Domů     .Top
5 tipů jak se zaručeně seznámit na Tinderu

komerční sdělení

Najděte si sexy zaměstnání. Jestli jste nad tím ještě nikdy neuvažovali, tak i toto je pravda. Vaše aktuální profese hraje velmi významnou roli v online seznamování. Tinder nedávno zveřejnil žebříček těch nejpřitažlivějších profesí pro online seznamování. A které to jsou?

Dle statistik služby Tinder dostává nejvíce „líbí se mi“ mezi muži profese pilota a mezi ženami psycholožka. Další v pořadí jsou některé poměrně očekávatelné výsledky, které zhruba odpovídají dnešním společenským stereotypům.

V kurzu jsou tak z mužských povolání především hasiči, doktoři, osobní trenéři a právníci. U ženského pokolení jsou v největší oblibě designérky interiérů, pracovnice v PR či komunikacích, sestřičky a nejmenším překvapením je asi profese letušky.

Není tak úplným překvapením, že investoři a podnikatelé se rovněž řadí mezi velmi dobře hodnocená „povolání“, stejně jako práce modelek (a modelů) a také „povolání“ vysokoškolský student. To je pravděpodobně odůvodněno tím, že celá řada uživatelů Tinderu jsou uživatelé nad 25 let.

Druhou kapitolou je co napsat do záložky „o mně“ na Váš online profil, abyste přilákali nejvíce „matchů“? Je možné, že patříte mezi ty, kteří rádi sdílí, že jsou fanoušci seriálu Přátelé nebo se chcete s ostatními podělit se svojí láskou k netflixu a pizze.

A přestože označujte jako „líbí se mi“ několik desítek či stovek potenciálních druhých poloviček za týden, stále žádný „match“ nepřichází? Nezoufejte, každý se musí naučit v tom chodit. Online randění není sranda.

Proto si můžete pomoci další statistikou, tentokrát ze seznamky Badoo. Tato seznamovací agentura uvedla v minulém roce průzkum s názvem 10 nejfrekventovanějších slov a frází v sekci „o mně“ na těch nejúspěšnějších online profilech.

Výsledky Vás rozhodně překvapí. Takže která jsou to ta slovíčka, jež Vám zajistí parádní rande?

Dle uvedené studie je nejdůležitějším slovem pro ženy slovo „láska“ a „vztah“ zatímco pro muže pak „pivo“ nebo „káva“. Slova „hudba“ a „posilovna“ se objevují na vrcholu žebříčku jak pro ženy, tak pro muže.

Žebříček 10 nejžádanějších slov pro ženy:

Láska

Drink

Hudba

LOL

Gym

Káva

Modré oči

:)

Pivo

Jídlo

Žebříček 10 nejžádanějších slov pro muže:

Rodina

Psi

Večeře

Vousy

Cestování

Hudba

Vztah

Gym

Auto

Víno

Pokud už máte svůj profil v sekci „o mně“ dostatečně vyšperkovaný, ale stále se Vám nedaří při seznamování narazit na Brada Pita, zachránit by Vás tak mohl snad jedině Superlike.

A má to cenu? Ve zkratce – má. Vaše šance na získání shody se zvyšují hned 3x, když využijete superlike. Dále ze statistik na Tinderu vyplívá, že konverzace, které začínají Superlike trvají v průměru o 70% déle, než ty které začínají běžným způsobem.

Jen si představte, jaký pocit to je, když Vám někdo udělí superlike. Je to stejné jako si vyslechnout opravdu příjemný kompliment. A veřte, že to funguje opravdu na každého.

Pokud tomu ještě stále něco chybí, tak zkuste třeba novou profilovku, kde se vyhnete neutrálním barvám. Nedávno se objevila studie, jež prokazuje, že většina uživatelů Tinderu nosí oblečení neutrálních barev (tj.

černá, bílá, tmavě modrá, šedá…). Vybočit z řady je tak poměrně jednoduché. Stačí nosit barevné oblečení, které máte v šatníku. Pro jistotu přidejte rovnou více obrázků. Čím více obrázků, tím totiž statisticky větší šance na « match ».  Lovu zdar!

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz