Domů     Medicína
Konec pandemie je v nedohlednu. Ženy, zkraťte si s partnerem čas aktivitami v ložnici a kupte mu TOTO!

komerční sdělení

Více času doma a mimo společnosti známých můžete využít i na utužení partnerského vztahu. Jak? Přece v ložnici, nyní to budete mít jednodušší!

Jedním z nejčastějších problémů, o kterých se příliš nemluví, je příliš krátká výdrž muže během milování. Mnoho párů rezignuje na řešení tohoto stavu a místo toho akceptují méně komfortu. Výsledkem bývá rostoucí zklamání a nedostatek motivace pro vzájemný intimní život. Naštěstí, tento problém se již dá překonat..

Obtíže s příliš krátkou výdrží

Nedostatečná výdrž v posteli bývá způsobena nejčastěji dvěma faktory. Prvním je rychlý pokles tvrdosti erekce, druhým bývá příliš rychlá ejakulace.

Pokud jde o první problém, ten ve velké míře bývá ovlivněn nedostatečným prokrvením penisu a udržením krve v topořivých tělesech. V dnešní době to negativně ovlivňují i nedostatek pohybu, špatná životospráva, kouření, stresové situace a zvýšená konzumace alkoholu. Pochopitelně, rizikovým faktorem bývá i vyšší věk.

Objevit se mohou například při větší únavě nebo následkem konzumace alkoholu. Ano, tyto faktory jsou důležité, ale nemají takovou moc, aby u vás způsobily permanentní problém tohoto typu. Pokud stav podceníte, právě k něčemu takovému směřujete.

Možnosti, jak prodloužit pohlavní styk

Chcete-li zlepšit kvalitu milování u partnera, je třeba začít právě se zmíněnými faktory ovlivňujícími erekci. To samo o sobě ale stačit nebude.<

Na problém s příliš rychlým vyvrcholením v důsledku předčasné ejakulace se používají například znecitlivující gely, krémy a prezervativy. Jejich nevýhodou je snížení pohodlí při sexu, z čehož vyplývá i zhoršení zážitku pro oba partnery.

Navíc, tyto prostředky neřeší kvalitu erekce, což je pro ženy velmi důležitý faktor. Je jasné, že by to chtělo něco komplexnější, abyste si mohli užít pandemii alespoň v posteli na 100%. Dobrou zprávou je, že věda na tyto potíže již našla řešení a to v podobě speciálních přípravků pro muže v podobě kapslí nebo tablet.

eJoy® LONG je nejvíce pohodlné řešení

Příkladem takového produktu je eJoy® LONG. Jde o poměrně nový a inovovaný volně dostupný přípravek v podobě orálních kapslí. Stačí 2 tobolky zapíjet vodou zhruba 30 minut před stykem a váš partner bude připraven do akce.

Cílem eJoy® LONG je zlepšit kvalitu erekce, zvýšit sexuální apetit a zejména prodloužit dobu pohlavního styku.

To dosahuje přes dva mechanismy: prvním je podpora delšího a tvrdšího ztopoření a druhým snížení citlivosti penisu a erotogenních zón, což oddálí vyvrcholení. Tyto účinky nastoupí obvykle do 30 minut a trvají a několik hodin.

eJoy® LONG přitom není u nás vůbec nepopsaným listem. Pokud jste se s touto značkou nesetkali, vězte, že výrobce je na trhu již od roku 2016 a desítky tisíc mužů s ním mají dlouhodobě výbornou zkušenost!

Bez komplikací i vedlejších účinků

Působení eJoy® LONG je založeno na působení bylinných afrodiziak a látek s přirozeným vlivem na krevní oběh. Nemusíte se bát, že byste vystavily partnera nějakému riziku zdravotních komplikací nebo závažných nežádoucích účinků.

Dvojice extraktů Tribulus Terrestris a Maca patří přitom k dlouhodobě ověřeným a velmi účinným afrodiziakem.

Právě tyto dvě bylinky tvoří základ přípravku a působí na zvýšení libida, čili chuti na sex. Na prodloužení pohlavního styku zas působí aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin, které zlepší kvalitu, délku a zejména pevnost erekce.

Velmi důležitou složkou je extrakt z byliny Panax Ginseng, což je Asijský ženšen. Tato rostlina ovlivňuje nervový systém a uklidňuje ho, má také účinek na snížení citlivosti na sexuální dráždění. Výsledkem je oddálení vyvrcholení a ejakulace.

Exkluzivní sleva 20% právě během pandemie

Výrobce přípravku nabízí navíc právě v tomto období speciální slevu spojenou s pandemií. Pokud během objednávky zadáte slevový kupón KARANTENA, získáte dodatečnou cenovou akci 20% z cenný každého balení eJoy® LONG..

Na koupi můžete využít oficiální eshop značky na www.ejoytablety.cz, kde si umíte vybrat základní balení s 24 tobolkami, ale i cenově výhodné balení s obsahem až 168 kapslí.

Ať už si vyberete jakékoliv balení, se speciální slevou ho získáte ještě výhodnější. Nemusíte nikam chodit, celý nákup uděláte z pohodlí domova a klidně i přes smartphone. Doručení si můžete vybrat domů, na poštu i do zásilkových a díky diskrétnímu balení se váš muž nedozví, jaké překvapení jste si pro něj nachytali!

Související články
Válka, drahé hypotéky i úzkost z dopadů klimatických změn. To vše jsou podle odborníků důvody prudkého poklesu nově narozených dětí, ke kterému došlo v loňském roce. Obavy z budoucnosti trápí stále více mladých párů. Loni se v Česku podle Českého statistického úřadu narodilo přibližně 91 000 dětí – nejméně za posledních 22 let. „Průměrný věk […]
Bolest hlavy trápí až 85 % dospělých, častěji se objevuje u žen a více než polovina pacientů bývá do věku 45 let. Nejčastěji se bolest hlavy, která není spojena s jiným onemocněním, například virózou, projeví jako migréna či tenzní bolest hlavy. Odborníci upozorňují, že mohou mít spojitost s přetížením a změnami na trapézovém svalu. Trapézový […]
Od loňska známe celkem přesnou odpověď: U štíhlého dospělého muže vědci napočítali celkem 36 bilionů buněk, u ženy 28 bilionů a u desetiletého dítěte 17 bilionů. Zjistili i počty jednotlivých typů buněk. Do mravenčí práce s počítáním buněk se pustil tým Iana A. Hattona z Institutu Maxe Plancka pro matematiku ve vědách, který sídlí v Lipsku. Dali […]
Kdo by nechtěl být zamilovaný, cítit motýly v břiše, neustále myslet na protějšek bez nutnosti spát či jíst. I když zamilovanost netrvá věčně, protože pro tělo je velmi vyčerpávající, přináší řadu zdravotních benefitů. Po fázi zamilovanosti následuje buď přetavení vztahu v dlouhodobý, nebo rozchod. A ten pořádně bolí, protože hormony, podílející se na pocitu zamilovanosti, […]
Dnes žijeme mnohem déle než lidé před pouhými 120 lety. Velký podíl na tom mělo zejména zlepšení lékařské péče a životních podmínek. Delší život ovšem nutně neznamená více let prožitých ve zdraví. V naší společnosti se však nachází mnoho 90 a více letých, u kterých to platí. Mají zdravější životní styl, nebo se liší jejich […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz