Domů     .Top
Kryptoměny, to není pouze Bitcoin

komerční sdělení

Toto elektronické platidlo bude mít do budoucna pravděpodobně mnohem vyšší využití než dnes. Samozřejmě vše záleží na tom, jak se k tomu postaví jednotlivé státní celky. V případě celosvětových regulací by mohl nastat neuvěřitelný propad, ale nikdo nemůže s jistotou předjímat jak to vše bude.

Mnoho lidí se domnívá, že kryptoměny = Bitcoin, ano to je sice pravda, ale existuje několik tisíc dalších virtuálních mincí, které s tou nejznámější sdílejí jeden trh. Postupem času se může stát, že bude „zlatá měna“z roku 2009 pokořena jiným konkurentem.

Za zmínku rozhodně stojí Ethereum s tržní kapitalizací téměř 27 miliard dolarů nebo Ripple, který je v žebříčku na třetím místě.

Kurz Bitcoinu a jeho vývoj

Cena kryptoměnového krále zažila a ještě jistě zažije mnoho pádu a extrémních růstů. Zajímá vás, co ovlivňuje jeho hodnotu? Samozřejmě to je nabídka a poptávka, která se opírá o to, jak se Bitcoinu daří.

Velký nárůst by nastal například pokud by Amazon nebo Microsoft začínal podporovat Bitcoin ve svých obchodech. Naopak pokles by představovalo evropské omezení. Všechny tyto události dopadají na bedra těchto elektronických peněz.

Jak se křivky budou vyvíjet dál? To vám nikdo neřekne. Zajímá vás cena Bitcoinu – aktuální kurz bitcoinu.

Kde kryptoměny nakoupit nebo prodat?

Coinbase

Jedná se výhradně o kryptoměnovou směnárnu a online peněženku. Coinbase byl založen roku 2012 a za více než 6 let má několik milionů aktivních uživatelů.

Minimální vklad činí pouze 10 dolarů, což ocení i lidé, kteří nechtějí do této záležitosti vrážet velké peníze. Uložiště je velmi dobře zabezpečené, tudíž se nemusíte bát, že přijdete o své investice.

měny k obchodování: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ethereum classic, Ripple, 0x, BAT, Zcash, USDC

založení účtu je zdarma

poplatky Za SEPA výběry (0,15 EUR), za transakce (1,49 %-3,99 %)

Plus500

Je gigantem v oblasti CFD brokerů. Každý kdo si na Plus500 vytvoří registraci a bude schválen může začít s obchodováním na mnoha trzích a samozřejmě zde nechybí kryptoměny, akcie, Opce nebo komodity.

minimální vklad 2 500 Kč

dostupný demoúčet

Mezi často obchodovatelné krypta patří: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO nebo Ripple

Nebankovní půjčka na investice?

Už delší dobu úspěšně obchodujete s digitálními měnami a rádi byste to zkusili s většími částkami? Pokud vás v bance odmítli můžete vyzkoušet web Creditka. Díky těmto stránkám můžete získat až 300 000 Kč bez zástavy a ručitele.

peníze vhodné na cokoliv

žádné skryté poplatky

Pozor, může se stát, že přijdete o všechny zapůjčené peníze, proto si důkladně promyslete, zda se jedná o správný krok. Vždy investujte jen tolik, kolik jste ochotni ztratit.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz