Domů     .Top
Zabezpečení firemního majetku nebo i vašeho domova? Spolehněte se na moderní techniku

komerční sdělení

Lámete si hlavu nad tím, jak skutečně efektivně ochránit svůj majetek? Nebo jak zvýšit bezpečí lidí ve vašem okolí, mezi něž mohou patřit kolegové v práci, náhodní návštěvníci, ale i členové vaši rodiny? Pokud ano,  máme pro vás řešení.

Co vám pomůže? Dnes existuje celá řada technologických pomocníků, kteří dokáží nejen spolehlivě ochránit majetek, ale třeba i zjistit to, co děje u vás doma, když tam nejste. Pomohou vám před nepoctivými zaměstnanci, zloději nebo zlomyslným sousedem.

Zmínění pomocníci vám pomohou v celé řadě případů. Například tehdy, když chcete mít přehled o dění ve vaší kanceláři díky skryté kameře. Případně poptáváte komplexní zabezpečení domu, kde žijete s rodinou. Podívejte se na ty, s nimiž zákazníci mají nejlepší zkušenosti.

GSM alarmy

Základ chytré domácnosti i firmy. GSM alarmy fungují na jednoduchém principu. K centrální jednotce jsou připojeny různé typy senzorů a čidel, jež vás ochrání nejen před zloději (senzory pohybu nebo otevření dveří či oken), ale například i před požárem a únikem plynu.

Moderní alarmy jsou také vybaveny Wi-fi modulem, takže je možné je ovládat i díky on-line aplikaci na dálku.

Výhodou GSM alarmů je tedy jak univerzální použití, tak jednoduchost instalace nebo nízká cena. Zprovoznění hravě zvládne i laik (v případě bezdrátových senzorů a čidel je to ještě snadnější). A kompletní zabezpečení, včetně detektorů kouře nebo úniku plynu, lze pořídit v ceně do 10 tisíc korun.

Fotopasti

Zatímco výše uvedené GSM alarmy slouží jako prevence a pro okamžité odehnání nezvaných hostů, u fotopastí je tomu přesně naopak. Fotopast na zloděje je naopak dokonale nenápadná (a to i když pořizuje záběry) a ve vysoké kvalitě zaznamená „hosta“. Následně můžete nárokovat náhradu škody.

Fotopasti se používají především tam, kde běžné kamerové systém selhávají. Jejich předností je nejen nenápadnost, ale především extrémně dlouhá výdrž a odolnost proti nepříznivým vlivům a počasí. Kvalitní přístroj vydrží fungovat dlouhé měsíce v úsporném režimu (aktivuje se až po zaznamenání pohybu) a bez problému snese vítr, déšť a sníh.

Skryté kamery

Skrytou kamerou je i již zmíněná fotopast. Pokud se však o tuto oblast více zajímáte, můžete si pořídit celou řadu produktů. Skryté kamery používají správci nemovitostí, majitelé firem, ale i rodiče, kteří chtějí vědět, jak chůva pečuje o jejich děti a blízké.

Kde všude může být kamera schovaná? Možností je opravdu spousta. Dnes již známou klasikou jsou kamery v budíku nebo hodinkách. Existují ale i v brýlích, zásuvce nebo obyčejném kelímku na kávu.

Kde koupit zabezpečovací techniku?

Lídrem na trhu špionážní a bezpečností techniky u nás je e-shop Spyobchod.cz. V sortimentu najdete pouze ověřené, profesionální produkty.

Ke všem produktům vám poskytne profesionální poradenství, ale i případnou montáž systému.

Prodejce také nedávno uvedl na trhu vlastní řadu špionážní a zabezpečovací techniky, kterou najdete v e-shopu www.secutek.cz.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz