Domů     .Top
Nakupovat přímo v Číně je trend

komerční sdělení

Kde najdete originální produkty za skvělé ceny? No přece v Číně! Nákupy z Číny jsou stále populárnější. Široký výběr zboží, bezkonkurenční ceny a poštovné zdarma jsou pouze některé důvody, které vás přesvědčí, že nakupovat v Číně se opravdu vyplatí!

Nákupy z Číny jsou bezpečné a spolehlivé. Zapomeňte na pochybné čínské zboží, které můžete v Česku koupit na tržištích. Na AliExpress a dalších čínských e-shopech kupujete kvalitní zboží přímo od čínských výrobců.

TIP: Bojíte se, že koupíte zajíce v pytli? Doporučujeme projít hodnocení prodejce a recenze ostatních kupujících, které najdete u každého produktu.

Čínských e-shopů je celá řada, jak vybrat ten nejlepší? Představujeme vám TOP trojku, se kterou se rozhodně nespálíte.

AliExpress

Čínského giganta AliExpress patrně znáte. Nakoupíte v něm vše, co vás jen napadne. Omrkněte nekonečnou nabídku zboží a přesvědčte se sami.

Na AliExpress prodávají výrobky přímo čínští výrobci, slouží tedy jako zprostředkovatel obchodu. Důležité je, že AliExpress veškeré prodejce pravidelně kontroluje a zároveň řeší případné reklamace.

Pro nakupování na AliExpress se musíte zaregistrovat. Registrace je zcela zdarma a zvládnete ji za pár vteřin. Poté už vybíráte z milionů produktů. A víte, že na AliExpress můžete nakupovat ještě výhodněji?

Stačí využívat cashback portál Tipli a z každého nákupu získáte část peněz zpět .

Důležité je také vědět, jak funguje placení cla a DPH na AliExpress. DPH platíte pokud vaše objednávka přesáhne 22 EUR a clo až při objednání nad 150 EUR. Před prvním nákupem doporučujeme projít manuál na AliExpress, kde se dozvíte vše potřebné.

A co AliExpress a čeština? AliExpress česky umí, ale zatím jen strojově, což je ale pro nákup naprosto dostačující. Bojujete s angličtinou? Přečtěte si více o tom, jak nastavit AliExpress v češtině.

Deal Extreme

Na Deal Extreme naleznete trendy vychytávky, nejnovější gadgety a revoluční elektronické novinky. Kromě spotřební elektroniky a jejího příslušenství zde naleznete i hračky, figurky, dárkové předměty, dámské i pánské oblečení nebo módní doplňky.

Deal Extreme je koncovým prodejcem veškerého sortimentu, nemusíte mít tedy obavu z nepoctivých prodejců. Rádi nakupujete drobnosti? na DX.com si přijdete na své! V jejich kategorii “vše do $0,99” nakoupíte tisíce drobností prakticky zadarmo.

Nejste si jistí angličtinou a chcete u zboží vidět cenu v korunách? Deal Extreme lze jednoduše přepnout do češtiny. Díky české verzi Deal Extreme získáte maximální pohodlí při nákupech z Číny. Zároveň máte na každý produkt dopravu zdarma, a to i na zboží za pár korun.

GearBest

Čínský e-shop GearBest je tu pro všechny, kteří hledají kvalitní elektroniku za výhodné ceny. Chytré mobily, akční kamery, televize nebo notebooky.

Veškeré prodávané produkty ve vysoké kvalitě, s maximálním výkonem a za neuvěřitelně nízké ceny!

Poplatky za dopravu neplatíte stejně jako u většiny čínských e-shopů a to díky vládní podpoře exportu. GearBest má sklady po celé Evropě. Kromě kratšího dodání neplatíte ani clo, což je jedna z mnoha výhod nakupování na GearBest.

Bojíte se poškozeného nebo nefunkčního zboží? Na GearBest se reklamace bát nemusíte. Reklamujete-li zboží do tří dnů vymění vám ho na jejich náklady nebo vám vrátí peníze. Záruku na opravu zboží pak máte celý rok.

Nákupy z Číny ještě výhodněji

Nákupy z Číny jsou levné, pohodlné a dobývají celý svět. Jak je mít ještě výhodnější? Stačí používat cashback portál Tipli a z každého nákupu získáte část peněz zpět.

Začněte šetřit na svých nákupech – zaregistrujte se (zdarma) na Tipli.cz a nakupujte z Číny ještě výhodněji.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz