Domů     Zajímavosti
Malování podle čísel

komerční sdělení

Malování podle čísel je módní záležitostí po celém světě, která si i u nás pomalu získává stále větší oblibu. Jedná se o neuvěřitelně inspirativní nápad, jak trávit čas zajímavým způsobem, navíc umožňuje každému z nás, byť jen na chvíli, stát se skutečným umělcem.

Zabavte se u malování podle čísel

Již dlouho je známo, že umění nejen zbavuje stresu a pomáhá se vymanit z problémů, ale také zlepšuje náladu a stimuluje představivost a smysly. Proto je vhodné trávit volný čas kreativně, například malováním obrázků.

Jedná se o zábavu vyhrazenou nejen talentovaným umělcům, ale také všem, kteří se chtějí bavit. Každý si může vytvořit svůj vlastní obraz například pomocí malování podle čísel.

Metoda je velmi jednoduchá, obrázek namalujeme pomocí čísel umístěných na desce, což naznačuje, kam umístit danou barvu. Toto malování obrazu podle čísel z fotografie zvládne bez problémů i méně zručný malíř.

Taková zábava nám poskytne nejen pobavení, ale také rozvíjí kreativitu a umělecké dovednosti a uvolní pocit hrdosti na vlastní obraz. Čas věnovaný tvůrčímu odpočinku bude příjemný a uvolňující. Je to také první krok, jak udělat něco pro sebe a svůj rozvoj.

Pořiďte si set na malování podle čísel

Malování podle čísel z vybraných motivů a malování podle čísel z vlastní fotografie jsou jedinečné dárky k nejrůznějším příležitostem a životním událostem, například můžete novomanželům věnovat obrázek k vymalování podle čísel pořízený z jejich svatební fotografie. Sady na malování podle čísel můžete věnovat také k narozeninám či na Vánoce.

Nechte si vyrobit obraz z vlastní fotky, kterou máte nejraději. Je jedno, zda jste zkušení umělec nebo nadšený amatér. Malování podle čísel skutečně zvládne každý. Proměňte své vzpomínky a zážitky v jedinečná umělecká díla.

Můžete použít jakoukoliv fotografii sebe nebo svých blízkých. Stačí si vybrat vhodnou fotografii, zvolit velikost budoucího obrazu. Rovněž si můžete nechat plátno rovnou napnout na rám nebo vybrat variantu bez rámu.

Sada malování podle čísel obsahuje očíslované plátno, akrylové barvy, sadu štětců a také si můžete zvlášť objednat dřevěný rám, aby byl výsledek skutečně dokonalý.

Nemáte žádnou vhodnou fotografii, kterou byste si chtěli nechat překreslit na plátno a stvořit z ní obraz? Ani v tomto případě nezoufejte. Můžete si vybrat z bohaté nabídky již předtištěných motivů na různá témata.

Populární jsou témata dětí, zvířat, mimika, pop star, osobnosti, náboženská tématika, auta a motorky, svět filmů nebo cestování. Nabídka je skutečně pestrá a zahrnuje stovky obrazů, které si můžete vymalovat podle čísel.

Co takhle si vytvořit vlastní portrét Alberta Einsteina, své oblíbené kočky. Nebo máte raději abstraktní obrazy? Fantazii se skutečně meze nekladou.

Malování podle čísel vás zbaví stresu

Malování podle čísel je skvělý způsob, jak si odpočinout a také se uklidnit a zbavit stresu po náročném dni. Je to také skvělý nápad pro celou rodinu jak trávit společně čas. Jak jsme již zmínili, malířské soupravy pro malování podle čísel jsou jedinečnou nabídkou dárků pro každou příležitost, nejen pro fanoušky malby, ale pro všechny, kteří ocení kreativní způsoby trávení volného času.

Související články
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz