Domů     Technika
Už máte v garáži regály? Volte kvalitní modely z kovu

komerční sdělení

Uskladnění věcí v garáži by mělo být pro majitele nemovitosti jakousi samozřejmostí. Ne vždy tomu tak je a často mají lidé problém vůbec zaparkovat. Je to přinejmenším zbytečné, vždyť si lze koupit elegantní regálový systém.

Vybrat ten správný nemusí být nijak složité, dbát je zapotřebí na několik velmi důležitých aspektů. Jakých? To vám prozradíme právě v tomto článku.

Vysoká nosnost

Při pořizování regálového systému byste měli myslet hlavně na účel jejich využití. Pokud potřebujete regály do většího skladu nebo garáže na těžké předměty, vyplatí se určitě ty paletové. Dokážou klidně unést až 1000 kg na jedno patro.

Většinou si ale vystačíte s klasickým kovovým regálem. Ten se sice vyznačuje nižší nosností, ale na takové uskladnění nářadí a spojovacího materiálu skvěle postačí. Stejně tak lze na police dát i příslušenství k jízdnímu kolu nebo cokoli jiného.

Rychlá a jednoduchá kompletace

Klasické dřevěné nebo kovové regály se často musely montovat dlouhé hodiny. Navíc je pak nebylo možné v případě potřeby demontovat. Moderní regály do garáže jsou úplně jiné!

Jedná se o bezšroubové variace. Vystačíte si tedy jenom s šikovnýma rukama a návodem, jenž bývá samozřejmě k regálům přiložen. Hotovo byste měli mít za několik minut. Lákavé, nemyslíte?

Originální řešení dle vlastních potřeb

Nejnovější regálové systémy se vyznačují především originalitou. Vybírat si lze z modelů několika různých barev. Povrch je ošetřen právě práškovou barvou, která regály navíc dokonale ochrání proti oděru.

Požadavky na regály se různí a určitě byste měli volit takové modely, které se vyznačují flexibilním řešením polic. Za několik minut si můžete jednotlivé police nastavit tak, jak to budete potřebovat. Samozřejmě bez nářadí.

A kde nakupovat?  U společnost Majster Regál si určitě vyberete ze spousty provedení.

Související články
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
Umělá inteligence je tu, ať se to někomu líbí nebo ne. Nabízí přehršel možností, ale také ukrývá nemálo čertových kopýtek. A tak je tomu i v oblasti vzdělávání. Sal Khan, výkonný ředitel Khan Academy, na které skrze online přednášky studují miliony lidé po celém světě, měl loni na konferenci TED Talk, jejímž mottem je heslo […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro své rozměry, vybavení a technologie se stala chloubou amerického námořnictva. Jedná se totiž o největší a nejnovější letadlovou loď, která po více než 10 letech od spuštění na vodu konečně začala sloužit Spojeným státům i alianci NATO. Stavba nejmodernějšího plavidla, se kterým si USA pojistily pozici největší námořní velmoci planety, započala roku 2009. Slanost […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz