Domů     Zajímavosti
Při natáčení seriálu Živí a mrtví v Anglii byli spatřeni skuteční duchové

komerční sdělení

Hledání štěstí dvojice lidí v odlehlém, venkovském, a jak se i ukáže, strašidelném domě ve viktoriánské Anglii. Takto zjednodušeně lze shrnout seriál Živí a mrtví, který vkusně kombinuje žánr emocionálního dobového dramatu s děsivým hororem.

A vypravit se tam může každý, kdo by chtěl zažít nevysvětlitelné jevy strašidelného domu, ukázané v novém seriálu na Epic Drama, už 13. prosince ve 21:00. .

V hlavních rolích: náhle zrozená sexy hvězda!

Je neobvyklé, aby se herec objevil v jediné epizodě seriálu, a diváci si ho pamatovali. Colin Morgan, který je hlavní hvězdou seriálu Živí a mrtví, je nejznámější díky své roli Merlina ve fantasy seriálu BBC. Když se ovšem objevil v seriálu Koruna, zaplavily britské noviny články o tom, kdo by mohl být tím „sexy novinářem“ v tomto úspěšném seriálu.

Daily Mail: „Fanoušci Koruny omdlévají z nové hvězdy Colina Morgana“; the Express věnoval jeho představení celý článek, což na postavu z jediné epizody není vůbec obvyklé; jiní říkají, že připomíná prince od Disneyho;

a Vogue dokonce dospěl k tomu, že odhalil tajemství hercovy přitažlivosti – došel k závěru, že díky jeho severoirskému přízvuku a vytahané mikině si na něm člověk prostě musí všimnout staromódního šarmu typu Jamese Stewarta.

Dobrou zprávou je, že tohoto atraktivního severoirského herce můžeme obdivovat v novém šestidílném seriálu, který se brzo objeví na Epic Drama!

Natáčení ve skutečném domě duchů

Dle příběhu Živých a mrtvých zdědí psycholog Nathan rodinné sídlo v úžasném, ale izolovaném Somersetském údolí, kam se nastěhuje se svou ženou, aby zde započali nový život. Namísto vesnické idylky jim však životy i vše, co si doposud mysleli o sobě samých či o světě, narušují nevysvětlitelné události.

Pokud jde o scénu, bylo by přirozené, aby tvůrci vytvořili strašidelný dům ve studiu, ale rozhodli se jinak: namísto toho se herci přesunuli do skutečného domu duchů, Horton Court, postaveného v 16. století. Charlotte Spencerová,  která hraje hlavní ženskou roli, se nechala slyšet, že někteří lidé už dříve viděli záhadnou ženu u velkého krbu v domě, zatímco jiné si všimli malého chlapce na střeše.

„Jediný problém je v tom, že tento malý chlapec se utopil v jezeře u domu ve třicátých letech,“ dodává Colin Morgan. Několikrát v průběhu filmování zaslechl štáb zvuk záhadných kroků, ale když se otočili ve směru, odkud hluk vycházel, nikdo tam nebyl.

Zaznamenány byly také zvláštní stíny, a v průběhu filmování scény s vyvoláváním duchů prolétly pokojem listy papíru, ačkoliv právě vůbec nefoukalo. Nejděsivější bylo ovšem zvonění telefonu: znělo to, jako by někde v domě zvonila pevná linka, ačkoliv se ukázalo, že telefon už byl mnoho let odpojený. Přesto ho toho dne slyšeli dvakrát.

Kdokoliv, kdo má dost odvahy a dům v seriálu se mu líbil, si ho může kdykoliv pronajmout, protože Horton Court byl nedávno zrenovovaný a otevřený turistům.

Mezitím vám Živí a mrtví, nejnovější seriál od tvůrců „Života na Marsu“ a „Ashes to Ashes“, odhalí, jak mladý pár dokáže čelit všem vzpomínkám, traumatům a bolesti bohaté a tajemné minulosti této nemovitosti.

Nový šestidílný seriál bude mít exkluzivně pro střední a východní Evropu premiéru na Epic Drama, a to od neděle 13. prosince ve 21:00, a následující týden bude vysílán každý večer ve stejnou dobu.

Trailer: 

https://youtu.be/tSTPXlpE2rI

Související články
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
Tuto otázku si položili vědci z Friedrich Alexander Universität v Německu a hledali na ni odpověď. Zkoumání podrobili chemikálie obsažené v tělesném pachu, jejichž koncentrace se liší u kojenců a dospívajících. Malé děti voní rodičům příjemně, jako květiny, zato při zachycení tělesného pachu puberťáků, kteří nepoužili deodorant, sebou nejeden rodič trhne a nakrčí nos. V […]
Má pověst jedné z nejnavštěvovanějších sociálních sítí. S každým dalším přečteným příspěvkem však podle výzkumu vědců z Torontské univerzity naše psychika značně trpí. Autoři studie, která byla publikována v časopise Communications Psychology zjistili, že přihlášení na sociální síť X (dříve známé jako Twitter) sice u některých uživatelů vedlo k většímu pocitu sounáležitosti, zároveň ale bylo […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz