Domů     Zajímavosti
3 tipy na dokonalé svatební doplňky z tylu, které zvládnete sami

komerční sdělení

Termín svatby se blíží, a vy prohledáváte tipy, které by vám utkvěly v paměti? Přejete si svatbu vyladit do posledního detailu, aby každý žasnul? Přinášíme 3 tipy na dokonalé svatební dekorace a doplňky, které navíc zvládnete vyrobit naprosto sama.

Tón v tónu

Tak, jako je letos v módě jednobarevné oblečení, se i mezi svatební trendy zařadila monochromní výzdoba. Pořiďte si tedy vše, co potřebujete, pouze v jedné barvě. Maximálně můžete kombinovat odstíny. Chcete konkrétní tip?

Například tyl, který použijete jako dekoraci každé ze židlí, a také jako centrální běhoun uprostřed stolu, mohou být v jedné barvě.

Přejete si, aby bylo vše vyladěno do posledního detailu? Použijte tento odstín tylu i pro květinové dekorace, které jím nabydou na vznešenosti.

Sjednocení družiček a kamarádek

Například v Americe je toto velká tradice. Ženy, které jsou pro nevěstu významné, si oblékají stejný odstín šatů. Toto sjednocení dovolí nevěstě, aby dokonale vynikla, a také na fotografiích ze svatby je doslova úchvatné.

Pokud chcete, můžete použít tyl na výrobu tutu sukýnek, kterými dámám dovolíte se barevně sjednotit. Nebo požádejte švadlenku, aby dámám ušila šaty ze stejné barvy. Jeden z největších výběrů látek všech druhů má Bubulakovo.cz, kde vám rádi pomůžou s výběrem vhodné látky.

Velký lapač snů

Lapač snů se již zabydlel v našich evropských srdcích. Původně indiánská pomůcka, která dokáže zachytit vše dobré a po peříčku to transportovat do našich srdcí, má i další magickou moc. Vše špatné totiž ukryje v kruhu, kde se zlo rozpustí.

Nemusíte být fanoušky symboliky, ale jedno je dobré přiznat – lapač snů vypadá velmi efektivně. Je prostě něžný a nádherný, jako stvořený pro svatební účely. Můžete si jej vyrobit naprosto sama, a tentokrát místo jutového provázku na jeho výplň použít tyl. Už se těšíte, až vám zkrášlí místo pro svatební veselí?

Užijte si svatební tvoření!

Zdroj obrázkov: tomertu / Shutterstock.com

Související články
Nejrozlehlejší světový kontinent ukrývá mnoho měst, paláců a dalších míst, které i po několik staletí halí závoj tajemna. Podíleli se na jejich vzniku bohové, andělé nebo snad démoni? Od chvíle, kdy byla na dálném východě založena říše, která se svou mocí vyrovnala těm největším civilizacím historie uplynulo již mnoho let. Khmérská civilizace po více než […]
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz