Domů     .Top
Fototapety do ložnice pro pohodový relax

komerční sdělení

O faktu, že každý člověk potřebuje dostatečné množství spánku, není nutné vést polemiku. Spát bychom měli minimálně 8 hodin denně, přičemž nesmíme zapomínat ani na každodenní porci relaxu jako takového.

Odpočinek nemusí být nezbytně spojen právě se spánkem jako takovým. Co se týká zvyklostí spojených právě se spánkem, existuje jich velké množství. Hodně oblíbené je u mnohých třeba zatemnění interiéru ložnice.

Spousta lidí ale spíše vyznává krásný inspirující design, který dokáže podnítit neustále fungující fantazii. Té se meze nemohou klást. I proto se vyplatí myslet při vybavování ložnice nejenom na barevné odstíny výmalby a nábytek.

Vsaďte všechno na krásné fototapety do ložnice, které dokážou oživit jakoukoli ložnici. O tom, že je jich spousta, není nutné nijak zbytečně uvažovat. Jaké motivy jsou nejoblíbenější? Na to se podíváme podrobněji v následujících řádcích.

Tajemné a svůdné akty

Do ložnice se hodí například akty. Síla lidského těla je neskutečná. Krásu na něm lze najít v každém detailu. Jen si vzpomeňme již na dobu pravěkou. Už před počátkem našeho letopočtu se setkáváme s tím, že lidé obdivovali lidské tělo.

Důkazem budiž třeba malé plastiky Venuší, jež symbolizovaly úctu k mateřství a byly součástí kultu ženy. Moderní tapety do ložnice inspirace jistě nabídnou a samozřejmě vám budou zobrazovat ženy i muže v moderním pojetí.

Dokážou si pohrát se světlem i stínem a často není zapotřebí k jejich vyobrazení ani žádných speciálních barev. Linie těla působí jak romanticky, tak mnohdy i eroticky a dokáže člověku vyvolat spousty vášní.

Bez problémů se tak v ložnici budete cítit perfektně. Něžné pohledy žen na aktech budiž jasným dokladem pohody, jež v ložnici vznikne.

Nekonečné jaro nebo kouzlo podzimu?

Pohled na květiny byl, je a bude neskutečně inspirující. Především na jaře se lze kochat nádhernými scenériemi, jež nám příroda dokáže nabídnout. Pokud milujete rozkvetlé květiny, pak není důvod, proč byste si je nemohli dopřát ve vaší ložnici klidně i 365 dní v celém roce.

Naaranžované květiny spolu dokážou velmi dobře korespondovat. Jestliže se bude jednat o kvetoucí stromy, také se můžete spolehnout na velmi zajímavý vzhled. Harmonie pokoje vznikne neskutečně rychle. Moc hezky vypadá i jarní rozkvetlá louka plná nejrůznějších pestrobarevných kvítků.

A co teprve takový podzim? Když se stromy zahalí do různobarevného kabátu, je o zábavu postaráno. Tapety do ložnice za postel takovýchto scenérií působí v ložnici doslova a do písmene kouzelně se vším všudy.

Abstrakce plné barev

Za každou cenu v ložnici nemusíte mít přímo nějaké konkrétní zachycení detailu. Mnohdy bohatě postačí sázka na abstrakci. Tapety do ložnice inspirace určitě v tomto ohledu nabídnou. Právě abstraktní variace jsou vynikající v tom, že dokážou nabídnout nespočet nejrůznějších zajímavých motivů.

Můžete a nemusíte nad nimi přemýšlet. Co se týká barevného ladění, je pouze na vás, do jakých odstínů hodláte vaši ložnici ladit. Mnohdy postačí poněkud barevně protější provedení, která mohou symbolizovat cokoli.

V ložnici ostatně máme snít a relaxovat! Tak proč bychom se nemohli zamyslet nad neotřelými tvary symbolizujícími třeba jen kontury nějakých věcí či postav.

www.myloview.cz/fototapety/podle-interieru/loznice/

Přináší vám tapety do ložnice inspirace v poněkud živějším ražení? Pak se vyplatí fototapeta les. Ta znázorňuje přírodu v pravém slova smyslu. Nejen při spánku se ocitnete uprostřed lesa, kde se nachází jak mnohé zajímavé rostliny v čele s houbami, tak i nejrůznějšími zvířaty, která přírodní lokality obývají.

Zajímavé jsou i krajiny zahrnující například vinice anebo velká pole. Takovéto prostředí na člověka také působí uklidňujícím dojmem. Pokud byste ale raději interiér ložnice poněkud rozvířili, neřešte fototapety do ložnice s přírodními motivy, ale soustřeďte se spíše na město.

Pulzující metropole vypadají především ve večerních hodinách pozoruhodně a při správném úhlu pohledu mohou vykouzlit ve vaší ložnici skvělou atmosféru. Jednat se přitom může o jakákoli velkoměsta v čele třeba s New Yorkem anebo Londýnem či svůdnou Paříží.

Každému se líbí něco jiného. Architektonicky žádný pohled na velké město nemůže zklamat.

č

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz