Domů     Zajímavosti
Jedna žurnalistka provedla pokus: zaregistrovala se na stránkách s webkamerami BongaCams a vydělala si 800 eur!

komerční sdělení

Během pandemie se na internetu začalo objevovat mnoho informací o alternativních způsobech vydělávání peněz. Začali jsme se zajímat, jaké moderní příležitosti nabízejí a které možnosti stojí za pozornost.

Přitahovala nás především sféra webkamer a rozhodli jsme se prověřit, zda si tisíce dívek na stránkách pro dospělé skutečně vydělávají slušné peníze.

Nejprve jsme hovořili s několika modelkami/modely, kteří webkamery používají a mají účty na sociálních sítích. Ukázalo se, že mnoho z nich pracuje v párech se svými manžely nebo milenci a někteří vysílají společně se svými přítelkyněmi.

Rozhodli jsme se, že se na svět webkamer podíváme blíže a zjistíme zevnitř, jak vše funguje. Jedna žurnalistka se kvůli tomu zaregistrovala na stránkách s webkamerami BongaCams, které se podle hodnocení serveru Alexa umístily na 36. místě mezi všemi stránkami na světě.

Na speciální stránce BongaCams je k dispozici informace o výdělcích dívek za poslední měsíc. Zde jsou například nějaké snímky obrazovek.

Celý proces registrace trval asi 10 minut a o půl hodiny později byla žádost schválena. Žurnalistka se rozhodla, že okamžitě přejde do stavu online. Vysílala výhradně oblečená v plavkách, nesvlékala se a komunikovala s uživateli pouze o obecných tématech.

Pracovala vždy jen pár hodin najednou a za několik dní se jí podařilo vydělat 800 eur! Musíme přiznat, že takovýto výsledek nikdo nečekal!

Kromě toho novinářka hovořila s několika modelkami/modely z těchto stránek, kteří používají webové kamery – s jednou dívkou a s párem, kteří na BongaCams už nějakou dobu pracovali. Potvrdili, že tím, že je člověk doma a jen komunikuje s uživateli, si může vydělat slušné peníze. Není nutné vypadat jako modelka/model nebo znát nějaké speciální triky.

Díky práci na webu BongaCams jen po několik málo dní žurnalistka zjistila, že tyto stránky s webkamerami vytvářejí pro vydělávání peněz ty nejpříhodnější podmínky. Vzhledem k možnosti pracovat z domova a být online kdykoli, lze webovou kameru jistě označit za jeden z nejdostupnějších zdrojů příjmu.

Související články
Světelný zábavní park Winter Wonderland znovu otevřel. Na 30 000 m² přináší více než 200 nových zářivých instalací inspirovaných pohádkovými a fantasy příběhy. V ceně vstupenky jsou zároveň neomezené jízdy na desítkách zábavných a adrenalinových atrakcí. Zvídavé děti čeká v parku naučná stezka o přírodě a o původu nejznámějších pohádek. Yvetta Blanarovičová, Lejla Abbasová, Lucie Benešová, Ivana Korolová […]
„Co si myslíte o našem úžasném firemním večírku?“ Asi by vám dalo trochu přemáhání říci, že večírek byl příšerný. Váš skór na tomto pomyslném dotazníku spokojenosti s večírkem by byl totiž ovlivněn nevhodně formulovanou otázkou. Sugestivní otázky jsou jedním z problémů v dotaznících, kterých se chtějí jejich tvůrci vyvarovat. Když se jim to nepovede, může to vypadat třeba […]
Největší český výrobce letadel, společnost AERO Vodochody AEROSPACE, pojmenovala svůj nejmodernější cvičný letoun L-39 Skyfox. Název odkazuje na dlouholetou tradici úspěšných československých letounů, jako byly L-29 Delfín nebo L-39 Albatros, a zároveň vystihuje jedinečné vlastnosti nového cvičného stroje. Aero letoun L-39 Skyfox produkuje v sériové výrobě a letos navíc slaví 105. výročí od založení. Za tu […]
Značka Kia vyvinula jako první na světě automobilové příslušenství vyrobené za použití plastů vytěžených organizací The Ocean Cleanup z Velké tichomořské odpadkové skvrny (GPGP). poskytovatele řešení trvale udržitelné mobility. Jedním z nejdůležitějších výstupů dosavadní spolupráce je rohož do zavazadelníku z plastů vytěžených z oceánu, kterou Kia v limitované edici uvede ve zcela novém modelu Kia EV3. Exkluzivní […]
Péče o domácnost byla v minulosti nikdy nekončící dřinou. Postupem času naštěstí vznikly nejrůznější stroje, které hospodyňkám jejich práci usnadnily. Dnes už si domácnost bez pračky či ledničky ani neumíme představit. Jak dlouhá byla cesta k efektivním domácím spotřebičům? Praní prádla bylo zpočátku náročnou fyzickou aktivitou, pralo se v řece či potoce a špína se […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz