhové vločky na vánoční přání nebo malé otisky tlapek přes snímek domácího mazlíčka. K jednotlivým snímkům lze přidat QR kód, a propagovat tak portfolio, webové stránky nebo sdílet celé fotoalbum.

Aplikace má nyní přístup i ke snímkům z fotoaparátu nebo chytrého telefonu nahraným na sociální média nebo jinam do cloudu.

K tiskárně SELPHY CP1500 lze v jednom okamžiku připojit neomezený počet chytrých telefonů, pro spárování stačí naskenovat QR kód z aplikace SELPHY Photo Layout. Anebo můžete do tiskárny vložit SD kartu nebo USB flash disk.

To znamená, že je z tiskárny možné udělat součást programu na večírky a akce. A to i díky elegantnímu designu s velkým displejem LCD a velmi intuitivnímu ovládání zjednodušenou sadou tlačítek.

A to nemluvíme o rychlosti. Kompaktní fototiskárna s rychlou sublimační technologií vytvoří výtisky o velikosti pohlednice (tedy 10×15 cm) za pouhých 41 sekund. Na konci tisku je totiž nanesena speciální povrchová úprava, která chrání fotografii před vodou, nečistotami, vyblednutím barev a otisky prstů.

Je tedy možné si je ihned prohlížet a dotýkat se jich, aniž by hrozilo jejich poškození. Když fotky uložíte do alba, vydrží v pokojové teplotě a běžné vlhkosti až sto let.

Speciální fotopapír, od pohlednic přes čtvercové formáty až po mini samolepky pro štítkování, lze dokupovat v lepších fotoobchodech nebo e-shopech.

Canon SELPHY CP1500 pořídíte za 3.490 Kč a k dispozici je v růžové, bílé a černé barvě.

Související články
Někteří lidé používají chatboty s umělou inteligencí k vytváření avatarů svých zesnulých blízkých. Pro někoho je to zdroj útěchy, ale jiné z toho tak trochu jímá hrůza… Doktorka Stephenie Lucas Oneyová nedávno oslavila pětasedmdesáté narozeniny. Její otec, bývalý policista a soudce, je už na věčnosti, ale ona s ním stále hovoří. Nikoli však jen v […]
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz