Domů     Zajímavosti
Několik tipů na moderní pánské boty pro slunný podzim

komerční sdělení

Podzim zatím vypadá z hlediska počasí velmi dobře. Užívat si můžeme spousty slunných dní a relativně teplého počasí. Tomuto trendu se vyplatí přizpůsobit i z hlediska oblečení a obuvi. Vystačíte si pouze s menším množstvím vrstev a provětrat můžete také podzimní boty.

Případně není problém pořídit si nové, které letos ještě využijete. Nabídka je poměrně bohatá a na spousty modelů se vztahují výrazné slevy. My se na některé zajímavé boty, jež nyní využijete, podíváme mnohem podrobněji.

Neotřelý design Converse Chuck 70 Renew

Naším prvním tipem jsou pánské boty Converse Chuck 70.

Jedná se o remake modelu, který spatřil světlo světa v roce 1970. Své jméno nesou po obchodním zástupci firmy Converse, Chucku Taylorovi. Typické jsou především zvýšenou podrážkou. U zmiňovaného modelu je pestrobarevná, přitom základní je u nich tmavý odstín.

Samotná bota má béžovou barvu, jež dokonale ke zmiňované podrážce padne. Stejnou barvu má také šněrování. Zapomenout nemůžeme ani na mnohem pevnější gumovou špičku. Ta je pro tento model charakteristická.

Nike Blazer Mid ’77 Suede

Zajímavou volbou pro ty, kteří si přejí spíše poněkud zvýšené boty, je model Blazer Mid ’77 Suede. Vyznačuje se tím, že v podstatě boty vypadají stejně jako tenisky, nicméně jsou o něco vyšší. V roce 1973 se jednalo o nejlepší botu, která se používala na basketbalovém hřišti.

Vždyť název bot pochází od Portlandských Trail Blazers. Moc hezké jsou tyto boty především v zelené barvě.

Stylové Nike Air Max 97

Vsadit můžete určitě také na Nike 97 Air Max.

Jedná se o tradiční boty, jež vznikly již v roce 1997. A proč vlastně Air Max? Stačí se jenom podívat na specifickou podrážku, která fakticky představuje jakousi bublinu. Celou tenisku provázejí charakteristické výrazní linie, jež stoprocentně nepřehlédnete.

Vybírat je možné u této řady ze spousty nejrůznějších barevných variací, jež stojí za to. Co se týká pohodlí, tak to bude maximální. Ať už budete boty používat pouze pro obyčejnou chůzi nebo na sportování.

Tradiční Adidas Originals Gazelle

Líbí se vám tradiční běžecké boty, nicméně rádi byste v podobných také chodili běžně po ulici? Ano, proč také ne? Stačí si pořídit Adidas Originals Gazelle. Tyto boty vznikly již v polovině 60. let. Jméno získaly po slavné atletce Wilmě Rudolph.

Tato žena dosáhla na tři zlata na olympiádě v Římě. Tak jako tak se jedná o tradiční obuv vyznačující se poměrně konzervativním vzhledem. Hodně oblíbené jsou tyto boty především v černobílém provedení. Tmavou černou barvu doplňují klasické tři bílé pruhy Adidas.

Nakoupit si tyto boty a mnohé jiné můžete za velmi výhodné ceny prostřednictvím katalogu Flexdog.

Výběr je tady obrovský.

Zdroj obrázku: Guas / Shutterstock.com

Související články
Pro dospělé není život černo-bílý, žijeme v mnoha barvách. Pro dítě se však dělí na dvě poloviny – ženskou a mužskou. Od chvíle, kdy dítě začne vnímat, je pro něj otec zástupcem/modelem jedné poloviny lidstva. A pokud muž chce být skutečným mužem/otcem, musí být i „dobrým tátou“… Role otce před 100 lety byla někde úplně […]
Larvy potemníka moučného, kterému se přezdívá moučný červ, patří mezi potravinové a skladištní škůdce. V domácnostech se s nimi naštěstí, na rozdíl od potravinových molů, setká málokdo. Larvy totiž potřebují velké zásoby potravin, protože se vyvíjejí dlouho. Podle českých vědců by se však v budoucnosti mohly právě ony stát základem našeho jídelníčku. Vzhledem k rostoucí […]
Byla to senzace, když v roce 2003 na indonéském ostrově Flores našli vědci kosterní pozůstatky asi metr vysokého humanoida. Právě kvůli výšce se mu začalo přezdívat hobit. Kdo byli tito lidé ale zač? Trpěli záhadnou nemocí, v jejímž důsledku se zmenšili, jak si experti myslí? Oficiálně jde o člověka floreského (Homo floresiensis), mnohem více se však uchytilo […]
Tuto otázku si položili vědci z Friedrich Alexander Universität v Německu a hledali na ni odpověď. Zkoumání podrobili chemikálie obsažené v tělesném pachu, jejichž koncentrace se liší u kojenců a dospívajících. Malé děti voní rodičům příjemně, jako květiny, zato při zachycení tělesného pachu puberťáků, kteří nepoužili deodorant, sebou nejeden rodič trhne a nakrčí nos. V […]
Má pověst jedné z nejnavštěvovanějších sociálních sítí. S každým dalším přečteným příspěvkem však podle výzkumu vědců z Torontské univerzity naše psychika značně trpí. Autoři studie, která byla publikována v časopise Communications Psychology zjistili, že přihlášení na sociální síť X (dříve známé jako Twitter) sice u některých uživatelů vedlo k většímu pocitu sounáležitosti, zároveň ale bylo […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz