Domů     .Top
Chytré hodinky na vzestupu
Martin Macourek 12.7.2019

Trh chytrých hodinek a fitness náramků dávno předčit produkci mechanických hodinek.

A zatímco ty mechanické stále rostou na oblibě spíše v segmentu luxusního zboží, tak zvanou vstupní branou do světa náramkových hodinek se staly spárovatelné – konkurující těm quartzovým. Historie se tak svým způsobem opakuje.

Segment prémiových chytrých hodinek samozřejmě stále funguje, reprezentuj ho výrobci, jako je Louis Vuitton, TAG Heuer, Montblanc nebo třeba Frederique Constant s unikátním konceptem. Své slovo mají ale také ty dostupné, jakými jsou například Armodd Silentwatch od společnosti Smartomat, která jejich cenu stanovila na 2 390 Kč.

Silentwatch jsou kompatibilní s operačními systémy Android a iOS. Vše, co k propojení vašeho chytrého telefonu a hodinek musíte udělat, je stáhnout si aplikaci WearHealth. Aplikace je v češtině a uživatel v ní najde všechny potřebné informace a nastavení.

Produktová novinka od Smartomatu je navržena do každodenního provozu. Upozorní na příchozí hovor a zprávu, kterou umí zároveň i zobrazit. Že klasické textové zprávy nepoužíváte? To vůbec nevadí.

Silentwatch ochotně spolupracují s oblíbenými aplikacemi, jako je WhatsApp, Skype, Messenger a mnoho dalších.

Armodd Silentwatch zaznamenávají ušlé kroky, vzdálenost a spálené kalorie. Pokročilý senzor náramku také změří aktuální tepovou frekvenci. Nastavit si můžete i její měření v pravidelných intervalech. Sportovní režim hodinek vám navíc umožňuje sledovat jednotlivé sportovní aktivity a tréninky.

Po náročném dni máte právo na kvalitní odpočinek v podobě spánku. V mobilní aplikaci WearHealth si nastavíte, kolik hodin byste rádi spánku věnovali a hodinky vás budou kontrolovat. Kromě toho monitorují spánkové fáze. Vy tak hned po probuzení víte, kolik času trval váš lehký a hluboký spánek.

U mnohých mužů nemusí hrát stupeň technologické vyspělosti prim. „Mnohé pánské chytré hodinky jsou sice po technické stránce nabité nejnovějšími vychytávkami, ale na ruce prostě nevypadají elegantně. Toho jsme si byli dobře vědomi a na vzhledu jsme si dali záležet.

Věřím, že se nám podařilo vytvořit produkt, který zaujme na první pohled,” vysvětluje zakladatel značky Armodd Radek Nišev. Zaujmout publikum pomůže i dotykový barevný displej s technologií anti-fingerprint s možností nastavit si vlastní pozadí.

Hodinky jsou dostupné ve dvou barevných variantách – černé a stříbrné. Elegantní a prémiový look podtrhuje kovový řemínek. Armodd nezapomíná ani na sportovce. Ti si mohou dokoupit praktické sportovní silikonové řemínky v červeném nebo žlutém provedení.

Armodd Silentwatch nejsou pouhým elegantním módním doplňkem, ale také sportovním parťákem. Proto se musí umět přizpůsobit náročným podmínkám, kterým je můžete vystavit. Certifikace IP68 zaručuje, že se hodinky nezaleknou prachu ani vody. Ocelová konstrukce s kvalitním kusem skla zkrátka nenechá nikoho na holičkách.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz