Domů     .Top
Sci-fi vynálezy, které si dnes koupí každý

komerční sdělení

Dnes zakoupíte sci-fi vynálezy, o kterých se lidem před pár lety ani nesnilo. Nechte se ohromit moderní technologií, která vám zjednoduší život nebo vás výborně zabaví.

Gadgety, takto se chytrá elektronika nazývá, jsou chytré pomůcky, které nám usnadňují život nebo se nás snaží zabavit. Jedná se o revoluční novinky a trendy vychytávky, které prostě musíte mít.

Užijte si zábavu s drony nebo na hoverboardu

Nesmírné popularitě se těší drony. Ty lákají, jak na zábavné ovládání, tak i na možnost vidět svět z ptačí perspektivy. Pořiďte si nezapomenutelné fotografie nebo videa.

Široký výběr dronů od těch nejmenších až po profesionální naleznete v nákupní galerii Mall.cz.

Jste fanouškem filmu Zpátky do budoucnosti? Pak vás potěší, že hoverboard se už běžně prodává. Bohužel vznášet se ještě chvíli moct nebude, ale i tak si s tímto elektrickým vozítkem užijete spoustu zábavy.

Gadgety, díky kterým dosáhnete sportovních cílů

Gadgety nejsou pouze pro zábavu, ale starají se i o naše zdraví. Chytré „smarty” fitness náramky sledují vaši denní a noční aktivitu.

Motivaci pro větší pohyb zajišťuje nastavení denního cíle, kterým může být počet kroků nebo spálených kalorií. Fitness náramky dokáží měřit i spánek a probudí vás jemnou vibrací v momentu, kdy je váš spánek nejlehčí a vy se tak probudíte dokonale odpočatí.

Robotické hračky, které si zamiluje každé dítě

Pokročilé technologie ve formě robotické hračky můžete dopřát i svému dítěti. A kde jinde hledat zajímavé gadgety než na čínském e-shopu AliExpress.

Na AliExpress najdete miliony produktů za výhodnou cenu. Koupit zde můžete například robot hračku Sphero BB-8 ze série Star Wars.

Jak ušetřit na nákupech chytré elektroniky

Myšlenka sci-fi vynálezů využívaných v běžném životě byla ještě před pár lety pouhá utopie. První zmínka o cashbacku, s kterým uživatelé ušetří na internetových nákupech, zněla podobně nesměle.

Dnes se cashback stal součástí běžného života, který pomáhá šetřit miliónům uživatelům.

Mezi jedničky na českém trhu patří cashback protál Tipli.cz, který vyplácí nejvyšší cashback odměny v Česku, nabízí přes 450 partnerských e-shopů, denně aktualizovaný seznam slevových kupónů a slev nebo magazín s radami, jak ušetřit na internetu. Registrace je zdarma.

Jak funguje cashback v praxi

Nákup prostřednictvím cashbacku je jednoduchý. Pokud vás zaujala inteligentní dálkově ovládaná hračka Sphero BB-8 na AliExpress a chcete získat cashback z nákupu, musíte se nejprve zaregistrovat (zdarma) na Tipli.cz.

Následně srze Tipli přejdete na AliExpressi, vyberete zboží, zaplatíte jako obvykle a cashback je na světě (z ceny zboží zhruba 1 020 Kč získáte 61,2 Kč zpět). Do 48 hodin vám bude připsána cashback odměna na váš účet na Tipli.cz.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz