Domů     Zajímavosti
Tipy na dárky pro muže: Co nadělit pod stromeček?

komerční sdělení

Máte doma muže, kterého chcete obdarovat, ale dochází vám nápady na dárky? Nebo chcete dát nějaký originální dárek svému kamarádovi či tátovi? Vsaďte na jistotu a pořiďte mu něco, co stoprocentně využije:

oblečení. Sice se říká, že muži nemají měkké dárky rádi, ale existují kusy oděvu, které ocení každý muž. A my víme, které to jsou.

Máte doma milovníka plavání?

Miluje váš muž, partner, otec, bratr či jakýkoliv jiný příslušník mužského pokolení, plavání?

Pořiďte mu nové sportovní plavky, a zpříjemněte mu tak chvíle strávené v bazénu či na koupališti.

Pokud se budete držet jeho oblíbených barev a motivů, neuděláte krok vedle. Navíc se jedná o kus oděvu, který bude pravidelně používat a nebude mu ležet ve skříni.

Nejste si jistí motivem, velikostí, ani barvou? Vyrazte si společně na wellness nebo do bazénu. Popřípadě, pokud se věnuje plavání na profesionální úrovni, běžte se podívat na některý z jeho plaveckých závodů. Získáte tak lepší představu o tom, v jakých plavkách mu je příjemně.

Stylové a pohodlné pro každou příležitost

A od plavek se přesuneme ke spodnímu prádlu. Nosíme ho všichni každý den, a jedná se o dárek, který nikoho neurazí. A jelikož jsou Vánoce, určitě se nebojte, pokud víte, že to obdarovaný ocení, vybírat z pestrých a veselých motivů.

Oblíbenými vánočními motivy jsou jak boxerky s obrázky sněhuláků, tak tučňáků.

Celoroční oblibě se těší vtipné nápisy, které mohou, ale nemusí, mít sexuální podtext.

Kvalita především

Při výběru spodního prádla mějte na paměti to, že koupené kousky musí být kvalitní.

Pánské trenýrky by měly být vyrobeny z elastických materiálů, které nebudou nositele omezovat v pohybu.

Moderními materiály se staly bambusová vlákna, a své místo v popředí si také drží bezešvé varianty.  Boxerky beze švů jsou vhodné pod formální kalhoty, protože nikde netvoří faldy.

Pokud je tedy muž, kterého chcete obdarovat zaměstnancem v nějaké firmě, ve které jsou formální obleky nutností, bezešvé spodní prádlo jistě ocení. A neměli bychom zapomenout ani na zmínku o bavlně. Muži z trenýrkového klubu by nám jistě dali za pravdu, že bavlna je nenahraditelná a na kůži příjemná.

Pro odvážlivce, kteří mají rádi pohodlí

Slyšeli jste již někdy o jockstrapech? Jedná se o spodní prádlo, které je střihově podobné slipům, ale zadní část je tvořena pouze dvěma popruhy, které svým nositelům zajišťují volnost pohybu. Jsou vhodné nejenom pro odvážné jedince, kteří se nebojí jít se svou kůží na trh, ale velmi oblíbené jsou jocksy také u sportovců.

Ačkoliv na první pohled vypadají velmi odvážně, pod oblečením jsou neuvěřitelně pohodlné.

Tanga? A proč ne!

Přestože tanga máme všichni spojená spíše se ženami, a u mužů si je spojujeme s profesionálními společníky, dají se nosit i mimo ložnici. Zejména bezešvé varianty jsou vskutku pohodlné. Zapomeňte tedy na předsudky a nebojte se je koupit svému partnerovi nebo kamarádovi.

V tom lepším případě zjistí, že se jedná o skvělý kus spodního prádla, ve kterém mu je zejména v letních měsících příjemně, v tom horším se tomu společně zasmějete a budete mít každý rok na co vzpomínat.

Co je ale při darování tang zajištěné je to, že váš dárek bude opravdu originální. Zejména v případech, kdy jimi obdarujete zapřísáhlého trenýrkáře, který nenosí slipy ani boxerky.

Darovat muži spodní prádlo nebo plavky je sázka na jistotu. Jediné, na co si musíte dát pozor, je správně zvolená velikost, barva a motivy. A pokud chcete darovaného opravdu zaujmout, darujte mu tanga nebo jocskstrapy.

I kdyby je vyzkoušel a zjistil, že to není jeho styl, vznikne alespoň veselá vánoční historka, která se bude vyprávět několik let.

Zdroj obrázků: Astratex

Související články
Necelých 100 dní do XVII. všesokolského sletu, největší sportovně-společensky-kulturní události roku na našem území, Česká obec sokolská oficiálně oznámila spuštění prodeje vstupenek na hromadné skladby. V rozmezí 200 až 700 korun na den budou k zakoupení od 1. dubna a očekává se, že se hlediště Fortuna Areny zcela zaplní. Ulicemi Prahy už teď jezdí speciální sletová tramvaj […]
Budoucnost se dá předpovídat mnoha způsoby – s pomocí křišťálové koule, kyvadla nebo kávové sedliny. V italské metropoli však již několik staletí spoléhají na ampulky s krví… Jmenoval se Januarius (272–305) a zastával funkci biskupa ve městě Benevento. Přibližně roku 305 však byla jeho duchovní pouť násilně ukončena. Legendy praví, že byl za vlády císaře […]
Pokud jste v nedávné době surfovali na vlnách internetu, mohla vás zaskočit zpráva, že vanilkové aroma již dávno není tím, čím bývalo. Do výrobní rovnice totiž měli vstoupit bobři… A to konkrétně s látkou kastoreum, která však člověku není tak úplně neznámá. Pro různé účely ji totiž více či méně využíval přes 2000 let. Je […]
Dvě třetiny Čechů věří, že se válka na Ukrajině protáhne na několik let. Ještě před rokem si přitom skoro polovina obyvatel myslela, že ruská invaze potrvá do konce roku 2023. Data z průzkumu veřejného mínění společnosti CEPER ukazují, že se podíl respondentů přesvědčených o dlouhodobé válce na Ukrajině oproti stavu před rokem zvýšil v 9 z 12 […]
Už jsme zažili několik sexuálních revolucí, ta nadcházející a přicházející ale poprvé bude mít nádech tak trochu „umělého sexu“. Podle expertů se během 15–20 let stanou běžnou součástí sexuálního života roboti určení na sex – sexboti. Využívat je budou muži i ženy, a to nejen svobodní, ale i manželské páry. Lidé s nimi budou podle […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz