Domů     .Top
Jaké změny přinese rok 2018 do kalkulace konsolidace půjček

komerční sdělení

Pokud máte několik různých finančních závazků, které splácíte odděleně za odlišných podmínek, možná vás už také napadlo rozhodnout se pro konsolidaci. Sjednocení všech závazků je účinný nástroj a pomocník pro všechny dlužníky. Víte, s jakými změnami v roce 2018 raději počítat?

Rizikové půjčky podpoří rostoucí popularitu

Průzkum ze začátku roku 2018, který si nechala vypracovat Česká bankovní asociace, odhaluje rizikové chování českých spotřebitelů. Při půjčování peněz jednají impulzivně. Často mají dvě i více půjček najednou, což nepřekvapivě zvyšuje riziko platební neschopnosti.

Jinými slovy nechtějí čekat na to, až si na konkrétní nákup ušetří. Výsledkem této netrpělivosti mohou být nemalé finanční komplikace. Ostatně skóre rizikového půjčování vykazuje skoro každý třetí Čech.

Velké množství rizikových půjček s sebou v roce 2018 přináší rostoucí zájem o konsolidace. Banky jsou motivovány přicházet s akčními nabídkami, bonusy a dalšími výhodami. Pokud jste se i vy ocitli v situaci, kdy s problémy splácíte více závazků, vyplatí se vám začít řešit vše ihned.

Zmíněná konsolidace je osvědčeným řešením. Na jaké výhody se připravit?

Sjednocení závazků ještě snadněji

Konsolidaci můžete využít na pestrou škálu vašich závazků od spotřebitelských úvěrů přes hypotéky až po kontokorenty, leasingy a další finanční produkty. Sjednocením zpravidla získáte výhodnější parametry splácení.

Velkým plusem je nepochybně fakt, že budete platit méně poplatků a konečně získáte nad vším dokonalý přehled. Výši splátek a tím pádem také dobu splácení si upravíte podle vašich představ. Datum splatnosti vám může konečně vyhovovat.

Principem konsolidace skutečně není pouze vše sečíst, jak si mnoho lidí myslí. Naopak díky ní můžete výrazně ušetřit.

Možná ještě v průběhu roku 2018 se stane zařizování konsolidace o něco pohodovější. Tedy ne, že by to do teď bylo nějak výrazně složité. Jde pouze o to, že revoluční změna evropského bankovnictví platná také v České republice nařizuje bankám, aby v případě zájmu klientů umožnily nahlížet třetím stranám do účtů jejich klientů.

Tato změna ve zkratce přináší možnost spravovat různé bankovní produkty z jednoho místa. Převod půjčky od jiných poskytovatelů do jedné banky by tak v případě funkčního propojení mohl proběhnout svižně a bez zbytečného papírování.

Nabídky si předem srovnejte

Jak již bylo zmíněno, díky rostoucí popularitě konsolidací jsou banky motivovány přicházet s atraktivními nabídkami a dalšími výhodami. To je pro spotřebitele na jednu stranu skvělá zpráva, na druhou to poněkud komplikuje výběr.

Chcete-li mít k dispozici všechny aktuální možnosti na jednom místě, využijte nástroj konsolidace půjček – kalkulačka.

Pouze vyplníte, kolik vám celkově zbývá doplatit, jak velkou částku měsíčně splácíte a za jak dlouho chcete mít nový úvěr splacený.

Kalkulačka během krátké chvilky vyhledá nabídky přímo na míru vašim zadaným požadavkům. Při pohledu na přehledně zobrazené nabídky neignorujte ani malé rozdíly. Právě ty mohou ve výsledku znamenat velký finanční obnos, který vám buď zůstane v kapse, nebo ho budete muset zaplatit.

Jakmile máte vybráno ze všech zobrazených možností, stačí kliknout na produkt a jste přesměrování na stránky, kde si produkt již můžete sjednat.

Než bude na konsolidaci pozdě

Dostat se do dluhové pasti je v dnešní době velmi jednoduché. Nečekejte na nejhorší a raději si zjistěte maximum informací o konsolidaci. Právě teď je ideální doba, kdy o sjednocení zažádat. Všechny nabídky máte možnost porovnat a kalkulačka vám jasně odpoví na otázku, co pro vás bude nejvýhodnější.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz