Domů     .Top
Blíží se konec klasického sledování televize?

komerční sdělení

Ještě stále v dnešní době spěcháte domů, aby Vám neunikl Váš oblíbený film nebo fotbal? Podřizujete chod domácnosti programové nabídce televizních společností? Rozčilujete se, když Vám silný vítr pohne s Vaší anténou či parabolou?

Přejděte na moderní způsob sledování televize přes internet a staňte se pánem televizního vysílání! Nenechte se omezovat a využívejte nové funkce, které se Vám nabízí.

Navíc, sledujte mnohem více stanic i na svém počítači, notebooku, tabletu nebo v telefonu.

Jako v nahrávacím studiu

Velkou výhodou moderního sledování televize je možnost pustit si právě vysílaný pořad od začátku. Nemusíte litovat toho, že Vám uteklo 20 minut z oblíbeného filmu, protože si jej můžete ihned „přetočitna začátek.

S tímto jdou pak ruku v ruce i další možnosti, jako například přetáčení pořadu vzad nebo pozastavení vysílání. Tu využijete například k tomu, abyste si zalili šálek dobré kávy nebo vyřídili neodkladný telefonát.

Kde si jen vzpomenete

Ke sledování televize přes internet Vám poslouží IPTV Box, který „dostane“ do Vaší TV internet (zapojení je otázkou dvou minut) nebo si u smart TV stáhnete příslušnou aplikaci. Dnešní technologie už Vás však neomezují ke sledování pořadů pouze v televizi obývacího pokoje.

Filmový trhák si můžete vychutnat v počítači, notebooku, tabletu či telefonu. A co víc: můžete se dívat všude, kde máte dostupný internet (nebo mobilní data), tedy na chatě, pod pergolou, u bazénu, u vody nebo v autobuse.

Jedna, která je opravdu lepší

V dnešní době je na trhu hojný počet internetových televizí neboli IPTV. Ale je tu jedna, která Vás velmi příjemně překvapí. Řeč je o Lepší.TV.

Ta opravdu svými vlastnostmi, komfortem, a hlavně poměrem výkon/cena uniká své konkurenci z řady poskytovatelů IPTV mílovými kroky. Proč?.

Televizní archív

Divák má k dispozici nejen desítky TV stanic, včetně stanic, za které by si jinde musel pěkně připlatit, ale v ceně má k dispozici i sekci „To nejlepší z TV“, kterou si zcela jistě oblíbíte.

Ušetří Vám spoustu času, protože v přehledné nabídce zde najdete to nejlepší, co se v televizi odvysílalo.

Stačí si jen vybrat a shlédnout z nabídky více než 600 filmových trháků, sportovních pořadů nebo třeba celou sérií seriálů. A aby toho nebylo málo, Lepší.TV Vám na to dává celých 30 dní, což je opravdu bezkonkurenční doba.

Už tedy nemusíte sledovat televizní program, spěchat domů z práce nebo odříct příjemnou návštěvu. Kdykoli se totiž můžete na odvysílaný film, sportovní zápas nebo jiný pořad podívat tehdy, kdy vy máte čas.

TV Box nebo dokonce počítač?

TV Box z dílny Lepší.TV předčí všechna očekávání. Neslouží totiž pouze ke sledování televize, ale je to plnohodnotný minipočítač s Androidem.

Není tak žádný problém ihned začít brouzdat internetem, vyřizovat si emaily, spojit se s přáteli na Facebooku, sledovat videoklipy na YouTube nebo si do Boxu doinstalovat libovolné aplikace z Google Play.

Díky dvěma USB portům můžete připojit k TV Boxu klávesnici, myš nebo extérní harddisk a pouštět si videa či fotky z Vaší dovolené. Navíc zapojení TV Boxu je natolik intuitivní a jednoduché, že jej zvládnou Vaše děti během dvou minut.

Není čas to změnit?

Doba, kdy jste na Vašich střechách natáčeli antény tím správným směrem, hltali večeři nebo zaháněli své děti do postele, aby vám neutekl začátek filmu, se pomalu ale jistě stává historií.

Sledování televize přes internet vám dává opravdu televizní svobodu. Pořady sledujete tehdy, kdy máme čas, kde vám to vyhovuje, zkrátka přebíráte moc nad televizí.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz