Domů     Zajímavosti
Pánské bílé košile jsou opět in

komerční sdělení

Bílá košile v pánské skříni je stejně důležitý kus oděvu jako malé černé šaty pro ženy. Spolehlivá, stylová, ideální pro každou příležitost. Bílá košile vám umožňuje okamžitě vytvořit správný vzhled a vyhnout se myšlence, že nemáte co na sebe.

Bílá košile s dlouhým rukávem je módní chameleon. Můžete ji zkombinovat do jakéhokoli stylu, využít ji pro každodenní nošení i do sezónních módních trendů. Chcete-li však skutečně vytvořit originální vzhled s bílou košili, musíte věnovat pozornost takovým prvkům, jako jsou střih, materiál a detaily.

Kvalitní pánské košile Bolf toto splní do nejmenšího detailu.

Pořiďte si minimálně jednu kvalitní bílou košili

V bílých košilích můžete rozlišit několik modelů. Nejformálnější jsou bílé košile, které lze nosit pouze ke smokingu. Čím méně je košile formální, tím více příležitostí k nošení pro ní budete mít. Bílé košile s dlouhým rukávem, klasický kent nebo italský límec jsou ideální pro obleky, ale lze je také kombinovat s mnohem méně formálními chinosy, nosí s ležérní bundou nebo džíny s pravidelným střihem.

Ať je zkombinujete s čímkoliv, vždy budete vypadat elegantně a stylově. Bílé košile jsou prostě vrcholem pánské módy. Proto byste měli mít ve skříni minimálně jednu bílou košili. K bílé košili se perfektně hodí kravaty.

Je jedno, zda světlé nebo tmavé, neutrální či se vzorem, úzké nebo masivní. Důležité je pečlivě vybrat límec košile. Ten malý dokonale spojí úzkou kravatu a sako s úzkými klopami. Bílá košile s italským límečkem bude vypadat velmi hezky se zajímavou kravatou v kombinaci s elegantní bundou či sakem.

Pánská bílá košile i pro méně formální styl

Bílá košile ukazuje své úžasné možnosti i v méně formálních stylech. Modely s knoflíkovým límcem vypadají fantasticky s džínami, barevnými chinosy, v kombinaci se sportovní bundou a dokonce i krátkými šortkami z kvalitního materiálu.

V každodenních stylech vypadá bílá košile skvěle spolu s klasickými kalhotami. Svrchní vrsta nemusí být vždy pouze sako nebo bunda. Obvykle funguje také lehký barevný svetr ke krku. Zajímavá je bílá pánská košile pod koženou bundu.

Odvážná sada představuje kombinací v podobě bílé košile s kapucí a sakem. Po několik sezón byla módní záležitostí bílá košile se sportovní obuví.

Při výběru košile je vhodné věnovat pozornost běžným a štíhlým modelům. První z nich jsou nejuniverzálnější, chytře maskují nedokonalosti postavy, pracují v různých stylech. Slim fit košile, zase vypadají moderně, chladně a tvarují siluetu.

Je to ideální volba pro štíhlé muže a skvělé proporce těla. Při výběru bílé košile je třeba si pamatovat podrobnosti. Barevný límec, knoflík, manžety nebo kapsy nejsou vhodné pro formální příležitost a tyto košile noste pro běžné denní příležitosti, například do práce.

Zvláště zajímavé jsou kostkované motivy nebo prvky camo, které jemně, ale velmi účinně narušují formální povahu bílé košile. Pozoruhodné jsou také bílé košile s denimovými límci a manžetami.

Nakonec je velmi důležité, jak bílou košili budete nosit. Obvykle se neformálnost přidává srolováním či vyhrnutím rukávů, uvolněním límce, spárováním s tričkem nebo vložením slunečních brýlí do kapsy.

Související články
Virtuální realita už není jen hračkou geeků, odnoží herního zábavního průmyslu nebo vědců. Její potenciál je větší, s přesahem do každodenního života. Městská knihovna v Praze prostřednictvím VR nejen zpřístupnila zajímavou, bezmála stoletou historii budovy knihovny na Mariánském náměstí, ale umožňuje i pohlédnout na knihovnu a její služby novýma očima. Městská knihovna v Praze zahájila projekt před […]
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
Tuto otázku si položili vědci z Friedrich Alexander Universität v Německu a hledali na ni odpověď. Zkoumání podrobili chemikálie obsažené v tělesném pachu, jejichž koncentrace se liší u kojenců a dospívajících. Malé děti voní rodičům příjemně, jako květiny, zato při zachycení tělesného pachu puberťáků, kteří nepoužili deodorant, sebou nejeden rodič trhne a nakrčí nos. V […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz