Domů     .Top
Známe nejlepší deskové hry, které zaručeně potrápí váš mozek

komerční sdělení

Bolí vás oči z neustálého koukání do počítače? Udělejte změnu a užijte si večer plný zábavy s deskovými hrami. S výběrem nejlepších deskových her vám poradíme.

Každý z nás tráví celé hodiny koukáním do počítače nebo na televizi. Chcete to změnit? Pořiďte si deskové hry! Potrapte svůj mozek a užijte si kupu zábavy s rodinou nebo přáteli.

Kromě tipů na skvělé deskové hry vám poradíme, jak je koupit výhodněji.

Carcassonne – král taktických stolních her

Legenda mezi taktickými stolními hrami, to je Carcassonne. Hra obsahuje 72 stavebních karet, ze kterých postupně budujete města, kláštery, cesty a louky. Pomocí figurek se pohybujete po mapě a získáváte body.

Díky nekonečným taktickým možnostem dá Carcassonne zabrat i dospělým.

TIP: Internetový obchod Mall.cz nabízí základní hru Carcossonne i mnoho rozšíření. Chcete získat z nákupu této deskové hry zpět 26,5 Kč a dopravu zdarma? Jak na to vám povíme na konci článku.

Zábava pro celou rodinu? Dixit

Hledáte stolní hru, ve které byste využili fantazii a kreativitu? Dixit je společenská hra, ve které se stanete vypravěčem a budete tvořit vlastní příběhy. Propusťte uzdu své představivosti a užijte si spoustu zábavy.

Deskové hry Albi, to je záruka skvělé zábavy za výhodnou cenu. V jejich e-shopu na vás čeká i hra Dixit, kterou můžete získat výhodněji, díky slevovému kupónu od Tipli.

Ptáte se, co je Tipli? Pokračujte ve čtení a vše vám povíme.

Zabydlete ostrov ve hře Osadníci z Katanu

Představte si neobydlený ostrov, který oplývá surovinami. Vašim úkolem je co nejrychleji tento ostrov zvelebit pomocí vesnic, měst a cest. Jenže tak jednoduché to mít nebudete, vaši práci vám komplikují lupiči a na stavbu potřebujete nejprve vytěžit suroviny.

Vyzkoušejte Osadníky z Katanu a otestujte si své obchodnické dovednosti a schopnost plánování.

Česká stolní hra Krycí jména

Fascinuje vás svět tajných služeb? Převtělte se do Jamese Bonda a objevujte tajné agenty. Krycí jména je název české společenské hry, která získala prestižní německé ocenění Hra roku 2016.

Ušetřete si čas a nervy nákupem hry Krycí jména přes internet. Tipli vám poskytne slevový kupón v hodnotě 200 Kč pro váš nákup v Kasa.cz e-shopu.

Deskové hry výhodněji s Tipli

Koupě deskových her se opravdu vyplatí. Nejen, že za ně zaplatíte méně než za rodinnou návštěvu kina, ale zábavu si můžete užít opakovaně. A pro ty, kteří stále váhají, máme další argument – ušetřete na nákupu deskových her s Tipli.

Tipli je nákupní a věrnostní klub, který vám přináší novou dimenzi nákupů na internetu. Nejen, že šetří váš čas a hlídá za vás slevové kupóny a akce do vašich oblíbených e-shopů, ale dokonce vám z nákupu vrátí část peněz zpět.

Zároveň získáte bohatou inspiraci na další nákupy v Tipli magazínu.

Registrujte se na Tipli a získávejte exkluzivní výhody

Chcete získat z nákupů na internetu maximum? Registrujte se zdarma na Tipli a získejte exkluzivní výhody, díky kterým si nákupy na internetu opravdu užijete. Nakupte s Tipli a získejte odměny ještě dnes!

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz