Domů     .Top
Epocha dodržuje tradici a opět rozdává fantastické ceny
Jan Šedivý 10.6.2019

Již čtrnácté léto v řadě míchá EPOCHA pro své čtenáře doslova třaskavou směs napětí, originální zápletky a hráčské radosti. To vše se snoubí ve Velké letní čtenářské soutěži, které se již bez nadsázky dá říkat tradiční..

1. cena: Dárková poukaz v hodnotě 55 000 Kč na nákup libovolného zájezdu pořádaného CK FIRO-tour.

Epocha se za 14 let existence nejenže etablovala mezi stálice časopiseckého trhu, ale se svými více než 380 000 čtenáři patří mezi lídry v segmentu společenských titulů. Není tudíž náhodou, že byla Unií vydavatelů již třikrát oceněná prestižním titulem Časopis roku v kategorii Časopisy s prodaným nákladem od 50 000 do 100 000 ks.

V roce 2014 se Epocha zařadila do skupiny elitních značek, když jí komise expert Brand Council programu Czech Superbrands ocenila cenou Czech Superbrands Award 2014.

2. cena: Dárková poukázka na luxusní pobyt na zámku Zbiroh v hodnotě 50 000 Kč.

Epocha tak dokázala, že je oprávněně vlajkovou lodí vydavatelství a že směr, kterým se vydala i způsob jakým rozvíjí brand image je důležitým potvrzením kvality obsahu časopisu i způsobu komunikace se čtenáři.

Což potvrzuje i čtrnáctiletá tradice Velké letní soutěže, kterou Epocha pro své čtenáře připravuje.

3. cena: Královská dovolená na tři noci pro 4 osoby v apartmánu Loděnice Lipno včetně balíčku služeb v hodnotě 25 000 Kč.

Soutěže pokaždé jiné, pokaždé originální a vždy s celou řadou exkluzivních výher. Není tedy překvapující, že s Epochou už soutěžilo více než 100 tisíc lidí, radost jsme udělali bezmála devíti stům výherců cenami, jejichž celková hodnota se už dávno přehoupla přes magické 2 miliony korun.

4. cena: Pobyt pro dvě osoby na pět nocí v Zala Springs Golf Resort, v hodnotě 24 000 Kč, nedaleko lázeňského města Hévíz zahrnující i polopenzi, výukové lekce golfu a hraní. Maďarský Hévíz je jedinečný nejen léčivým termálním jezerem a svými wellness službami, ale rovněž nabízí bohatý zábavný program.

Okolí je skvělé pro cyklistiku nebo pěší výlety, vyzkoušet můžete speciální sporty jako golf, segway, plachtění či navštívit zříceniny hradu s panoramatickým výhledem na jezero Balaton.

Letošní soutěž bude opět naprosto unikátní svým konceptem Epochální únikovky. Prověří u soutěžících schopnost logiky, důvtipu a samozřejmě nemalou míru znalostí a vytrvalosti. „První indicie a hlavně kód čtenářům odhalíme už 12. června.

Po dobu čtyř měsíců budou soutěžící překonávat nástrahy osmi místností a desítek záludných úkolů. Rozhodně to nebude nic pro slabé povahy,“ slibuje Lenka Vlčková, šéfredaktorka časopisu Epocha.

5. cena: Balíček „Relax pro ženy“ pro 2 osoby na čtyři noci s polopenzí v hodnotě 15 700 Kč v hotelu Terra***Superior v Janských Lázních s pěti relaxačními lázeňskými procedurami, každodenním volným vstupem do lázeňského Aquacentra s minerální vodou z přírodního léčivého zdroje, s vířivkami a saunami.

Vynaložené úsilí soutěžících však bude skutečně velkoryse odměněno. Jestliže jsme v loňském roce doslova rozbili výherní bank, tak letos, i díky podpoře našich obchodních partnerů, tomu nebude jinak. Soutěží se o osmdesát cen za fantastických 350 tisíc korun.

6. cena: Hodinky Prim Pilot speciálně stvořené v Novém Městě nad Metují s rytinou Epocha 2019 na dýnku v ceně 10 500 Kč.

Největší šťastlivec si bude moct vybrat libovolný zájezd pořádaný cestovní kanceláří FIRO-tour v hodnotě 55 000 korun. Ale i další výherci se mohou těšit na luxusní prázdniny ať na zámku Zbiroh, v apartmánu Loděnice Lipno, maďarských lázních Hévíz nebo Janských Lázních.

7. a 8. cena: Pobyt v zámeckém hotelu Berchtold pro 4 osoby na dva dny se snídaní v hodnotě 9 200 Kč s prohlídkou zámku a parku.

V loňské soutěži se zúčastnilo téměř 10 tisíc soutěžících, letos však soutěž podpoříme letní spotovou kampaní v televizích Nova a Prima, a to od prvního kola soutěže v červnu až do srpna. Dá se tedy očekávat, že počet soutěžících výrazně naroste a hranici deseti tisíc hravě této překonáme.

Zajímavý a potěšující je fakt, že i přes zvyšující se obtížnost soutěže, pouhých pět procent odpovědí bylo chybných.

9. cena: Medailová kolekce z výběrové řady PRAVDU NEUPÁLÍŠ od společnosti Národní numismatická epopej je z ryzího stříbra v ceně 8 000 Kč.

10. cena: Epochální nabídka Lepší TV na roční předplatné s balíčkem HBO v ceně 4 900 Kč.

11. cena: Mobilní telefon HONOR 8A v hodnotě 4 000 Kč s 8 jádrovým procesorem, RAM 3 GB, interní pamětí 32 GB a 13 Mpx fotoaparátem.

Štítky:
Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz