Domů     Zajímavosti
Hodinky nemusí být jen ukazatelem času. Tyhle se stanou ozdobou vašeho zápěstí!

komerční sdělení

Už dávno neplatí, že by se na hodinky pohlíželo jako na čistě praktický doplněk. Dříve je lidé nosili, aby měli vždy přehled o tom, kolik je zrovna hodin. Ať už je dochvilnost vaší silnou stránkou nebo ne, dneska mohou hodinky posloužit i jako elegantní doplněk.

Vyberte si takové, které se stanou ozdobou vašeho zápěstí, a vy je budete nosit s hrdostí.

Hodinky, které mají hluboký příběh

Pohled na vzducholodě hrdě nesoucí název Zeppelin byl odjakživa fascinující. A jinak by tomu nebylo ani dnes. Už tenkrát se vzducholodě proslavily nejen svou majestátností, ale také špičkovou kvalitou a precizností.

Vzducholodě už dneska neuvidíme, ale technický um a cit i pro sebemenší detaily s sebou nadále pyšně nosí ikonické hodinky Zeppelin.

Málokterá značka má za sebou tak hluboký příběh, o kterém by věděl celý svět.

Hodinky Zeppelin vám přinesou kvalitu i nadčasovou eleganci

Hodinky Zeppelin pokračují v tom, v čem začaly hrdé vzducholodě navržené německým baronem Ferdinandem Grafem von Zeppelinem. Tvůrce legendárních vzducholodí nadále předává svůj odkaz a průkopnického ducha prostřednictvím hodinek.

Padesát let po neštěstí požáru vzducholodě Hindenburg vznikla myšlenka na zachování Zeppelinova odkazu právě v podobě hodinek vyráběných v Německu.

Hodinky Zeppelin se od svého počátku mohou pyšnit technickou vyspělostí. Vždy přinášely dokonalý poměr ceny ku kvalitě a spokojeným majitelům, kteří je hrdě nosili na svém zápěstí, zajistily nejen vysokou kvalitu, ale také nadčasovou eleganci. A té se drží i dnes – desítky let od svého vzniku.

Nosit je může každý

Pokud patříte k lidem, kteří rádi nosí hodinky a vnímají je nejen jako praktický, ale i elegantní doplněk, pak si v rozmanité nabídce hodinek Zeppelin jistě musíte přijít na své. Okouzlí vás nejen kožené ručně šité řemínky, ale i rozmanitost strojků, které jsou srdcem těchto hodinek.

Hodinky vám nabídnou nejen pohled na aktuální čas, ale i chronograf, ukazatele lunárních fází, multifunkční datum nebo indikátor rezervy chodu. Nosit je může opravdu každý, kdo pro sebe žádá jen to nejlepší.

Hodinky Timex vynikají nejen svým vzhledem

Bohatou historii mají za sebou i Timex hodinky, které jsou již po několik desítek let spojovány nejen s vysokou odolností, ale také dech beroucím designem.

Ten učaruje zejména mužům. Kombinace nadčasového vzhledu, precizního zpracování a kvalitních strojků, které jsou srdcem a hnacím motorem těchto hodinek, z nich dělá ideální společníky pro každý nový den.

Hodinky Timex předchází rozmanitá pověst této značky. Během své existence si prošla různými etapami od náprsních hodinek přes náramkové dělnické hodinky až po licencované modely studia Walt Disney či mimořádně odolné hodinky určené pro armádní složky.

Společně s nimi můžete reprezentovat

Hodinky Timex jsou známé nejen svou kvalitou a precizností, ale i různorodostí. Dokážou oslovit nejen elegantní muže, ale i křehké ženy. V jejich rozmanité nabídce najdete sportovní i luxusní náramkové hodinky, se kterými můžete hrdě reprezentovat.

Hodinky se prodávají po celém světě. Každá generace hodinek Timex přináší něco nového a může se pochlubit vylepšením v porování s předchozími modely. Zatímco dámské hodinky osloví především dokonalým vzhledem, ty pánské nabídnou svým majitelům i mnoho praktických a užitečných funkcí, které mohou ušetřit spoustu času a zajistit přísun potřebných informací.

Hodinky jsou praktický i módní doplněk

Hodinky jsou dnes kombinací praktického a módního doplňku.

Stejně jako váš look může ozdobit vkusný šátek, pěkný pásek nebo okouzlující šperk, mohou ho hrdě doplnit i hodinky na vašem zápěstí.

Ať už si pro sebe vyberete kterékoli ikonické hodinky, stanou se vaším každodenním společníkem.

Zdroj obrázku 1: GaudiLab / Shutterstock.com

Zdroj obrázku 2: Rudenkois / Shutterstock.com

Související články
Necelých 100 dní do XVII. všesokolského sletu, největší sportovně-společensky-kulturní události roku na našem území, Česká obec sokolská oficiálně oznámila spuštění prodeje vstupenek na hromadné skladby. V rozmezí 200 až 700 korun na den budou k zakoupení od 1. dubna a očekává se, že se hlediště Fortuna Areny zcela zaplní. Ulicemi Prahy už teď jezdí speciální sletová tramvaj […]
Budoucnost se dá předpovídat mnoha způsoby – s pomocí křišťálové koule, kyvadla nebo kávové sedliny. V italské metropoli však již několik staletí spoléhají na ampulky s krví… Jmenoval se Januarius (272–305) a zastával funkci biskupa ve městě Benevento. Přibližně roku 305 však byla jeho duchovní pouť násilně ukončena. Legendy praví, že byl za vlády císaře […]
Pokud jste v nedávné době surfovali na vlnách internetu, mohla vás zaskočit zpráva, že vanilkové aroma již dávno není tím, čím bývalo. Do výrobní rovnice totiž měli vstoupit bobři… A to konkrétně s látkou kastoreum, která však člověku není tak úplně neznámá. Pro různé účely ji totiž více či méně využíval přes 2000 let. Je […]
Dvě třetiny Čechů věří, že se válka na Ukrajině protáhne na několik let. Ještě před rokem si přitom skoro polovina obyvatel myslela, že ruská invaze potrvá do konce roku 2023. Data z průzkumu veřejného mínění společnosti CEPER ukazují, že se podíl respondentů přesvědčených o dlouhodobé válce na Ukrajině oproti stavu před rokem zvýšil v 9 z 12 […]
Už jsme zažili několik sexuálních revolucí, ta nadcházející a přicházející ale poprvé bude mít nádech tak trochu „umělého sexu“. Podle expertů se během 15–20 let stanou běžnou součástí sexuálního života roboti určení na sex – sexboti. Využívat je budou muži i ženy, a to nejen svobodní, ale i manželské páry. Lidé s nimi budou podle […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz