Domů     .Top
Nejlepší tablety roku 2018

komerční sdělení

Vybrat si ten správný tablet není vůbec jednoduchá záležitost. Na trhu je k dostání ohromné množství typů a značek. A navíc, každý si od tabletu slibuje něco jiného. Co je pro někoho ideální, pro jiného může být zklamáním.

Jedno pravidlo však funguje vždycky: Když se zeptáte sami sebe, za jakým účelem si tablet pořizujete?

Budete často cestovat? Pak si vyberte raději menší tablet s dlouhou výdrží baterie. Potřebujete náhradu za notebook? Tak se ujistěte, že má tablet možnost připojit klávesnici a lze nainstalovat potřebné programy.

Chcete tablet na hry? Pak preferujte především výkon a dostupnost nových her.

iPad je sázka na jistotu

Nový Apple iPad Pro 2018 s 11 a 12,9 palcovým displejem Liquid Retina je velice velkorysý. Displej má skutečně od okraje k okraji.

Má také Face ID, který umožňuje iPad bezpečně odemknout a přihlásit se do aplikací pouhým pohledem. Je osazen čipem A12X Bionic, nejchytřejším a nejvýkonnějším čipem, co kdy Apple vyvinul.

Má také podporu pro Apple Pencil a Smart Keyboard Folio a jeho baterie vydrží celý den. Prostě senzace. Disponuje Wi-Fi a 4G LTE Advanced.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ5q8Wrkbdw

Milovníci Applů jistě ocení i oblíbený starší model tabletu iPad Pro 2017, který je stále na trhu a je také velmi žádaný.

A konečně třešnička na pomyslném dortu, je zde App Store, jež disponuje více než milionem aplikací, včetně těch, které podporují rozšířenou realitu.

Nejlepší tablet do 10 palců s Androidem

iPad s Androidem. Tak by se klidně dal popsat Samsung Galaxy Tab S3. Je to tablet s nejkrásnějším displejem, který je u tabletu k vidění.

A to nelžeme. Super AMOLED displej s funkcí HDR a silnými reproduktory udělal na nás skutečný dojem. Tečka. Navíc použité plasty z předchozího modelu vystřídala elegantní skleněná záda. Nicméně, pozici nejlepšího tabletu s Androidem nezískal jen kvůli skvělému displeji, ale hlavně pro své široké multimediální využití.

Nový Samsung vás také osloví, hledáte-li ideální multitaskingové zařízení. Disponuje také perem S Pen, které najdete rovnou v balení. Zkrátka a dobře, pokud hledáte ultimátní multimediální tablet s dostatkem výkonu, zvládající i náročnější aplikace, je Samsung Galaxy Tab S3, na poli Androidu, tím nejlepším zařízením.

https://www.youtube.com/watch?v=XINM3dOjo4o

Hledáte menší tablet s displejem 8 palců

Pak byste neměli přehlédnout nový Huawei MediaPad M3. Zamilujete se, stejně jako my. Od prvního pohledu vypadá solidně a je vidět, že si na něm chlapci v Huawei dali skutečně záležet. Skvěle padne do ruky a zaujme vás jemným displejem s vysokým rozlišením 2560 x 1600 bodů, který společně s reproduktory Harman/Kardon přináší opravdu multimediální zážitek.

Úžasný je i jeho výkon. Osmijádrový Kiron 950 nezná kompromisy. Také výdrž baterie je skvělá, má kapacitu 5100 mAh. Huawei MediPad M3 má skvělou výbavu, a navíc dostupnou cenu. Poměrem cena/výkon bude ve své kategorii jen těžko hledat konkurenci.

https://www.youtube.com/watch?v=WqOpZfTVIoQ

Nejlepší Windows tablet s klávesnicí

Tenké a lehké tělo, výborný výkon, úžasná výdrž baterie – to je Microsoft Surface Pro. Tento tablet je již pátou generací tabletů od Microsoftu. Je charakteristický tenoučkým designem a opravdu solidně provedeným hardwarem.

Má skutečně nádherný 12,3 palce velký displej a více než osmihodinovou výdrž baterie. Je vyráběn ve třech modifikacích, s úsporným procesorem Intel Core m3, s rychlejším Core i5 nebo silnějším, aktivně chlazením i7. Vaše ruce ocení výbornou klávesnici Type Cover, která je hlavním důvodem proč investovat do Surface Pro. Bohužel, nevýhodou tohoto tabletu je poměrně vysoká cena.

Věříme, že vám tyto tipy usnadní se zorientovat v nepřeberném množství tabletů a přinesou vám inspiraci ke spokojené koupi nového „dotykového prkýnka“.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz