Domů     Zajímavosti
Peněženka od Platon Finance – lepší než spořící účet a termínovaný vklad

komerční sdělení

Chcete mít své peníze uloženy v bezpečí, a ještě jim dát prostor k vydělávání? Jednou z možností je digitální peněženka od Platon Finance. Všichni známe a využíváme běžné a spořící účty. Nicméně také známe jejich nevýhody. Jaké to jsou?.

Na spořicím či běžném účtu vaše peníze nevydělávají. Pokud máte štěstí, úrok na něm se pohybuje kolem 0,5%. I ten ale musíte zdanit 15 %, takže celkový výnos se pak rovná v podstatě nule. A započítáme-li do hry inflaci, která peníze znehodnocuje, tak jste každý rok v mínusu.

Přesto jsou ale běžné či spořící účty jedním z nejčastějších způsobů k ukládání peněz. A to zejména proto, že vklady na nich jsou pojištěné. Co kdyby to ale šlo jinak?

Určitě jste už slyšeli o kryptoměnách. Však konec konců třeba Bitcoin se posledních deset let skloňuje na mnoho způsobů. A právě kryptoměny můžete využít k tomu, abyste získali pro své peníze větší úrok a porazili inflaci. A to všechno bezpečně.

Česko-slovenská společnost Platon Finance jako jediná na světě vyvinula digitální peněženku, určenou pro práci s kryptoměnami, která svým zákazníkům dává obdobný komfort, jako běžný, nebo spíše spořící účet.  Peníze na účtech v bankách jsou pojištěny do výše cca 2 500 000 Kč.

I proto hodně investorů své peníze drží v bankách – čistě kvůli bezpečnosti. Peněženka od Platon Finance umožňuje pojistit vklady až do výše 1 mil. EUR.

Ve světě kryptoměn je to unikát, který vašim investovaným penězům zajistí bezpečí.

Nicméně nezůstalo jen u toho. Díky jejich vlastní kryptoměně, PlatonCoinu, můžete přímo za kryptoměnu nakupovat u mnoha partnerů. Tím se kryptoměna, která doteď byla určena jen technologickým nadšencům a investičním odborníkům, posouvá do úplně jiné kategorie. Je nyní totiž běžně využitelná a z virtuální měny se stává regulérní měnou.

Držet peníze v kryptoměnách má ale i další benefity. V ekosystému Platon Life od Platon Finance můžete se svými kryptoměnami pracovat stejně, jako s běžnými penězi.

Máte částku, o které víte, že ji nebudete chvíli potřebovat a běžně byste ji dali na termínovaný vklad? Ekvivalent termínovaného vkladu můžete využít i v peněžence. Jen s jedním drobným rozdílem. Kryptoměny totiž nepodléhají žádné vládě, jsou decentralizované a žádný stát či banka nemůže rozhodnout, jak se s nimi bude zacházet.

A protože cenu kryptoměn určuje nabídka a poptávka, a protože popularita kryptoměn stále roste, je i velká pravděpodobnost, že porazíte inflaci a vaše investice nebudou ztrácet na hodnotě. Spíš naopak.

A pokud vás kryptoměny zaujaly natolik, že s nimi chcete pracovat pravidelně a využít všechen jejich potenciál, i k tomu je peněženka od Platon Finance více než vhodná.

Operuje s několika největšími kryptoměnami, navíc je lokalizovaná i do českého jazyka, takže uživatelský komfort je zajištěn.

Související články
Necelých 100 dní do XVII. všesokolského sletu, největší sportovně-společensky-kulturní události roku na našem území, Česká obec sokolská oficiálně oznámila spuštění prodeje vstupenek na hromadné skladby. V rozmezí 200 až 700 korun na den budou k zakoupení od 1. dubna a očekává se, že se hlediště Fortuna Areny zcela zaplní. Ulicemi Prahy už teď jezdí speciální sletová tramvaj […]
Budoucnost se dá předpovídat mnoha způsoby – s pomocí křišťálové koule, kyvadla nebo kávové sedliny. V italské metropoli však již několik staletí spoléhají na ampulky s krví… Jmenoval se Januarius (272–305) a zastával funkci biskupa ve městě Benevento. Přibližně roku 305 však byla jeho duchovní pouť násilně ukončena. Legendy praví, že byl za vlády císaře […]
Pokud jste v nedávné době surfovali na vlnách internetu, mohla vás zaskočit zpráva, že vanilkové aroma již dávno není tím, čím bývalo. Do výrobní rovnice totiž měli vstoupit bobři… A to konkrétně s látkou kastoreum, která však člověku není tak úplně neznámá. Pro různé účely ji totiž více či méně využíval přes 2000 let. Je […]
Dvě třetiny Čechů věří, že se válka na Ukrajině protáhne na několik let. Ještě před rokem si přitom skoro polovina obyvatel myslela, že ruská invaze potrvá do konce roku 2023. Data z průzkumu veřejného mínění společnosti CEPER ukazují, že se podíl respondentů přesvědčených o dlouhodobé válce na Ukrajině oproti stavu před rokem zvýšil v 9 z 12 […]
Už jsme zažili několik sexuálních revolucí, ta nadcházející a přicházející ale poprvé bude mít nádech tak trochu „umělého sexu“. Podle expertů se během 15–20 let stanou běžnou součástí sexuálního života roboti určení na sex – sexboti. Využívat je budou muži i ženy, a to nejen svobodní, ale i manželské páry. Lidé s nimi budou podle […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz