Domů     Zajímavosti
Předvánoční maraton se blíží ke konci. Vezměte si svou televizi s sebou, ať už svátky strávíte kdekoli

komerční sdělení

Pokud plánujete letošní Vánoce trávit mimo domov a nechcete se ochudit o všechny vaše oblíbené pořady v televizi, tak teď zbystřete. Už dávno je pryč doba, kdy byste museli dělat kompromisy. Udělejte si Vánoce takové, jaké je máte rádi, nehledě na okolnosti. Poradíme vám, jak na to..

Vánoční svátky bývají velice hektické. Jen pár dní zbývá do Štědrého dne a seznam úkolů se stále kupí. Napasovat do tak nabitého programu své oblíbené pořady může být velice složité.

Pokud k tomu ještě navíc máte v plánu odjet na svátky pryč a zároveň si užít trochu té vánoční atmosféry, jedná se o úkol přímo nadlidský.

Máme pro vás řešení, jak zachránit pohodové Vánoce, abyste mohli koukat na všechny své milované filmy a pohádky. Východisko z nelehké situace hledejte u moderního sledování televize Lepší.TV, které vám na rozdíl od klasické televize nabízí spoustu výhod.

Lepší.TV řadíme mezi IPTV, které využívají technologií pro počítačové sítě. Pro spuštění takovéto služby tak potřebujete pouze internetové připojení a Smart TV, popřípadě jiné zařízení, na kterém chcete sledovat.

Zde se může jednat o notebook, tablet nebo mobil, podle toho, co zrovna preferujete. Nemusíte tak nutně zůstávat doma, svou televizi si můžete vzít s sebou.

Které další výhody vám tedy zachrání vánoční svátky? Především si uživatelé služby mohou vybrat pořad z celkového množství 134 televizních stanic. Ať jste fanoušky sportu, milovníky pohádek nebo patříte mezi diváky nekonečných seriálů, mezi touto nabídkou si vybere opravdu každý.

Lepší.TV umožňuje zhlédnutí až 30 dní zpětně, které se stane vaším nejvěrnějším pomocníkem. Už se nemusíte stresovat s časovým plánem, abyste televizi stihli mezi rodinnými návštěvami. Pokud prošvihnete svou milovanou pohádku, můžete si ji bez problému pustit, až budete mít čas.

Určitě si zamilujete také funkci přetáčení, díky které dáte sbohem otravným reklamám, nebo funkci neomezeného nahrávání, kdy na vás nahrané pořady počkají v aplikaci po dobu 30 dní od vysílání. Vánoce si tak můžete prodloužit až do nového roku.

Pokud jedete někam, kde televize vůbec není nebo víte, že je výběr pořadu každoročním důvodem k hádce, můžete tuto situaci vyřešit zakoupením sledování na dalším zařízení. Základní balíček služeb lze pořídit za 139 Kč měsíčně a může sloužit jako dárek navíc pro vás a vaše blízké.

Vánoce bývají časově šílené, ale s Lepší.TV se můžete vracet v čase a stát se pány vlastní televize.

Klikněte na www.lepší.tv a užijte si ty pravé televizní svátky přesně podle vašich představ a přání.

Související články
Světelný zábavní park Winter Wonderland znovu otevřel. Na 30 000 m² přináší více než 200 nových zářivých instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy. V ceně vstupenky jsou zároveň neomezené jízdy na desítkách zábavných a adrenalinových atrakcí. Zvídavé děti čeká v parku naučná stezka o přírodě a o původu nejznámějších pohádek. Yvetta Blanarovičová, Lejla Abbasová, Lucie Benešová, Ivana Korolová […]
„Co si myslíte o našem úžasném firemním večírku?“ Asi by vám dalo trochu přemáhání říci, že večírek byl příšerný. Váš skór na tomto pomyslném dotazníku spokojenosti s večírkem by byl totiž ovlivněn nevhodně formulovanou otázkou. Sugestivní otázky jsou jedním z problémů v dotaznících, kterých se chtějí jejich tvůrci vyvarovat. Když se jim to nepovede, může to vypadat třeba […]
Největší český výrobce letadel, společnost AERO Vodochody AEROSPACE, pojmenovala svůj nejmodernější cvičný letoun L-39 Skyfox. Název odkazuje na dlouholetou tradici úspěšných československých letounů, jako byly L-29 Delfín nebo L-39 Albatros, a zároveň vystihuje jedinečné vlastnosti nového cvičného stroje. Aero letoun L-39 Skyfox produkuje v sériové výrobě a letos navíc slaví 105. výročí od založení. Za tu […]
Značka Kia vyvinula jako první na světě automobilové příslušenství vyrobené za použití plastů vytěžených organizací The Ocean Cleanup z Velké tichomořské odpadkové skvrny (GPGP). poskytovatele řešení trvale udržitelné mobility. Jedním z nejdůležitějších výstupů dosavadní spolupráce je rohož do zavazadelníku z plastů vytěžených z oceánu, kterou Kia v limitované edici uvede ve zcela novém modelu Kia EV3. Exkluzivní […]
Péče o domácnost byla v minulosti nikdy nekončící dřinou. Postupem času naštěstí vznikly nejrůznější stroje, které hospodyňkám jejich práci usnadnily. Dnes už si domácnost bez pračky či ledničky ani neumíme představit. Jak dlouhá byla cesta k efektivním domácím spotřebičům? Praní prádla bylo zpočátku náročnou fyzickou aktivitou, pralo se v řece či potoce a špína se […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz