Domů     .Top
Jaké zvolit sídlo pro firmu v 21.století? Přece virtuální!

komerční sdělení

Co je virtuální sídlo?

Pro každou společnost je nutností ze zákona mít sídlo. Koncept virtuálního  byl u nás legalizován v roce 2009. České firmy tak mohou mít oficiální sídlo na adrese, na níž se ve skutečnosti nezdržují.  Virtuální sídlo nebo virtuální kancelář je služba, kterou poskytovatel pronajímá zákazníkovi – právnické osobě či OSVČ (v případě OSVČ se jedná o místo podnikání, kde již dnes není nutné mít adresu trvalého bydliště) adresu, kterou si uvede do obchodního rejstříku, tudíž si klient zaplatí za adresu a nemusí mít pronajaté fyzické kanceláře.

Podnikatelé rychle pochopili výhody virtuálního sídla služba poskytování virtuálních kanceláří se stala velmi vyhledávanou. Jednou z exkluzivních firem, která tuto službu začala nabízet, je společnost sidloprofirmy.cz V současné době je jedním z předních poskytovatelů služeb a pomoci podnikatelům v ČR.

Jaké jsou výhody virtuálního sídla?

Jednou z hlavních výhod virtuálního sídla je výrazná úspora finančních nákladů, spojených s provozem vlastní kanceláře. Existuje řada podnikatelů, kteří pracují z domova a jinou kancelář nepotřebují. Pro případnou nutnost schůzky na adrese nabízí sidloprofirmy.cz pronájem jednacích prostor po 3 hodiny měsíčně zcela zdarma, takže např. kontrolu z finančního úřadu zvládnete bez problému přivítat bez dalšího navyšování nákladů.

Sídlo plně vyhovuje všem podmínkám, které ukládá zákon. K dispozici jsou 2 plně profesionálně vybavené zasedací místnosti pro 4 až 6 osob.  Společnost tak může na virtuální adrese přijímat veškerá zásadní rozhodnutí.

Otevřeno je v pracovní dny až do 20 hod večer pro zajištění maximálního pohodlí všech klientů. Stejně tak je otevřeno i o víkendu.

Další nespornou výhodou je vyřízení veškeré nezbytné administrativy v řádu 15 minut a to bez jakýchkoli nesmyslných poplatků. Sidloprofirmy.cz změnu místa Vašeho podnikání nahlásí na všechny úřady, ať už jste firma nebo OSVČ.

 A jak je to s poštou? Poskytovatel zajišťuje příjem pošty a její předávání či přeposílání (skenování apod. dle instrukcí klienta) v plném rozsahu. Kvalitu poznáte i podle nabídky dalších doplňkových služeb pro Vaše maximální pohodlí.

Reprezentitavním příkladěm může být např.  vlastní telefonní linka vč. živé asistentky, která se hlásí jménem Vaší firmy. Další zajímavou možností je pak třeba možnost rychlého a pohodlného odkladu daňového přiznání bez daňového poradce v cenách od 1.900 Kč pro fyzické osoby a od  2.900 Kč bez DPH pro právnické osoby.

Jak si pořídit virtuální sídlo?

Prvním krokem je určitě zvolit kvalitního dodavatele. Určitě se chcete vyhnout neseriózním firmám, které vaši firmu situují do sklepa či kočárkárny. V konečném efektu můžete získat jen nálepku na něčí poštovní schránce. Raději si prověřte realitu předem a dejte přednost kvalitě a spolehlivosti.

Z bohaté nabídky společnosti Sidloprofirmy.cz si můžete vybrat adresu podle svých představ a požadavků. Stačí vyplnit přehledný online formulář na webových stránkách či kontaktujte zákaznickou podporu.

Po uskutečnění online platby obdržíte obratem souhlas s umístěním sídla. Vše se tak dá pohodlně zvládnout během několika málo minut.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz