Domů     .Top
České domácnosti si půjčují stále častěji

komerční sdělení

Češi si půjčují čím dál častěji. Nejvíce při nečekaných výdajích velmi oblíbený je i nákup zboží na splátky. Je důležité být opatrný a předtím než budete o nějakou půjčku žádat si dostatečně rozmyslet, zda úvěr opravdu potřebujete.

Pokud se jedná o spotřebič bez kterého se nějaký čas obejdete může být lepší počkat na další výplatu o koupit si ho za vlastní peníze později. Zvažte, jak vás online půjčka zatíží. Pokud je vaše mzda dostatečně vysoká nemusíte mít z ničeho obavy.

Nejrychlejším způsobem jak získat peníze ihned je půjčka na účet, ale je důležité, aby jste si zjistili zda máte stejné bankovní spojení jako poskytovatel úvěru.

Pokud máte vedený účet u jiné banky může převod hotovosti trvat až 2 dny, což může být v tíživé finanční situaci nekomfortní. Proto zvažte jakou společnost zvolíte. Alternativou může být takzvaný úvěr na ruku.

Novinkou je, že se můžete peníze vyzvednout na čerpací stanici a nebo v trafice.

Stále více lidí si svojí nepozorností nebo laxností uzavírá dveře k bankovní půjčce. Jak? Tím, že mají negativní záznam v registru dlužníků. V mnoha případech to je pouze nezaplacený účet za mobilní služby nebo neuhrazení jiných poplatků.

Tito klienti potom velmi obtížně shánějí nějaké peníze. Poté musíte sáhnout po nebankovní společnosti, jejíž doménou je půjčka bez registru. Její získání není nijak obtížné, ale připravte se na větší poplatky.

Rychlé nebankovní půjčky bez registru ihned jsou žádané čím dál více, ale dávejte si pozor na soukromé osoby, které velmi často poskytují půjčky za podivuhodných podmínek.

Častými podvody jsou zpoplatněné linky, kde zaplatíte až 90 Kč za každou započatou minutu a nebo vysoké poplatky za poskytnutí půjčky. Vždy si vybírejte pouze společnost, o které víte, že je prověřená a půjčka od ní je bezpečná. Dostat se do dluhové pasti není nic příjemného a rozhodně to nikomu nepřejeme.

Související články
Působivá kolekce slabých, ale barevných kosmických objektů na tomto snímku je známá jako mlhovina Racek, protože svým vzhledem připomíná ptáka v letu. Útvar tvoří oblaky prachu, vodíku, hélia a malého množství těžších chemických prvků. Celá oblast je místem zrodu nových hvězd. Mimořádné rozlišení tohoto záběru pořízeného pomocí přehlídkového teleskopu ESO/VST odhaluje detaily jednotlivých astronomických objektů, […]
Zřejmě největší druh papouška v historii objevili australští paleontologové. Podle všech indicií dosahoval výšky až jednoho metru, vážil asi 7 kilogramů, nelétal a mohl se chlubit skutečně silným zobákem. Pták dostal pojmenování Heracles inexpectatus a doba jeho života je datována přibližně před 19 miliony lety. „Nový Zéland je dobře známý svými velkými nelétavými ptáky. Dominantní […]
Čeští egyptologové mají v brzké době v plánu tříměsíční výpravu do lokality Abúsír, kde chtějí pokračovat v průzkumu údolního chrámu faraona Niuserrea a okolí hrobky hodnostáře Ceje. Lucie Jirásková z Českého egyptologického ústavu FF UK řekla, že je v plánu také zpracování vykopaných předmětů. „V průběhu výzkumů není moc času na zpracování nálezů. Necháváme si na to tedy měsíc, kdy […]
Protože elektrokola nebývají úplně levnou záležitostí, je pro každého majitele nejdůležitější ze všeho kvalitní ochrana před krádeží. Toho si je dobře vědom i nizozemský výrobce kol VanMoof, který bez mrknutí oka tvrdí, že má tu nejlepší ochranu na světě. Skutečně nepřehání? Pokud se podrobněji podíváme na ochranu jejich elektrokol Electrified S2 a X2, pak je […]
Kriticky ohrožený sýček obecný letos významně posílil populaci díky velkému množství hrabošů. Teď pro něj malý hlodavec může být hrozbou. Zemědělci dostali povolení trávit hraboše plošně rozhozeným jedem. Od 5. srpna jim to umožňuje rozhodnutí Ústředního kontrolního a zkušebního ústavu zemědělského (ÚKZÚZ) podřízeného ministerstvu zemědělství. Ornitologové varují, že v ohrožení je mnoho živočichů a především […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz