Domů     Zajímavosti
Poradíme vám, jak nakupovat nábytek na internetu

komerční sdělení

Nakupování nábytku je činnost, která se většiny lidí dotkne alespoň jednou za život. K tomu dochází především před stěhováním do nových prostor nebo při výměně starých, opotřebovaných kusů. Na druhou stranu si můžete udělat radost novým nábytkem i pouhým nákupem.

Zdroj obrázku: fizkes / Shutterstock.com

Pokud jde o způsoby, jak to provést, je třeba zmínit dvě možnosti – nákup v kamenném obchodě a nákup online na internetu. Které dáváte přednost? Rozhodně jsme pro druhou možnost. Kromě toho, že vám řekneme proč, nevynecháme ani osvědčené metody nakupování nábytku na internetu.

Proč nakupovat nábytek online?

Nalijme si sklenku čistého vína: V pokročilém 21. století žije mnoho lidí uspěchaným a hektickým životním stylem. A pobíhání po obchodech v něm málokdy má místo. To je první důvod, proč nakupovat nábytek na internetu.

Je to také obecně rychlejší a pohodlnější než se plahočit po obchodech. Navíc můžete modely nábytku porovnat na první pohled nebo si dát čas na rozmyšlenou.

Nikdo na vás nebude tlačit, takže se můžete v klidu rozhodnout, co si nakonec koupíte, abyste si svou domácnost doladili přesně podle svých představ.

Zdroj obrázku: Followtheflow / Shutterstock.com

Jak nakupovat nábytek na internetu?

Nejprve doporučujeme, abyste si udělali představu o tom, jaký nábytek vlastně chcete. Hledáte něco v moderním stylu, nebo vás zajímají spíše skandinávské, retro či vintage kousky? Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, můžete se inspirovat přímo na internetu.

Vyhraďte si nějaký čas na hledání inspirace. Pinterest může být v tomto ohledu velkým pomocníkem. Ale pozor, Pinterest vás dokáže vtáhnout do své „krásy“ natolik, že se z několika minut může stát hodina nebo dvě.

Na druhou stranu je to daň za to, že díky ní můžete najít to, po čem vaše srdce touží.

Porovnání nabídek e-shopu

Není žádným tajemstvím, že nábytek dnes nabízí mnoho prodejců. Porovnávání nabídek různých e-shopů se tak může zdát jako zdlouhavý a únavný proces. Naštěstí víme, jak si to můžete usnadnit.

Zdroj obrázku: xujun / Shutterstock.com

Náš tip: Navštivte portál Biano, který chytře a přehledně sdružuje nabídky nejlepších českých e-shopů. Nemusíte tak procházet desítky e-shopů s nábytkem zvlášť. Biano to udělá za vás. A nejlepší na tom je, že nábytek můžete filtrovat nejen podle mnoha kategorií, ale také podle různých parametrů i ceny. Výsledkem vašeho hledání tak budou modely nábytku, které skutečně hledáte.

A pokud si nevíte rady s výběrem, zabruste do Biano magazínu, kde třeba zjistíte, jak vybrat sedací soupravu, a mnoho dalšího.

Vyhledávání podle fotografií

O něco výše jsme zmínili, že proces online nakupování můžete začít čerpáním inspirace – například na Pinterestu. Řekněme, že jste našli svůj vysněný kousek. Ale co teď? Jak jej co nejsnadněji a nejrychleji najít?

Kromě toho, že jeho hledání může být zdlouhavé a únavné, nemusí mít ani šťastný konec. Společnost Biano má pro vás řešení i v tomto případě.

Zdroj obrázku: Biano.cz

Věděli jste, že portál Biano má intuitivní vyhledávač, do kterého můžete nahrát fotografii nalezenou kdekoliv na internetu? Díky tomu snadno a rychle najdete nejpodobnější alternativy, které mají české e-shopy ve svém sortimentu.

Nevěříte tomu? Vyzkoušejte to! Opravdu to funguje.

Užijte si ušetřený čas

A na závěr nezbývá než konstatovat, že po pohodlném, rychlém a snadném nákupu nábytku na internetu si můžete ušetřený čas užívat plnými doušky. Místo toho, abyste se hodiny honili za něčím, co v obchodě možná ani nenajdete, můžete se věnovat domácím pracím, trávit čas s rodinou nebo jen tak odpočívat.

Nebo se poohlédnete po něčem jiném? Koneckonců, když už znáte výhody nakupování online a víte, jak na to, proč ne?

Související články
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz