Domů     .Top
Jak na seznámit s pomocí mobilního telefonu?

komerční sdělení

Asi to také znáte. Ráno do práce, navečer konec pak jdete domů a odpočívat. Druhý den nastává stejný kolotoč nanovo. V takovém režimu se partner hledá jen stěží. A obzvlášť tehdy, pokud v okolí žádný vhodný objekt není… A nebo po dlouholeté známosti, ne-li rovnou manželství, se člověk najednou ocitne sám a po čase, jakmile se otřepe z prožitého zklamání, se touží opět seznámit.

Jenže člověk překvapivě často rychle zjistí, že seznámit se s někým novým není zase až tak snadné. Nejhorší šanci na seznámení mají starší lidé a mladší ženy s dítětem.

Naštěstí existují za posledních pár let i věci, které nám mohou pomoci s nepřízní statistiky bojovat. Už jste zkoušeli seznámení přes mobilní aplikaci? Že na mobilu existuje nějaká seznamka? Ano! Tinder seznamka! Tuto aplikaci nejdete zdarma v Google Play.

A jak se zaregistrovat na Tinder? Samotný Tinder po vás nechce založení účtu. Místo toho je nutné se přihlásit již existujícím Facebook účtem, z něhož si posbírá informace pro váš profil: Jméno, věk, vzdělání, zaměstnání a fotografie.

Po úspěšném přihlášení se dostáváte do jednoduchého rozhraní, ve kterém se objevují fotografie protějšků dle Vámi zvolených preferencí. Podstastým kritériem je především vzdálenost od místa, kde se právě nacházíte (aplikace má přístup k vaší poloze) a také samozřejmě i nastavení věkového rozmezí.

Na obrazovce se vám poté začnou objevovat fotografie protějšků splňující všechna kritéria vašeho nastavení. Tažením prstu po fotografii z levé do pravé strany, nebo stisknutím zeleného srdíčka, projevíte o osobu na fotografii zájem.

V opačném případě, tedy při tažení prstu zprava, nebo stisknutím křížku, dáte najevo, že o osobu na fotografii nemáte zájem. Stejně tak, jako hodnotíte ostatní uživatele/uživatelky, hodnotí i oni vás. Pokud dojde ke shodě, aplikace Vám umožní kontakt prostřednictvím chatu. Jednoduché, že?

Závěrem musíme zmínit funkci Superlike. Pokud totiž na displeji uvidíte svůj ideální protějšek, který už léta hledáte nebo prostě jen někoho, kdo se Vám neuvěřitelně líbí a chcete mu to dát najevo, použijete Superlike funkci.  Ten spočívá v tom, že můžete vámi zvolené osobě na místo prostého „Like“ dát „Super like,“ což se jí zobrazí a může vás tedy bez shody ihned kontaktovat.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz