Domů     Technika
Pohodlí na dovolené: Bez těchto vychytávek se neobejdete

komerční sdělení

Plánujete dovolenou a chcete si ji užít bez starostí? Česká značka FIXED nabízí řadu praktických doplňků, které vám cestování zpříjemní a usnadní. Od multifunkční selfie tyče a výkonných powerbank až po stylové taštičky a voděodolné vaky.

Objevte vychytávky, díky kterým si užijete letní dobrodružství naplno..

Zachyťte všechny zážitky

Rádi dokumentujete své cestovatelské zážitky? Pak je pro vás multifunkční MagSafe selfie tyč a tripod v jednom, FIXED MagSnap, nezbytností. Inovativní selfie tyč je vybavena technologií MagSafe, umožňující snadné a bezpečné připojení i oddělení telefonu, hodí se tak pro rychlé a pohodlné focení.

Stabilní tripod umožňuje pořizování videí a fotek bez rozmazání. Tyč lze rozložit až do délky 72 cm, složená je vysoce kompaktní a délkou 17 cm se jednoduše vejde do batohu. Bluetooth spoušť umožňuje ovládání na dálku.

Ani ta nejlepší výbava při pořizování fotek a videí nepomůže, vybije-li se vám telefon či notebook. Nezbytností je powerbanka FIXED Zen 20 Pro. S kapacitou 20 000 mAh a podporou rychlého nabíjení PD 3.0 zajišťuje energii pro všechna vaše zařízení v průběhu celého dne.

Powerbanka je vybavena 2x USB-C a 1x USB-A porty a má schopnost nabíjet až tři zařízení současně. Maximální výkon 130 W umožňuje nabíjení telefonů nebo notebooků. Zabudovaný LCD displej informuje o zbývající kapacitě a výkonu jednotlivých portů.

Vždy při sobě

Chystáte-li se na dovolenou k vodě oceníte voděodolný vak FIXED Float Bag. Vak je vybaven nastavitelným popruhem a ochrání vaše cennosti před vodou a pískem. Do vaku o objemu 3l se kromě telefonu vejde peněženka, sluchátka nebo jiné drobnosti.

FIXED Verona taštička je doplněk pro každého, kdo chce mít cennosti v bezpečí a po ruce. Verona je vyrobena v prostějovské dílně z kvalitní koženky odolné proti poškrábání. Rozdělení tašky na hlavní kapsu pro telefon a druhou menší pro kreditní karty nebo jiné drobnosti usnadňuje rychlý přístup ke všemu, co potřebujete mít vždy při sobě. Unisex design a různé barevné varianty snadno sladíte s outfitem.

Šetřete místo

Nabíječka MagFlex 3v1 je řešením pro každého, kdo má více než 1 zařízení a nechce s sebou vozit klubko nabíječek. Kompaktní nabíječka umožňuje nabíjení až tří zařízení současně, můžete tak nabíjet telefon, chytré hodinky a třeba bezdrátová sluchátka.

Skládací konstrukce šetří místo v kufru. Díky multifunkčnímu designu ji lze použít i jako nabíjecí podložku nebo stojánek.

Více informací na fixed.zone

Související články
Evropská unie učinila další krok směrem k posílení evropské kvantové výpočetní infrastruktury podpisem smlouvy na pořízení kvantového počítače konsorcia LUMI-Q, který bude umístěn v České republice, konkrétně v IT4Innovations národním superpočítačovém centru v Ostravě, které je součástí VŠB – Technické univerzity Ostrava. Smlouva byla podepsána mezi Společným evropským podnikem pro vysoce výkonné počítání (EuroHPC JU) […]
Ve stájích koně za miliony, stejně tak auta na parkovišti. K tomu francouzské jídlo, francouzské pití, petanque a několik VIP osobností. Peugeot pozval na statek Dvůr Hoffmeister pár vyvolených – instagramové výherce „O den s ambasadory“. A tak tu byl Peugeot 208 i Adam Mišík, Peugeot 308 a operní pěvkyně Andrea Kalivodová, Peugeot 408 a […]
Společnost OpenAI slaví. Nedávno totiž světu představila nový model umělé inteligence o1-preview, která dokáže uvažovat jako člověk. Namísto běžných situací by však měla najít uplatnění především v profesionální sféře. Jedná se o první model z nové řady, který má ambici zlepšit schopnosti strojového uvažování a řešení složitých problémů – zejména v oblastech vědy, kódování nebo […]
Na letošní olympiádu lákali její organizátoři jako na hry poháněné inovacemi. A nešlo o plané řeči. Kromě nových světových rekordů a nezapomenutelných sportovních okamžiků představovala Paříž 2024 také defilé nejnovějších moderních technologií. Organizátoři v Paříži posunuli vytvořením digitálních dvojčat téměř všech svých sportovišť tuto iniciativu na novou úroveň. Na hry se tak bude možná vzpomínat […]
Gaming disorder neboli závislost na videohrách je Světovou zdravotnickou organizací uznávaná jako duševní choroba. Je jí myšleno hraní her na počítači, notebooku, tabletu, konzoli či mobilu v takové míře, že hráči přináší negativní důsledky v oblasti duševního a tělesného zdraví i mezilidských vztahů. Tato závislost ohrožuje až čtvrtinu českých dětí! Z vládní Zprávy o digitálních […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz